Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS Strix RAID Pro sisemine 7.1 kanal PCI-E

ASUS Strix RAID Pro sisemine 7.1 kanal PCI-E
Laos
  • 157.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768335
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
7.1 PCIe mänguhelikaardi komplekt audiofiilse DAC-i ja 116 dB SNR-iga

- Kohe sisselülitatud reidirežiim: kohandage mängusisest heli ühe klõpsuga
- 116 dB signaali-müra suhe (SNR) ja audiofiilne DAC: nautige ülitäpset ja kaasahaaravat heli
- Sonic Studio utiliit: saate intuitiivse üheleheküljelise liidese kaudu täieliku kontrolli paljude helitehnoloogiate üle
- Sonic Radar Pro: võimaldab teil määrata mängusiseste helide täpse asukoha ja täiustab kriitilisi helidetaile, nagu vaenlase sammud, et saada heli eelist.
- 600-oomine kõrvaklappide võimendi: täiustatud bassi ja selge, üksikasjaliku heli jaoks.

TERATA OMA KUULMIST
KONTROLLI VÕTMA

Strix Raid Pro on esmaklassiline helikaardikomplekt, mis on ehitatud audiofiilsete komponentidega, et rahuldada mängijaid, kes nõuavad ülimat helijõudlust. Strix Raid Pro pakub rikkalikku, kaasahaaravat ja selget heli koos uskumatu 116 dB signaali-müra suhtega (SNR) ja 600 oomi kõrvaklappide võimendiga sügava ja tiheda bassi jaoks. Lihtne, kuid võimas Sonic Studio heliutiliit ja juhtpult pakuvad täielikku helikaardi juhtimist ja võimaldavad kohe mängusisese heli reguleerimist.

MÄNGIJASÕBRALIK DISAIN

Mängusisene heli kohene reguleerimine Raid-režiimiga
ASUSe eksklusiivne Raid Mode saab sisse lülitada otse mänguhoos, tehes vaid ühe klõpsuga helijuhtimispuldil, et pakkuda täpselt soovitud heli reguleerimist. Selle võimsa Raid-režiimi ja helijuhtimispuldi kombinatsiooniga ei pea mängijad enam heli reguleerimiseks mängu peatama ega helitarkvara avama, tagades, et nad ei jätaks ühtegi mänguhetke vahele.

Mängijad saavad salvestada oma lemmik- või kõige sagedamini kasutatavad helisätted – ekvalaiser, bassivõimendus, virtuaalne ruumiline heli ja mikrofoni helitugevus – kohandatud eelseadistustesse, mida nad saavad helijuhtimispuldi spetsiaalse Raid Mode nupu abil kohe sisse või välja lülitada. Sellel on ka mugav nupp Raid Mode intensiivsuse taseme reguleerimiseks.

TÄIELIK AUDIOJUHTIMINE

Võtke Sonic Studio abil oma heli üle täielik kontroll
Strix Raid Pro sisaldab uusimat Sonic Studio tarkvarakomplekti, mis tagab täieliku kontrolli kõigi helitehnoloogiate üle, alates ekvaliseerimisest (EQ) kuni 7.1 kõlarite taseme tasakaalustamiseni. Sonic Studiol on üksainus navigeerimisleht, mis toob kõik teie ette. Intuitiivne osuta-ja-klõpsa liides võimaldab teil eelseadistada heliprofiile vastavalt erinevatele helinõuetele.

Saate Sonic Radar Pro abil mängueelise!

Kaasaegsed mängud on midagi enamat kui graafika – täpne heli positsioneerimine annab mängijatele vaenlaste ees selge eelise. Sellepärast sisaldab Strix Raid Pro Sonic Radar Pro, ASUSe eksklusiivset tehnoloogiat, mis visualiseerib ja täiustab mängusiseseid helisid, andes teile esimese isiku tulistamismängudes olulise eelise.

Käivitage oma lemmikmäng ja Sonic Radar Pro kuvab "radari" HUD-i (heads-up ekraan), mis määrab mängusisesed tegevused teie asukoha suhtes täpselt välja, et saaksite täpselt teada, kus lahinguväljal viibite ja mis teie ümber toimub!

Konkreetsete helide (nt sammud, laskud ja kutsed) visualiseerimiseks ja võimendamiseks saab lubada mitu radarivõimendit. Helid salvestatakse 360-kraadisele HUD-ile isegi siis, kui puudub selge vaatenurk, nii et nähtamatus pole takistuseks vastase tuvastamisel, andes teile selge eelise teiste mängijate ees!

Veelgi enam, Sonic Radari ekraani välimus ja asend on täielikult kohandatavad, nii et saate selle töötada just nii, nagu soovite, mis tahes mänguga, mida soovite!

MÄNG KRISTALLSELGEGA HELIGA

Võitnud valem erakordse helikvaliteedi saavutamiseks

116 dB signaali-müra suhte (SNR) selgus

Kõrgtäpsusega ESS SABRE9006A DAC pakub konkurentsitult värinavaba heli ja erakordset 116 dB signaali-müra suhet (SNR), mis tagab 32 korda suurema selguse kui keskmine pardaheli.

Helidetailide võimendus 600-oomise integreeritud kõrvaklappide võimendiga

Võimas kõrvaklappide võimendi TI-TPA6120 võimaldab teil kogeda mänguripeakomplekti täit potentsiaali. 600-oomine kõrvaklappide võimendi tagab täiustatud bassi ja selge ja üksikasjaliku heli.

Hüpermaandustehnoloogia

Müra blokeeriv mitmekihiline PCB, mis on välja töötatud ASUSe aastakümnete pikkuse professionaalse paigutusteadmiste põhjal

Valgusefektid

Väljendage oma mängustiili Strix Raid Pro abil. Selle öökull-silma disain süttib isegi pimedas.

Vabastage oma mänguinstinktid

Vana-Rooma ja kreeka sõnast öökull üle võetud, tähendab Strix kõige teravamat kuulmist ja teravamat nägemist. Strix tähendab oma keskkonna tunnetamist, et tuvastada vähimgi liigutus ja reageerida sellele. Strix tähendab ellujäämist instinkti piiril. Strix on teie veres, nagu ka meie omas.ASUS Strix RAID Pro. Heli väljundkanalid: 7.1 kanalit, Heli kvaliteet: 24 bitti, Line-out signaali-müra suhe (SNR): 116 dB. Hostiliides: PCI-E. Kiibistik: C-Media 6632AX. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64,... Minimaalne RAM: 256 MB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles