Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS RT-AX86U Pro juhtmevaba ruuter Gigabit Etherneti kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz) must

  • 241.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 80.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768154
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teie võidukas valik mobiilimängude jaoks!
Nautige kõigi aegade kiireimat ja sujuvamat WiFi-mänguühendust ASUS RT-AX86U Pro kaheribalise WiFi 6 ruuteriga. See pakub ülikiire WiFi kiirust kuni 5700 Mbps** ja on täis täiustatud tehnoloogiat, sealhulgas mobiilimängurežiimi, mis tagab viivituseta ja madala latentsusega mobiilimängukogemuse.

Ülivõimas WiFi 6

RT-AX86U Pro toob teieni kõik WiFi 6 (802.11ax) eelised ja töötab suurepäraselt kõigi teie olemasolevate WiFi-seadmetega!
RT-AX86U Pro on loodud Intel® Evo™ sülearvutite jaoks ja vastab või ületab Inteli rangeid nõudeid ning tagab Intel® Evo™ sülearvutite jaoks parima üldise kasutuskogemuse. Nautige lihtsat kasutusvalmis seadistust, suure jõudlusega koduvõrku ja võrratut stabiilsust.

Mängimine ilma piiranguteta
RT-AX86U Pro spetsiaalne mänguport seab automaatselt esikohale kõik sellega ühendatud juhtmega seadmed. Keerulist konfiguratsiooni pole vaja, lihtsalt ühendage oma mänguarvuti või konsool spetsiaalse LAN-pordiga, et luua kiire ja stabiilne ühendus, mis on alati järjekorra eesotsas.

Gear Accelerator võimaldab teil RT-AX86U Pro võrgujuhtimispaneeli kaudu juhtmevabalt seadmeid prioritiseerida. Lihtne liides võimaldab teil seada seadmed prioriteediks, et aidata nende kiirust suurendada ja vältida nende võitlust ribalaiuse pärast teiste seadmetega.

Ühendage oma seadmed sagedusalaga 5 GHz ja vältige sageli ülekoormatud 2,4 GHz sagedusala, nautides samal ajal kuni 5,6 korda kiiremat WiFi-kiirust. Lisaks avab valikuline dünaamiline sageduse valik (DFS) kuni 15 kõige vähem ülekoormatud kanalit 5 GHz sagedusalas, et anda teile mängimiseks veelgi rohkem ribalaiust.

Peale jõudluse
RT-AX86U Pro toiteallikaks on 2,0 GHz neljatuumaline 64-bitine protsessor, mis annab sellele jõudluse isegi kõige nõudlikuma mänguvõrguga toimetulemiseks. See tagab 18% maksimaalse võrgu läbilaskevõime välkkiire, andmeedastuse kiirendamise ja teie mängukogemuse optimeerimise jaoks.


Välkkiire 2 Gbps Internet
RT-AX86U Pro on loodud purustama kõik takistused, mis võivad teie mängimist aeglustada. See toetab kuni 2 Gbps Interneti-ühendust, nii et saate nii juhtmega kui ka WiFi-ühenduse jaoks kasutada kiire võrgu täieliku potentsiaali.

Eemaldage võrgu kitsaskohad
Adaptive QoS (Quality of Service) võimaldab teil hoida oma võrku sujuvalt töökorras, seades prioriteediks võrguliikluse. Saate eelistada selliseid rakendusi nagu video voogesitus või veebis surfamine, aga ka mängimine. See on ideaalne liitlane madala latentsusega WiFi-ühenduse pakkumiseks kõikjal teie kodus.

Ohutum sirvimiskogemus
Internet võib sisaldada sobimatut sisu, pealetükkivaid reklaame või muid ohte ja turvariske. ASUSe ohutu sirvimine aitab blokeerida soovimatu sisu ühe puudutusega – lisarakendusi pole vaja. Selle kerge DNS-põhine filtreerimine ei mõjuta ruuteri jõudlust. See võib isegi filtreerida vulgaarset sisu otsingumootori tulemuste hulgast, et kaitsta teie lapsi võrgus.

Täielik turvalisus teie koduvõrgu jaoks
Lisaks uusimale WPA3 turbeprotokollile sisaldab ASUS RT-AX86U Pro ka Trend Micro™-i toiteallikat AiProtection Pro, millel on automaatsed, regulaarselt uuendatavad turvaallkirjad, et kaitsta teie seadmeid ja isikuandmeid Interneti-ohtude eest.

Vanemlik kontroll teie käeulatuses
Saate RT-AX86U Pro tugeva vanemliku järelevalve abil ülevaate oma laste veebitegevusest ja kohandage seadeid erinevate vanuserühmade jaoks. Samuti saate Interneti-juurdepääsu paindlikult ajastada ühe klõpsuga või anda lastele lisaaega võrgus, et premeerida nende head käitumist.

Tehke Instant Guardiga tasuta WiFi-ühendus turvaliseks
Kui olete kodust eemal, annab ASUS Instant Guard mobiilirakendus teile ühe puudutusega turvalise Interneti-juurdepääsu RT-AX86U Pro ruuteri kaudu tänu selle krüpteeritud VPN-tunnelitehnoloogiale. Meie värskelt täiendatud rakendus võimaldab teil seda muretut võrguühendust lihtsalt URL-i lingi kaudu oma pere ja sõpradega jagada.



ASUS RT-AX86U Pro. WAN-ühenduse tüüp: RJ-45. Wi-Fi sagedus: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN andmeedastuskiirus (max): 4804 Mbit/s. Etherneti LAN liidese tüüp: Gigabit Ethernet, Etherneti LAN andmeedastuskiirus: 10 100 1000 Mbit/s, Kaablitehnoloogia: 10/100/1000Base-T(X). Andmevoogude arv: 2x2. Turvaalgoritmid: SSH, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA2-Personal, WPA3, WPS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles