Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS RT-AX82U juhtmevaba ruuter Gigabit Etherneti kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz) must

  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768151
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teie võidukas valik mobiilimängude jaoks!
Nautige kõigi aegade kiireimat ja sujuvamat WiFi-mänguühendust ASUS RT-AX82U kaheribalise WiFi 6 ruuteriga. See pakub ülikiiret WiFi-kiirust kuni 5400 Mbps ja on täis täiustatud tehnoloogiat, sealhulgas mobiilimängurežiimi, mis tagab viivituseta ja madala latentsusega mobiilimängukogemuse.

Valige oma valgustusvibe
ASUS RT-AX82U sisaldab ASUS Aura RGB valgusefekte, mis sisaldavad mitmevärvilisi režiime sadade värvidega. Saate valida erinevate valgusefektide hulgast ja kohandada valgustust vastavalt konkreetsetele režiimidele.

Täiustage oma mobiilimänge
Minimeerige mobiilimängude viivitus ja latentsus vaid ASUSe ruuteri rakenduse puudutamisega.

Mängimine ilma piiranguteta
Spetsiaalne mänguport RT-AX82U-l eelistab automaatselt kõiki sellega ühendatud juhtmega seadmeid. Keerulist konfiguratsiooni pole vaja, lihtsalt ühendage oma mänguarvuti või konsool spetsiaalse LAN-pordiga, et luua kiire ja stabiilne ühendus, mis on alati järjekorra eesotsas.
Gear Accelerator võimaldab teil RT-AX82U võrgujuhtimispaneeli kaudu juhtmevabalt seadmeid prioritiseerida. Lihtne liides võimaldab teil seada seadmed prioriteediks, et aidata nende kiirust suurendada ja vältida nende võitlust ribalaiuse pärast teiste seadmetega.

Eemaldage võrgu kitsaskohad
Adaptive QoS (Quality of Service) võimaldab teil hoida oma võrku sujuvalt töökorras, seades prioriteediks võrguliikluse. Saate eelistada selliseid rakendusi nagu video voogesitus või veebis surfamine, aga ka mängimine. See on ideaalne liitlane madala latentsusega WiFi-ühenduse pakkumiseks kõikjal teie kodus.

Terve kodu mängimine
Kas teie ruuter jätab teile WiFi surnud kohad? RT-AX82U toetab ASUS AiMeshi, ainulaadset võrgutehnoloogiat, mis loob mitme ASUSe ruuteri abil kogu koduvõrgu. Lihtsa keskjuhtimise ja sujuva rändluse abil saavad isegi mitteeksperdid selle seadistada mis tahes teile kuuluvate AiMeshi-toega ruuteritega. Öelge WiFi surnud tsoonidega hüvasti!

Kommertstasemel turvalisus teie kodu jaoks
Koduvõrgu turvalisus on ülioluline, kui teil on ühendatud mitu seadet, ja veelgi enam, kui on ilma viirusetõrjefunktsioonita seadmeid (nt IoT-seadmed). RT-AX82U sisaldab eluaegset tasuta AiProtection Pro-d, sealhulgas uusimat WPA3 turvaprotokolli ja täiustatud vanemakontrolli. Iga seade on kaitstud RT-AX82U-ga ja käepärase mobiilirakenduse kaudu saate kõigel teie võrgus toimuval silma peal hoida.

Tugevdatud eesliinivõrgu turvalisus
RT-AX82U-l on Trend Micro toel töötav AiProtection Pro, mis kaitseb teie võrku väliste rünnakute eest automaatsete ja korrapäraste värskendustega. Koostöös WPA3-ga, uusima WiFi turvaprotokolliga, hoiab AiProtection Pro eemal turvaohtudest, enne kui need jõuavad teie seadmetesse, sealhulgas seadmetesse, mis ei saa installida viirusetõrjetarkvara – nagu nutitelefonid ja mängukonsoolid.

Täiustatud vanemlik järelevalve
Täiustatud vanemliku järelevalve funktsioonis on kõik vajalik ühes kohas: iga pereliikme seadme turvaseadeid on ülilihtne vaadata või muuta, et teie lapsed saaksid surfamisel olla turvalisemad!ASUS RT-AX82U. WAN-ühenduse tüüp: RJ-45. Wi-Fi sagedus: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi tippstandard: Wi-Fi 6 (802.11ax), WLAN andmeedastuskiirus (max): 5400 Mbit/s. Etherneti LAN-liidese tüüp: Gigabit Ethernet, Etherneti LAN-i andmeedastuskiirus: 10 100 1000 Mbit/s, Võrgustandardid: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax, IEEE 802.11b, IEEE 802.11b, IEEE 802.11b, IEEE 2.0 EE11g.1 EE11g 802. . Turvaalgoritmid: WPA-Enterprise, WPA2-PSK, WPA3-PSK, WPS, Tulemüüri turvalisus: SPI, DoS. Toote tüüp: Laua ruuter, Toote värv: Must, LED indikaatorid: Toide, WAN, WLAN

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles