Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Asus RT-AC88U NORDIC

  • 222.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 74.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1777558
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Liigutage hiirt, et vaadata 360° pööramist
RT-AC88U viib teie traadita võrgu koheselt järgmisele tasemele. Uusim NitroQAM™ tehnoloogia suurendab Wi-Fi kiirust kõigi ja kõige jaoks teie hõivatud võrgus. Läbi aegade laiema Wi-Fi leviala, välkkiire USB- ja WAN/LAN-i kiiruse ning täieliku turvalisuse ja 8 Gigabitise LAN-pordiga RT-AC88U on nii mitmekülgne kui ka tipptasemel.

Ultimate Gaming ja 4K voogesitus
NitroQAM™ tehnoloogia – sujuv kogemus
Ükskõik, kas mängite võrgus ägedas võistluses või voogesitate otsesündmust 4K UHD-kvaliteediga, viivitus ja puhverdamine pole lihtsalt valikuvõimalused. NitroQAM™ (1024-QAM) tehnoloogia RT-AC88U-l pakub kombineeritud 3167 Mbps Wi-Fi kiirust, tagades, et kõik teie võrgu kasutajad saavad nautida sujuvat voogesitust ja madala latentsusega võrgumänge.

TOPELINE MÄNGIMISE KIIT
Nautige madala latentsusega võrgumänge
täiustatud Interneti- ja koduvõrgu jõudlusega!
Kiirendi sees
Pingimise aeg ja dispersioon on kriitilised tehnilised parameetrid, mis mõjutavad võrgumängude reageerimisvõimet, ning nende väärtused sõltuvad suuresti marsruudist, mille mängupaketid sihtkohta viivad ja sealt tagasi. WTFast® Gamers Private Network® (GPN®) optimeerib automaatselt marsruuti, valides mängupakettide jaoks kõige tõhusama marsruudi, mille tulemuseks on pidevalt lühem pingiaeg ja minimaalne pakettide kadu. RT-AC88U puhul on see optimeerimine tasuta ühe valitava seadme korraga kiirendamiseks, et saaksite nautida tulemusi toetatud mitme mängijaga võrgumängudes1.

Meelelahutus kõikjal teie nutikas kodus
Ribalaius kõigile
RT-AC88U on meelelahutuse meister, mis suudab toetada nii palju seadmeid, kui palju inimesi enda juurde kutsute, ja suudab isegi hallata mitut samaaegset Full HD 1080P voogu. Lisaks sisutarbimisele võimaldab RT-AC88U nutikamat kodu, toetades IP-kaameraid, termostaate ja mitmesuguseid seadmeid, mida te veel ei oma.

AiProtection – teie digitaalne mänguväljak on ohutu
ASUS AiProtection, mida toetab Trend Micro™, tagab teie võrgukogemuse turvalise ja turvalise. Kombineerides automaatse haavatavuse tuvastamise, pahatahtlike saitide blokeerimise ja vanemliku kontrolli, hoiab AiProtection kõik turvalisena.

Vanemlik kontroll
Jälgige ja piirake iga kasutaja Interneti-tegevust
Täiustatud vanemlik järelevalve aitab teil takistada kasutajatel sobimatute veebisaitide külastamist, näiteks kaitsta väikelapsi täiskasvanutele mõeldud sisu vaatamise eest. Samuti saate piirata aegu, mille jooksul iga seade või külaliskonto Internetti pääseb, rakendades ajastatud ajapiiranguid.

Teie digitaalne kodukeskus ja võrgukeskus
Laialdased ühenduvusvalikud
RT-AC88U-l on eranditult kaheksa Gigabit LAN-porti – kaks korda rohkem, kui enamik ruuteriid pakub – kuni kaheksa Ethernetiga ühilduva seadme samaaegseks ühendamiseks. Nutiteleritel, mängukonsoolidel, digiboksidel, meediumipleieritel, NAS-salvestusseadmetel ja muul võib nüüd olla oma spetsiaalsed pordid, mis teeb RT-AC88U-st teie digitaalse kodu jaoturi.

ASUSWRT – juhtige oma võrku hõlpsalt
RT-AC88U-l on täiustatud, intuitiivne ASUSWRT kasutajaliides, mis annab teile lihtsa juurdepääsu nii 3-astmelisele veebipõhisele installiprotsessile kui ka paljudele tugevatele täiustatud valikutele.

Juhtige oma võrku kõikjal
Üha enam mobiilitoega elus on oma võrgu üle rakenduse kaudu juhtimine olulisem kui kunagi varem. Uus ASUSe ruuterirakendus on algusest peale üles ehitatud nii intuitiivseks kui ka töökindlaks, võimaldades teil seadistada ruuterit, hallata võrguliiklust, diagnoosida ühenduse probleeme ja isegi värskendada püsivara – seda kõike ilma arvutit käivitamata.
Omadused
ABS+PC Jah
Antenni disain Väline
Antennide kogus 4
Brändi nimi Asus
Brutokaal (pakk, kg) 3.06
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 8
Etherneti LAN-liidese tüüp Gigabit Ethernet
Etherneti WAN Jah
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176990
LED indikaatorid JA
Mobiilsidevõrgu loomine 4G
Netokaal (toode, kg) 3
Parim Wi-Fi standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Protsessori sagedus 1400
Protsessori tuumad 2
Reset-nupp Jah
Ribalaius (esimene) 2.4
Ribalaius (sekund) 5
Sisse/välja lüliti Jah
Sisseehitatud protsessor Jah
Tera suurus Lauapinna ruuter
Toetatud WLAN-i andmeedastuskiirused 1
Toiteallika tüüp AC
Toote kõrgus 3.3
Toote laius 11.8
Toote sügavus 7.4
Toote värv Must
USB 2.0 portide kogus 2
USB-port Jah
Vahelduvvoolu sisendpinge 110-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50-60
Väljundpinge 19
Väljundvool 2.37
Wi-Fi riba Kahe sagedusega (2,4 GHz / 5 GHz)
Wi-Fi standardid 802.11a
WLAN-i andmeedastuskiirus (max) 1750
WPS-nupp Jah
Максимальная потребляемая мощность Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles