Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ROG Swift PG49WCD arvutimonitor 124,5 cm (49 tolli) 5120 x 1440 pikslit OLED must

  • 1 527.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 509.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768178
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ROG Swift OLED PG49WCD mängumonitor – 49-tolline (5120x1440) kumer QD-OLED-paneel, 144 Hz, 0,03 ms, G-SYNC®-iga ühilduv, kohandatud jahutusradiaator, ühtlane heledus, ROG Smart KVM, 90 W Type-C, ASUS DisplayWidget Center

KOGEGE LÕPMATUT KÜMBLUMIST
49-tollisel kumeral ROG Swift OLED PG49WCD mängumonitoril on ülilai (5120 x 1440) QD-OLED-paneel 144 Hz värskendussageduse ja 0,03 ms (GTG) reaktsiooniajaga kaasahaarava mängukogemuse jaoks. QD-OLEDi pikaealisuse ja parema jõudluse tagamiseks sisaldab Swift OLED PG49WCD paneeli taga täiustatud jahutusradiaatorit ja grafeenkilet, et hoida töötemperatuuri madalal ja vähendada sissepõlemisohtu.

KOGEGE SUPERULTRAID
Kogege teravat, kiiresti liikuvat visuaali ja saavutage QD-OLED-tehnoloogia abil edu. Swift OLED PG49WCD 49-tolline 1800R kaarjas QD-OLED paneel on DQHD (5120 x 1440) ja pakub kiiret 144 Hz värskendussagedust, et pakkuda sujuvat mängu.

JÄRGMISE QD-OLED-TEHNOLOOGIA
ÜKSIKASJALIK VISUAAL JA SELGELT MÄÄRATUD TEKST

ROG Swift OLED PG49WCD-l on uusima põlvkonna QD-OLED-paneelid. Alampikslite paigutus pakub selgemat, üksikasjalikumat visuaali ja teravamat teksti, et täiustada teie vaatamiskogemust.

_QD-OLEDI EELIS

SÜGAVIMAD MUSTAD TOONID JA SUUR TAJA HELEDUS
Swift OLED PG49WCD QD-OLED-tehnoloogia toodab kõige sügavamaid musti ja tagab erksad värvid mis tahes heledustasemel. Erakordne kontrast tõstab iga detaili ka kõige tumedamates stseenides esile.

ULTRAREALISTLIKUD VÄRVID
Tõeline 10-bitine värvisügavus ja kinokvaliteediga 99% DCI-P3 gamma loovad mängumaailmad võrratu realistlikkusega. Iga Swift OLED PG49WCD mängumonitor on eelkalibreeritud väärtusele Delta E < 2, et tagada tänu kvantpunktitehnoloogiale parim värvide taasesitamine.

LÕIGE KIIRE VASTUSAEG SUPERSULETE VISUAALIDE JAOKS
Ülikiire 0,03 ms GTG reageerimisaeg võimaldab Swift OLED PG49WCD-l kuvada sujuvalt kiire tempoga action-stseene ja tagada madala latentsusega mängu. Peened eelised, nagu hägususeta teksti kerimine, parandavad ka teie igapäevast kogemust.

ASUS OLED CARE
TÄIENDATUD KOHALDATUD JAhutusradiaator JA
TÄIENDAV TERMOPADJ

Swift OLED PG49WCD-l on ainulaadne kohandatud jahutusradiaator, mis maksimeerib soojuse hajumist, kasutades väga kompaktset paigutust, võimaldades jahutamiseks suuremat ruumi. Lisaks asetatakse paneelile termopadi, mis monitori tõhusalt jahutab. Monitori uudne tagakaane disain sisaldab ka ülaosas õhutusavasid, mis suurendavad soojuse hajumise efektiivsust ja eemaldavad tõhusalt süsteemist soojust, et vähendada sissepõlemisohtu.

GRAFEENKILE PANEEL
Swift OLED PG49WCD QD-OLED paneeli taga on grafeenkile, mis hoiab töötemperatuuri madalal. Grafeen on maailma kõige õhem ja tugevaim nanomaterjal ning sellel on kõrge soojusjuhtivus, mis aitab tõhusalt soojust hajutada.

EKRAANI KAITSE

Ekraanisäästja
See funktsioon muudab ekraani automaatselt tuhmiks pärast teatud tegevusetusperioodi.

Pikslite puhastamine
See funktsioon kalibreerib ekraani uuesti, kui monitor on olnud mitu tundi aktiivne. Protsess võtab vaid mõne minuti ja aktiveerub automaatselt, kui monitor välja lülitatakse.*

Ekraani liigutamine
See funktsioon nihutab aeg-ajalt pikslite asukohti, et vältida sissepõlemist. Valida on mitme liikumistaseme vahel.

Reguleerige logo heledust
See funktsioon võimaldab monitoril automaatselt tuvastada ekraanil staatilisi logosid ja vähendada nende heledust, et parandada võimalikke pildikvaliteedi probleeme.

*Ärge eemaldage selle aja jooksul toitejuhet, vastasel juhul katkeb pikslite puhastamine.

ÜHTNE HELEDUS
Kui see on aktiveeritud, vähendab OSD-menüüs olev ROG-i eksklusiivne Uniform Brightness säte maksimaalset heledust, et hoida tasemed ühtlasena, et tagada parem vaatamine, isegi kui muudate helevalgete akende suurust. Samuti muudab see maratonimängusessioonid silmadele palju mugavamaks.

TOPELINE KUI MITMEKÜLGNE TÖÖJAON
Swift OLED PG49WCD 49-tolline ülilai mängumonitor toimib ka mitmekülgse tööjaama kuvarina, muutes selle ideaalseks valikuks professionaalidele, kes vajavad tööks, loominguks ja meelelahutuseks produktiivset keskkonda.

ROG SMART KVM: KAHE SEADME VAHEL LÕBETUSLIKKUS
Nautige ROG Smart KVM-iga mõlema maailma parimat. See uuenduslik funktsioon võimaldab juhtida kahte monitoriga ühendatud seadet ühe klaviatuuri ja hiirega. Pole vaja täiendavat riist- ega tarkvara. Ühendage lihtsalt vooluvõrku ja vahetage hõlpsalt ühel ekraanil mängimise ja töötamise vahel. Saate isegi faili kopeerida ja kleepida või lohistada kahes seadmes Smart KVM-iga USB 3.2 ühenduvuse kaudu, võimaldades ülikiiret failiedastust, mis on kuni 10 korda kiirem kui USB 2.0.

ASUSE DISPLAYWIDGET KESKUS
Täiesti uus ASUS DisplayWidget Centeri tarkvara võimaldab intuitiivse liidese kaudu hiire abil hõlpsasti muuta monitori sätteid ja OLED-iga seotud funktsioone – nii et pole vaja OSD-menüüd juurde pääseda.

KOGEGE SUUREPÄRANE SUJUVUS JA REAKTSIIVSUS
Swift OLED PG49WCD sisaldab AMD FreeSync™ Premium Pro tehnoloogiat ja NVIDIA® G-SYNC™-iga ühilduvat, tagades ülisujuva, rebenemiseta visuaali väikese latentsusega.

FUTURISTILINE, KÜBERPUNKIST inspireeritud ESTEETIKA
Swift OLED PG49WCD-l on esmaklassiline, kaasaegne välimus ja raamita disain, mis tagab kaasahaaravama vaatamise. Selle üliõhuke profiil tagab, et see võtab töölaual minimaalselt ruumi.

_MÄNGUSISESED TÄIUSTUSED

GAMEPLUS
ASUSe eksklusiivne integreeritud GamePlusi kiirklahv pakub mängusiseseid täiustusi, mis aitavad teil igast mängust rohkem kasu saada. Promängijate panusega koos välja töötatud GamePlusi funktsionaalsus võimaldab mängijatel harjutada ja parandada oma mänguoskusi.

MÄNGUVISUAALNE
ASUS GameVisual tehnoloogial on seitse eelseadistatud kuvarežiimi, et optimeerida visuaale erinevat tüüpi sisu jaoks. Sellele ainulaadsele funktsioonile pääseb hõlpsasti juurde kiirklahvi või OSD sätete menüü kaudu.

VÄRELUVABA TEHNOLOOGIA
TÜV Rheinlandi sertifikaadiga ASUS Flicker Free tehnoloogia kõrvaldab virvenduse, tagades mugava vaatamiskogemuse. See tehnoloogia aitab vähendada silmade väsimust ja muid vaevusi, mis on tavaliselt seotud pikemate vaatamistundidega.

MADALSE SINISE VALGUSE TEHNOLOOGIA
Uus riistvarapõhine ASUS Low Blue Light tehnoloogia vähendab potentsiaalselt kahjulikku suure energiatarbega sinise valguse emissiooni, pakkudes samal ajal värvijõudlust, mis on parem kui tarkvarapõhiste filtreerimislahendustega monitoridel.

_KASUTAMINE

RIIK ÜHENDUS
Laialdased ühenduvusvõimalused, sealhulgas üks DisplayPort™ 1.4 (DSC), HDMI® 2.1, 90 W toiteallikaga USB-C ja USB-jaotur toetavad laia valikut multimeediumiseadmeid.

ERGONOOMILINE DISAIN
Spetsiaalselt välja töötatud õõnsaga alus võimaldab ideaalse vaatamisasendi saavutamiseks reguleerida kallet, pöörata ja kõrgust. Ekraan on ka VESA seinakinnitusega ühilduv.ASUS ROG Swift PG49WCD. Ekraani diagonaal: 124,5 cm (49"), Ekraani eraldusvõime: 5120 x 1440 pikslit, Ekraani tehnoloogia: OLED, Ekraani pind: Matt, Reaktsiooniaeg: 0,03 ms, Natiivne kuvasuhe: 32:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178°, Vaatenurk, vertikaalne: 178°. Sisseehitatud USB jaotur, USB jaoturi versioon: 2.0 / 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, kõrguse reguleerimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles