Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ROG Strix G16 G614JI-N4089W sülearvuti Intel® Core™ i9 i9-13980HX 40,6 cm (16 tolli) Quad HD+ 32 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4070 Wi-Fi 6E (808) Windows11 Home Graafika.

  • 1 978.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 659.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1877324
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TÕSTKE OMA MÄNGU. KANDA OMA VÄLJA.
Täiendage oma mängu
Uhiuue Strix G16 ja Windows 11 Pro abil joonistage rohkem kaadreid ja võitke rohkem mänge. Toiteallikaks on kuni 13. põlvkonna Intel® Core™ i9-13980HX protsessor ja kuni NVIDIA GeForce RTX 4080 sülearvuti GPU, mille maksimaalne TGP võimsus on 175 W koos Dynamic Boostiga. Olge valmis domineerima konkurentsis kõigis uusimates mängudes. Spetsiaalse MUX-lüliti ja NVIDIA Advanced Optimuse toega varustatud Strix G16 avab oma riistvara tõelise potentsiaali. PCIe Gen4x4 SSD salvestusruumi ja kuni 32 GB 4800 MHz DDR5 RAM-iga on suured mänguteegid ja intensiivsed multitegumtöötlusseansid selle mängumasina jaoks imelihtne.

Tehke seda kõike
Toite läbi mis tahes mängu või projekti Intel® Core™ i9-13980HX protsessoriga, millel on kuni 65 W TDP ja hübriidarhitektuur, mis on algusest peale loodud operatsioonisüsteemile Windows 11. Kuni 8 jõudlustuuma ja 16 tõhususe tuumaga on AAA-mängud veatu ja voogesitus on vaevatu.

GPU Power Unleashed
Tipptasemel komponendid vajavad toidet, eriti kui on vaja GPU jõudlust maksimeerida. NVIDIA DLSS 3, ülitõhusa Ada Lovelace arch ja Max-Q Technologies toiteallikaks on NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 sülearvuti GPU, mille maksimaalne TGP on 175 W koos Dynamic Boostiga.

NVIDIA® Advanced Optimus
NVIDIA® Advanced Optimuse abil saab sülearvuti automaatselt suunata kaadreid eraldiseisvast GPU-st otse ekraanile, kasutades MUX-lülitit, integreeritud graafikast mööda minnes. See teekond parandab jõudlust 5–10% võrreldes ilma MUX-lülitita masinatega, tagades teile absoluutselt parima mängukogemuse – seda kõike ilma ühe nupuvajutuseta. See automaatne ümberlülitamine hoiab ka teie masina aku kasutusaega, kuna see suudab dünaamiliselt lülituda suure võimsusega diskreetse GPU ja väiksema võimsusega integreeritud GPU vahel. Ükskõik, mida teete, lülitub teie masin kõige optimeeritud režiimile, ilma et peaksite sõrmegi tõstma.

Äärmiselt kiire DDR5 mälu
Kasutades uhiuut DDR5 standardit, nautige tohutut jõudluse hüpet põlvkondade kaupa 4800 MHz-ni, kirjutusajad on 50% kiiremad kui DDR4-ga varustatud masinad. See ülikiire mälu muudab sülearvuti kõik aspektid kiireks, alates intensiivsest mängimisest kuni kerge veebisirvimiseni.

Parem. Kiiremini. Tugevam.
Võtke julgelt vastu isegi suurimaid projekte ja PCIe® Gen4 SSD-d. Toore läbilaskevõimega kuni 7000 MB/s laaditakse tohutud failid ja suured mängud silmapilguga.

GeForce RTX 40 seeria sülearvutid
Lisaks kiirele mänguritele ja sisuloojatele

AI-toega jõudlus ja elutruu graafika*
Tehke tehisintellekti toega DLSS 3 abil mängude ja loominguliste rakenduste jõudluses hüpe ning looge elutruud virtuaalsed maailmad koos täieliku kiirjälgimisega.

Kiirendage oma ideid
NVIDIA Studio viib teie loomingulised projektid järgmisele tasemele. Avage parimates loomingulistes rakendustes RTX ja AI kiirendus, maksimaalse stabiilsuse tagamiseks NVIDIA Studio draiverid ja eksklusiivsete tööriistade komplekt oma loovuse kiirendamiseks.

Optimeeritud võimsus ja jõudlus
NVIDIA Max-Q on täiustatud AI-toega tehnoloogiate komplekt, mis optimeerib teie süsteemi maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. See võimaldab ülikiireid sülearvuteid, mis on õhukesed, vaiksed ja millel on hämmastav aku kasutusiga.

*Cyberpunk 2077 pilt on jäädvustatud töölaual uue kiirjälgimisega: Overdrive Mode ON, kuvatakse ainult illustratiivsel eesmärgil. Tegelik jõudlus on süsteemiti erinev.

Mäng. Voog. Loo.
Strix G seeria on algusest peale üles ehitatud mängijatele ja loomulikult mänguarendajatele. Strix G16 suudab käitada kõiki uusimaid mängumootoreid, mis võimaldab teil avada oma loovus ja proovida kätt järgmise suurepärase mängu loomisel. Olenemata sellest, kas olete digikunstnik, striimija, videoredaktor või tegelete animatsiooni ja mängude arendamisega, on Strix G16-l kõik hobujõud, mida vajate oma loomingu järgmisele tasemele viimiseks. Kuni Intel® Core™ i9 protsessori ja kuni NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria sülearvuti GPU-ga, keerukad projektid populaarsetel arendustööriistadel, nagu Unity ja Autodesk, renderdavad hetkega. Teil on kõik, mida vajate, et olla lahinguväljal parim, kuid kas olete valmis järgmist kavandama?

Nii võimsate komponentide mahutamiseks kujundati nii Strix G16 šassii kui ka emaplaat ümber, et mahutada meie uus täislaiusega jahutusradiaator, mille ribid viidi tõhusama jahutuse tagamiseks väljalaskeavadele veelgi lähemale. Täislaiuses jahutusradiaator on ehitatud kolmest erinevast sektsioonist, mis ümbritseb emaplaati tihedalt pakitud ribidega, mille kogupindala on 174 183 mm², mis on 71% rohkem kui 2022. aasta Strix G15. See disain maksimeerib kuuma õhu juurdepääsu masinast väljumiseks ja suurendab drastiliselt üldist õhuvoolu.

Lõpuks on enamikul mängusülearvutitel kahe ventilaatoriga jahutussüsteem, kuid G16 suutis jõudlust veelgi suurendada, võttes kasutusele kolmanda ventilaatori, mis aitab GPU-d ja VRAM-i jahedana hoida. Seitsme soojustoru ja Conductonaut Extreme vedelmetalliga nii protsessoris kui ka GPU-s* on G16 jahutussüsteem inseneritöö ime.

*Conductonaut Extreme vedelmetall on rakendatud GPU-le ainult RTX™ 4080 GPU-ga mudelitel

Sa ei saa vaenlast võita, kui sa ei näe neid tulemas. Strix G16-l on ülikiired paneelivalikud iga stsenaariumi jaoks, tagades, et te ei jätaks hetkekski ilma. Esimest korda pakub see 16-tolline masin QHD 240 Hz Nebula ekraani. 16:10 paneel, millel on 500 niti heledus, 100% DCI-P3 katvus ja 3 ms reageerimisaeg, Strix G16 on pikslite täiuslik täpsus isegi kõige pöörasemates tulevahetustes. Strix G16 on saadaval ka täis-HD 165 Hz paneeliga, kusjuures iga valik pakub fantastilisi värve, Dolby Visioni, Adaptive-Synci tuge ja 90% ekraani ja korpuse suhet, et saavutada suurepärane mängu- ja vaatamiskogemus.

Loodud võitma.
Ehitatud võidu jaoks.
Mängijate Vabariigi ehitasid üles need, kes armastavad videomänge mängida. Kõik ROG-i disainilahendused on mõeldud mängijatele, alates šassiist, valgustuse integreerimisest, tarkvara juhtelementidest ja makrofunktsioonidest. Need ROG-i eksklusiivsed disainifunktsioonid mitte ainult ei anna teile konkurentsieelist, vaid tagavad, et te ei sulandu kunagi rahvahulgaga.

KLAVIAAT
VAJUTA RÜNNAK
Võidu ja kaotuse erinevust saab eraldada ühe klahvivajutusega, nii et Strix G16-l on võidu kindlustamiseks loodud täissuuruses klaviatuur. Overstroke tehnoloogia pakub ülevat tööd ja mängimist, vähendades klahvide vajutamist ja parandades reageerimisvõimet. Mängijaid silmas pidades loodud klaviatuuril on vahedega funktsiooniklahvid intuitiivseks tuvastamiseks ja spetsiaalsed kiirklahvid oluliste käskude kiireks juurdepääsuks. Suured nooleklahvid võimaldavad lahingutuhinas täpsemat juhtimist. Suurem puuteplaat hõlbustab kõigi teie rakenduste jälgimist, samas kui klahvipõhine RGB-valgustus võimaldab teil lõputuks kohandamiseks valida igal klahvil miljonite värvide hulgast. Armory Crate'i kaudu saate luua ka mängupõhiseid paigutusi, muutes iga mängu ainulaadseks.

Spetsiaalsed kiirklahvid
Spetsiaalsed mängude kiirklahvid asuvad klaviatuuri vasaku külje kohal, et pääseda kiiresti juurde helitugevuse ja mikrofoni vaigistamise nuppudele, töörežiimidele ja relvakastile. Neid saab ka täielikult kohandada ja neid saab programmeerida rakenduste käivitamiseks, funktsiooniklahvide seadistamiseks või makrona kasutamiseks. Strix G16-l on kõik võiduks vajalikud tööriistad.

Overstroke tehnoloogia
Eksklusiivne ROG Overstroke tehnoloogia registreerib klahvivajutused käigu alguses, võimaldades tõsisemate mängude ja töö jaoks tundlikumat kogemust. Varasem käivitamine tähendab kiiremat, pingutuseta ja suurema täpsusega sisestusi.

Suur puuteplaat
Parandage igapäevast mugavust ja kasutatavust 10% suurema puuteplaadiga ning 2023. aasta uuena on G16 puuteplaadil ka klaaskate, mis tagab esmaklassilisema tunde. Rohkem ruumi tähendab suuremat täpsust ning mugavamaid käeliigutusi ja žeste navigeerimise ajal. Vaatamata sellele, et G16 on endiselt 15-tolline šassii, sisaldab G16 nüüd ka puuteplaadipõhist numbripaneeli, mis annab teile seadme kasutamisel veelgi rohkem võimalusi.

ID DISAIN
VÄRVI OMA ELU
Kõik mängijad ei ole ühesugused, nii et Strix G16 on teie tundlikkuse paremaks kajastamiseks saadaval kahes värvitoonis. Vargasema välimuse saamiseks hoiab klassikaline Eclipse Grey teie masina tõelise võimsuse varjul. Neile, kes naudivad avalduste tegemist, on Volt Green julge valik, mis eristub massist.

Peen detailid
Strix G16 pikslite kunstiaktsendid on 2023. aastaks ümber kujundatud, andes šassiile rohkem maitset ja elegantsi, olles samas hõlpsasti tuvastatav ROG-masinana kogu ruumist.

Julged aktsendid
Visuaalse huvi suurendamiseks on Strix G16 tagumiste väljalaskeavade kohal ka värvilaikude muster. Graffitikunstist ja küberpungi esteetikast inspireerituna märkavad isegi juhuslikud möödujad, et Strix G16-l on rohkem suhtumist kui teistel mänguautomaatidel.

Uimastage iga nurga alt
Läbimõeldud detailid eristavad seda sülearvutit konkurentidest. Meie 360° disainifilosoofia asetab masina igasse osasse peened, kuid eristuvad elemendid. Üle kaane pritsitud punktmaatriksi disain langeb alla, et kohtuda aluse all olevate ristviirutatud tuulutusavadega. Laialdane kummeeritud käepide hoiab sülearvuti kindlalt paigal ja muudab selle kaasaskandmise lihtsamaks. Kaunistuse ümber olevad tüpograafilised elemendid näitavad peenelt teie ROG-i uhkust.

Stuudiokvaliteediga heli
Kahekordsed Dolby Atmose toitega kõlarid loovad teie mängudele autentse helilava. Kõrge eraldusvõimega heli tagab, et kuulete oma muusikat sama kvaliteediga, mis see salvestati. Kahesuunaline tehisintellekti mürasummutus töötleb nii sissetulevat kui ka väljaminevat heli, et filtreerida kõik ekslikud taustamürad, tagades, et teie kõned, vestlused ja voogud tulevad läbi ilma segamiseta.

Kahesuunaline Ai mürasummutus
Meie täiustatud kahesuunaline tehisintellekti mürasummutustehnoloogia töötab CPU-l, mis vabastab GPU suurema FPS-i saavutamiseks. See töötab kõigi sisendseadmetega ja ka allavoolu ühendustega, võimaldades teil eemaldada müra nii oma mikrofoni sisendist kui ka sissetulevatest voogudest. Mürasummutusseadeid saab isegi programmide kaupa kohandada, filtreerides konkreetseid rakendusi, näiteks häälvestlust, ilma et see mõjutaks mänguheli, mida soovite puutumata jätta.

Kaasahaarav heli
Rikkalikum heli tõmbab teid mängu ja meediasse sügavamalt. Dolby Atmosel töötav virtuaalne 5.1.2-kanaliline ruumiline heli suurendab ruumilist keelekümblust nüansirikkamate, kihilisemate heliefektidega, mida saate filmide ja mängude jaoks spetsiaalselt häälestatud eelseadistatud režiimidega optimeerida.

Kogu päeva vastupidavus
Strix G16 on valmis distantsi läbima. 90 Wh akuga sülearvuti saab hõlpsasti tundide kaupa veebis sirvida, enne kui vajate laadimist. Paindlikkuse tagamiseks liikvel olles toetatakse C-tüüpi USB-laadimist kuni 100 W. Kaasasoleva 330 W toiteadapteriga laadimisel saab G16 laadida nullist 50%-ni vaid 30 minutiga.

Püsi ühenduses
Kaasaegsetes mitme mängijaga mängudes on stabiilne Interneti-ühendus hädavajalik. Strix G16 on valmis osalema võitluses spetsiaalse RJ45 pordi ja uusima Wi-Fi 6E juhtmevaba standardiga. Wi-Fi 6E toega võrkudes saate nautida juurdepääsu uusimale traadita sagedusalale, mis ei tekita segadust ega häireid teie kodu teiste juhtmevabade seadmete poolt, tagades, et te ei jää enam kunagi maha.

Püsi ühenduses
Kui peate ühendama suure ekraaniga, annab spetsiaalne GPU uusimate telerite ja monitoride jaoks HDMI 2.1 pordi, suurendades kogu ribalaiust 18-lt 48 Gbps-le ja toetades kuni 4K 120Hz ja 8K 60Hz sisu. Kaks C-tüüpi USB-porti võimaldavad palju ühenduvust – üks DisplayPorti ja toiteedastuse jaoks ning teine Thunderbolt 4 toega.

Käigu üles ja mäng
Täiendage oma Strix G16 Volt Greeni ja Eclipse Grey värviga varjatud komplektiga. Reisige enesekindlalt ROG-i seljakoti ja ROG Impact hiirega. Komplektiga on kaasas ka meie madala profiiliga 100 W adapter ülima teisaldatavuse ja minimaalse kaalu tagamiseks.

* Komplekti kuuluvad välisseadmed võivad piirkonniti erineda. Küsige täpseid pakkumisi kohalikelt müüjatelt.

Xbox Game Pass Ultimate
Avastage oma järgmine lemmikmäng
Mängige koos sõpradega arvutis, konsoolis, telefonis või tahvelarvutis ühe madala kuuhinnaga üle 100 kvaliteetse mängu.* Kuna mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida.

*Kehtivad tingimused ja välistused. Mängude kataloog erineb aja, piirkonna ja seadme lõikes. Lisateavet leiate aadressilt xbox.com/gamepass ja https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: kehtivad voogesituse piirangud. Nõuab ühilduvat kontrollerit (müüakse eraldi), toetatud seadet ja rakendust Xbox Game Pass; vaadake süsteeminõudeid. Süsteeminõuded on mänguti erinevad; jõudluskaalud kõrgema klassi süsteemidega.
**EA logo ja Battlefield on ettevõtte Electronic Arts Inc kaubamärgid. © FIFA on FIFA autoriõigus ja/või kaubamärk. Kõik õigused kaitstud. Toodetud Electronic Arts Inc. litsentsi alusel. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Kõik õigused kaitstud.ASUS ROG Strix G16 G614JI-N4089W. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i9, Protsessori mudel: i9-13980HX. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: Quad HD+, Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1600 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 1 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4070. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles