Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AMD B550 pesa AM4 ATX

  • 200.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 67 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768182
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Edendage oma mängukümblust
ROG Strix B550-F Gaming on PCIe® 4.0-valmidusega ja pakub uusimaid ühenduvusvõimalusi ülisujuvaks võrgunduseks ja hämmastavalt kiireks failiedastuseks. Heli täiustused annavad teile tohutu eelise, võimaldades teil omandada kõige peenemad näpunäited täiesti kaasahaarava mängukogemuse saamiseks.

PCIe 4.0 valmis
ROG Strix B550-F Gaming sisaldab kahte M.2 pesa, millest üks toetab uusimat PCIe 4.0 standardit, et tagada maksimaalne salvestuspaindlikkus ja kiireim andmesidekiirus, mis on saadaval 3. põlvkonna AMD Ryzeni platvormi kaudu. Mõlemad M.2 pesad toetavad jõudluse suurendamiseks kuni tüüpi 22110 pesa ja NVM Express® RAID-i.

Igakülgne jõudlus
ROG Strix B550-F Gaming pakub Ryzeni tuumadele jõulist toiteallikat, igakülgset jahutust ja kiirema mälu tuge – nii et sellel on kõik, mida vajate oma konstruktsiooni laadimiseks suure jõudlusega komponentidega, et mängida suurtes liigades.

Mängige oma stiili
ROG Strix B550-F Gaming küberpunkist inspireeritud esteetikat rõhutavad julged kaldkriipsud ja kübertekst. Sidudes oma mänguseadme teiste mitmekesise ROG-ökosüsteemi toodetega, saate luua täielikult kohandatud mänguseade, mis peegeldab teie isiklikku stiili.

VAATAMALT ROG STRIX
ROG Strix B550-F Gaming kehastab ROG-i vaimu koos pilkupüüdva esteetikaga, sealhulgas järgmise põlvkonna moonutatud ROG-silma logo ja süvistatud küberteksti mustriga, mis on söövitatud I/O-kattele. Need uued kujundused viivad ROG Strixi julgelt tulevikku, peegeldades samal ajal selgelt sarja mängujuuri.

ROG annab teile rohkem
ROG-i eksklusiivsed tarkvarautiliidid pakuvad intuitiivset heli häälestamist ja mängude täiustusi, mis võimaldavad teil konfigureerida oma mänguehitust nii, nagu soovite.

UEFI BIOS
Tuntud ROG UEFI (BIOS) pakub kõike, mida vajate seadme konfigureerimiseks, kohandamiseks ja häälestamiseks. See pakub nutikalt lihtsustatud valikuid PC DIY uustulnukatele, aga ka kõikehõlmavaid funktsioone kogenud veteranidele.ASUS ROG STRIX B550-F GAMING. Protsessori tootja: AMD, Protsessori pesa: Socket AM4, Ühilduvate protsessorite seeria: 3. põlvkonna AMD Ryzen™ 3, 3. põlvkonna AMD Ryzen 5, 3. põlvkonna AMD Ryzen™ 7, 3.... Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, maksimaalne sisemine mälu: 128 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud salvestusseadmete liidesed: M.2, SATA III, Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD & SSD, RAID tasemed: 0, 1, 10. Paralleeltöötlustehnoloogia tugi: 2-Way CrossFireX. Etherneti liidese tüüp: 2,5 Gigabit Ethernet, LAN-kontroller: Intel I225-V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles