Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ROG MAXIMUS XII EXTREME Intel Z490 LGA 1200 (pesa H5) laiendatud ATX

  • 717.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 239.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768181
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ROG Maximus XII Extreme
Meie ROG-i inseneride poolt asjatundlikult häälestatud, et pakkuda teile ülimat jõudlust. Valmistatud ekstreemseks, nagu nimigi viitas, on mõeldud maksimaalse jõudlusega vesijahutuse entusiastidele. Kombineerides riistvara ja tarkvara, et saavutada optimeeritud ülekiirendamine, kiire mälu tugi ning laiaulatuslikud vee- ja ventilaatorijahutuse juhtseadmed, pakub Maximus XII Extreme ülimat jõudlust koos tõhusa ja usaldusväärse tööga.

ESITUS
Maximus XII Extreme on ideaalne alus teie unistuste mängude ehitamiseks. Intelligentse pingeregulaatori mooduli (VRM) disain ja kvaliteetsed komponendid tagavad, et saate nõudlikest uusima põlvkonna Inteli protsessoritest maksimumi võtta. Maximus XII Extreme pakub teile rohkem tulejõudu ja kiirendust.

JAHUTAMINE
Premium komponendid, mitmed ventilaatoripäised ja komplektis olev ventilaatorilaienduskaart on Maximus XII Extreme täielikult varustatud, et võimaldada paremat jõudlust madalamatel temperatuuridel. Süsteemi stabiilsuse tagamiseks suure protsessori koormuse korral kasutab Maximus XII Extreme suuri VRM-i ja kiibistiku jahutusradiaatoreid, mis loovad õige tasakaalu pinna ja massi vahel. Eriti suured jahutusradiaatorid katavad ka mitu M.2 pesa.

OPTIMISEERIMINE
ROG pakub tööriistu, mis on vajalikud teie süsteemi kiireks ja lihtsaks optimeerimiseks. Neile, kes naudivad täielikku juhtimist, pakub UEFI BIOS täiustatud kohandamisvalikuid, et saaksite oma süsteemi kõiki aspekte kohandada.

ÜHENDUS
ROG Maximus XII Extreme pakub täiustatud ühenduvust, sealhulgas WiFi 6 (AX201) ja topelt Etherneti koos Intel® 2,5G Etherneti ja 10G pordiga, et kõrvaldada kitsaskohad, et saaksite nautida erakordselt sujuvat võrgu- ja LAN-mängimist. Lisaks toetab M.2 Intel® VROC tehnoloogiat, et maksimeerida teie SSD kiirust kiiremate laadimisaegade saavutamiseks, ja SupremeFX-i pardaheli tagab suurepärase heli, säästes samal ajal PCIe pesa.

PERSONALISEERI
Lisaks erakordsele jõudlusele pakub Maximus XII Extreme laiaulatuslikke stiili- ja kohandamisvõimalusi, mis võimaldavad teil luua süsteemi, mis tõeliselt eristub.ASUS ROG MAXIMUS XII EXTREME. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 1200 (Socket H5), Ühilduvate protsessorite seeria: Intel® Celeron®, Intel Pentium G. Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, Maksimaalne sisemälu: 128 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud mäluseadme liidesed: M.2, SATA. Etherneti liidese tüüp: 2,5 Gigabit Ethernet, LAN-kontroller: Aquantia AQC107, Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax). Komponent: PC, Emaplaadi vormitegur: Laiendatud ATX, Emaplaadi kiibistiku perekond: Intel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles