Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ProArt PA32UCR-K arvutimonitor 81,3 cm (32 tolli) 3840 x 2160 pikslit 4K Ultra HD LED must

  • 1 364.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 455 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768164
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Erksad ideed ärkavad HDR-is ellu
ASUS ProArt Display PA32UCR-K on 32-tolline 4K HDR-ekraan, mis on loodud nõudlikele sisuloojatele, sealhulgas videograafidele, operaatoritele ja värvikunstnikele. Maksimaalne heledus 1000 niti ja mini-LED-taustvalgustus, mis võimaldab 576 tsooni kohalikku hämardamist ja toetab mitut HDR-vormingut, Kvantpunktitehnoloogia, DCI-P3 tugi, Rec. 709, Rec. 2020 ja Adobe RGB värviruumid koos rikkaliku ühenduvusvalikuga pakub ProArt Display PA32UCR-K erakordset pilti, mis viib vaatamiskogemuse järgmisele tasemele.

Sisuloojate mõjuvõimu suurendamine

Mängude arendajad
Kasutage ProArt Preset eeliseid, et kiiresti kontrollida erinevat värviruumi ja ProArt Palette pakub paindlikku värvide reguleerimist.

Kinematograafid
32-tolline mini-LED-taustavalgustusega 4K-paneel pakub suuremat heledust ja sügavamaid musti toone, et tagada erakordne värvikontrast ja HDR-sisu täpne reprodutseerimine.

Koloristid
Tehase eelkalibreerimine tagab valdkonna juhtiva värvitruuduse ning lai värvigamma ja Delta E < 1 värvierinevus tagavad silmapaistva värvitäpsuse.

Laitmatult detailne visuaal
Mini-LED-taustvalgustuse tehnoloogia kasutab väiksemaid LED-e, et pakkuda kuni kolm korda rohkem LED-e, võrreldes tavalise sarnase suurusega paneeliga. Tihedalt pakitud mini-LED-id võimaldavad suuremat granulaarsust ja heledust. Lisaks tagab individuaalne taustvalgustuse juhtimine hämmastavas 576 tsoonis kõrgema heleduse ja sügavad tumedad värvid, et pakkuda võrratut kontrasti ja HDR-sisu täpset taasesitamist.

Sügavamad mustad, heledamad valged
Maksimaalne heledus 1000 niti võimaldab silmapaistvat kontrasti kõige sügavamate mustade ja säravate valgete vahel, mille tulemuseks on rikkalik ja elutruu vaatamiskogemus.

Looge ülierksat HDR-i

Eksklusiivne ASUS Smart HDR-tehnoloogia võimaldab ProArt Display PA32UCR-K-l toetada HLG ja HDR-10 mitut HDR-vormingut

HLG võimaldab kasutajatel vaadata ja luua materjale ringhäälingu- ja satelliittelevisiooni platvormidele, nagu BBC iPlayer, Jaapani NHK TV ja DirecTV.

HDR-10 tugi tagab ühilduvuse olemasolevate voogesituse videoteenustega ja kasvava HDR-toega mängude loendiga.

ASUS ProArt Displays toetavad mitut HDR-10 kõverat, sealhulgas PQ Hard Clip, PQ Optimized ja PQ Basic, mis suudavad katta kõik sisu loomise vajadused.

PQ kõvaklamber
Säilitab PQ kõvera kuni maksimaalse heleduse täpse kuvamiseni. Ekraani maksimumist suurem heledus vastendatakse kuva maksimumiks.

PQ optimeeritud
Esitage täpsed gradatsioonid, mis vastavad monitori maksimaalsele heledusele. Pakkuge selle ekraani optimeeritud HDR-jõudlust.

PQ Basic
Esitage üldine HDR-i jõudlus.

HDR-i eelvaade võimaldab kaamera ja monitori otseühendust, et vaadata jäädvustatud HDR-sisu kogu selle toonivahemikuga. See töötab ka enamikus videotöötlustarkvara platvormides, pakkudes lõppväljundi täpseid simulatsioone lihtsamaks ja sujuvamaks redigeerimiskogemuseks.

Muutke vaatamiskogemusi
Laia vaatenurgaga IPS 1000 niti tippheledusega, toetav Quantum Dot tehnoloogia pakub mängimiseks tervet värvispektrit. Toetage 98% DCI-P3, 99,5% Adobe RGB, 100% sRGB, 100% Rec. 709 ja 87% Rec.2020 värviruumid videotöötluseks ja järeltöötluseks.

Valdkonnas juhtiv värvitruudus
Tehase eelkalibreerimine, kasutades uut kolmeastmelist protsessi, tagab tööstusharu juhtiva värvitruuduse. Ekraan läbib ka ranged testid, kasutades ASUSe täiustatud halltoonide jälgimistehnoloogiat, et tagada sujuvamad värvide gradatsioonid, parem ühtlus ja erakordne värvitäpsus Delta E (ΔE) < 1 värvierinevuse väärtusega sRGB ja Adobe RGB värviruumide jaoks. Iga halltoonide taset mõõdetakse ka hoolikalt ja seadistatakse, et tagada vastavus täpsele DICOM-standardile.

Õige värv, paindlik kalibreerimine

ASUS ProArt Calibration tehnoloogia salvestab kõik värviparameetrite profiilid ProArt monitori sisemisele skaleri IC-kiibile, mitte arvutisse. Salvestatud profiile saab hõlpsasti aktiveerida monitori kiirklahvi abil.
Monitori saab kalibreerida ja otsingutabelit hiljem ümber kirjutada, võimaldades kasutajatel ühendada selle erinevate operatsioonisüsteemide või rakendustega seadmetega, ilma et oleks vaja sätteid kohandada. Samuti vähenevad signaali moonutused IC ja LCD optilise spektri vahel.

Integreeritud ASUS ProArt Calibration 2.0 võimaldab kiiret ja lihtsat reguleerimist, et säilitada ASUS ProArt monitoride värvitäpsus. See pakub SDR- ja HDR-kalibreerimist koos reguleeritava heleduse, värvigamma, värvitemperatuuri ja muude parameetritega, et tagada ühtsed ja täpsed värvid.

Lisaks saab ProArt Calibration 2.0 iga värvigamma režiimi uuesti kalibreerida ja igasse ProArt eelseadistatud režiimi tagasi kirjutada

ProArt-ekraanid ühilduvad enamiku suuremate kalibraatoritega, sealhulgas X-Rite'i, Datacolori ja Kleini kalibraatoritega. Nad töötavad sujuvalt ka Calmani ja Light Illusion ColourSpace CMS professionaalse riistvara kalibreerimistarkvaraga*, mis tagab kiire ja lihtsa kalibreerimise.
*ProArt PA32UCR-K ei sisalda Calmani ja Light Illusion ColourSpace CMS-i tarkvara.
*Kolmanda osapoole tarkvara tugi valmib 2022. aasta teises kvartalis

Sujuv ja tõhus töövoog
HDMI(v2.0) x 3, DisplayPort 1.2, täisfunktsionaalne USB-C ja USB-jaotur võimaldavad mugavalt ühendada töölaua, Blu-ray-mängija, juhtpaneeli või lisaekraaniga ilma probleemideta. Integreeritud USB-C port toetab andmeedastust, DisplayPorti signaali ja toetab ka 80 W toiteedastust.

Pilt-pildilt (PbP) režiim
Saate korraga vaadata kahte kuni nelja erinevat seadet, asetades ekraanile mitu sisendallikat kõrvuti; ja konfigureerige iga üksiku akna värviseaded sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, kasutajarežiim 1 või kasutajarežiim 2.

Pilt-pildis (PiP) režiim
Asetage oma teine sisendallikas hõlpsalt ekraani ühte nurka olevasse aknasse.

Mugava vaatamisasendi saavutamine ASUS ProArt Display abil on alati lihtne. Ergonoomilise disainiga kalde-, pöörde-, pöörde- ja kõrguse reguleerimisega alus tagab mugava vaatamise ja kasutuskogemuse. Võimalus pöörata ekraani päri- või vastupäeva 90 kraadi, et kasutada seda portreerežiimis, on kasulik pikkade dokumentidega töötamisel, kodeerimisel või veebisaitide sirvimisel. Lisaks on VESA seinale kinnitatav, et säästa töölaua ruumi.

ASUS Flicker-Free tehnoloogia tagab mugavama vaatamiskogemuse, vähendades ekraanil virvendamist, et minimeerida silmade pinget, peavalu ja silmade väsimust, mis võivad tekkida pikkade tundide jooksul ekraani ees. Eksklusiivne ASUS Ultra-Low Blue Light tehnoloogia kaitseb teie silmi kahjuliku sinise valguse emissiooni eest nelja sinise valguse filtri seadistusega, millele pääsete kiirklahvi kaudu hõlpsasti juurde ekraanimenüü kaudu.ASUS ProArt PA32UCR-K. Ekraani diagonaal: 81,3 cm (32"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 5 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178 °, Vaatenurk, vertikaalne: 178°. Sisseehitatud kõlar(id). Sisseehitatud USB-jaotur, USB-jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles