Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS PRIME B760M-R D4 Intel B760 LGA 1700 micro ATX

  • 130.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 43.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768216
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ASUS Prime'i seeria emaplaadid on asjatundlikult välja töötatud 14. ja 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite täieliku potentsiaali vallandamiseks. Tugeva toitekonstruktsiooni, laiaulatuslike jahutuslahenduste ja intelligentsete häälestusvõimalustega PRIME B760M-R D4 pakub kasutajatele ja personaalarvutite ehitajatele mitmesuguseid jõudluse optimeerimisi intuitiivse tarkvara ja püsivara funktsioonide kaudu.

PAINDLUS
Põhjalikud juhtnupud moodustavad ASUS PRIME seeria aluse. Emaplaat PRIME B760 sisaldab paindlikke tööriistu teie süsteemi kõigi aspektide häälestamiseks, võimaldades jõudluse muudatusi, mis sobivad ideaalselt teie tööviisiga, et maksimeerida tootlikkust.

Intelligentne juhtimine
ASUS Intelligent Control muudab teie arvuti nutikaks. Lisaks keeruka häälestamise ja teie süsteemi oluliste aspektide dünaamilise optimeerimise eest hoolitsemisele pakub see intelligentselt lihtsustatud valikuid uutele PC DIY-i kasutajatele ning põhjalikumaid funktsioone kogenud veteranidele.

Universaalne energiatõhusus
Energiasäästufunktsioon sisaldab mitmeid sätteid, mis võimaldavad hõlpsalt energiatarbimist optimeerida ja energiasäästu maksimeerida. Saate lubada protsessori võimsuspiirangu, Aura valgustuse tumedamaks muuta ja ventilaatoriprofiili energiasäästurežiimile seada. Saate lülitada ka Microsoft Windowsi sisseehitatud energiasäästuplaani.

Paindlikud õhkjahutuse juhtnupud
ASUS Fan Xpert 2+ tarkvara pakub igakülgset kontrolli ventilaatori üle. Seal on režiim Extreme Quiet, mis vähendab ventilaatori kiirust allapoole vaikimisi miinimumi, et hoida teie süsteem kergete ülesannete täitmisel vaikselt. Ventilaatorit saab juhtida ka UEFI BIOS-i kaudu.

Täpne digitaalne võimsuse juhtimine
Digi+ pingeregulaatori moodul (VRM) pakub reaalajas juhtimist pinge languse üle, lülitades automaatselt sageduse ja energiatõhususe sätteid. See võimaldab teil ka CPU-d peenhäälestada, et tagada ülim stabiilsus ja jõudlus.

UEFI BIOS
Tuntud ASUS UEFI BIOS pakub kõike, mida vajate oma süsteemi konfigureerimiseks, kohandamiseks ja häälestamiseks. See pakub intelligentselt lihtsustatud valikuid PC DIY algajatele ning kõikehõlmavaid funktsioone kogenud veteranidele.

Täiustatud häälestus tõsiste näpunäidete jaoks
UEFI kaudu pakutav intuitiivne täiustatud režiim võimaldab teil täielikult juhtida. Sisseehitatud otsingufunktsioon muudab valikute leidmise lihtsaks ja mitmesugused täiustatud funktsioonid võimaldavad teil nutikalt nüansirikkaid muudatusi teha, et saaksite jõudlust valida just nii, nagu soovite.

Kiire ja lihtne seadistamine
EZ-režiim kuvab olulisi sätteid ja statistikat ning pakub ka juhitud viisardeid, pukseerimisfunktsiooni ja oluliste sätete ühe klõpsuga rakendust – kõik selleks, et saaksite seadme kiiresti tööle panna.

Intuitiivne graafiline ventilaatori juhtimine
Täpsustage individuaalseid ventilaatori sätteid lihtsalt hiirega kõverat lohistades.

Aura sisse/välja režiim (varjatud)
Vaikse esteetilise puudutuse saamiseks lubage või keelake hõlpsalt Aura RGB valgustus või iga pardal olev LED.

JAHUTAMINE
PRIME B760 seeria on konstrueeritud mitme sisseehitatud jahutusradiaatori ja hulga hübriidventilaatori päistega, et teie seade püsiks intensiivse töökoormuse korral jahe ja stabiilne.

Radikas

VRM jahutusradiaator ja termopadi
VRM-i jahutusradiaator ja termopadi parandavad MOSFETide ja tõkiskingade soojusülekannet, et tagada parem jahutus.

Disainilt jahedam
PRIME B760 seeria sisaldab kõikehõlmavaid jahutuse juhtnuppe, mida saab konfigureerida FAN Xpert 2+ tarkvara või UEFI BIOS-i kaudu.

Mitu temperatuuri allikat
Iga päis võib dünaamiliselt viidata kolmele soojusandurile. FAN Xpert 2+ võimaldab teil kaardistada toetatud ASUSe graafikakaartide temperatuuri, et optimeerida jahutust GPU- ja CPU-mahukate toimingute jaoks.

4-kontaktiline PWM/DC ventilaator
Šassii ventilaatoripäised toetavad PWM- või DC-ventilaatorite automaatset tuvastamist.

ESITUS
PRIME B760 seeria on loodud vastama 14. ja 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite suure tuumaarvu ja ribalaiuse nõudmistele. ASUS B760 emaplaat pakub kõiki põhialuseid igapäevase tootlikkuse suurendamiseks, nii et teie süsteem on stabiilse võimsuse, intuitiivse jahutuse ja paindlike andmeedastusvõimalustega tööks valmis.

Tugev võimsusega disain
Stabiilne toide on Intel® protsessorite jõudluse viimsegi biti väljavõtmiseks hädavajalik. PRIME B760M-R D4 on loodud vastama nende suure tuumaarvuga protsessorite nõudmistele.

Mälu

DDR4 tugi
Marsruutimise jälgimise disaini täiustused pakuvad uusimatele Intel® protsessoritele parema juurdepääsu mälu ribalaiusele. ASUSe tehnoloogia kaardistab hoolikalt mälu signaaliteed erinevate PCB kihtide vahel, et vähendada tee kaugust, ja see lisab varjestustsoone, mis vähendavad oluliselt ülekõla.

Säilitamine

Kaks M.2 pesa (kuni 64 Gbps)
PRIME B760 emaplaadil on kokku kaks M.2 pesa, mis toetavad PCIe 4.0 kaudu andmeedastuskiirust kuni 64 Gbps, võimaldades operatsioonisüsteemi või rakendusdraividega kiiremat algkäivitamist ja rakenduste laadimisaega.
*Tegelikud edastuskiirused on väiksemad kui teoreetiline maksimaalne kiirus.

Ühenduvus

PCIe 4.0 pesa
PRIME B760 emaplaat on loodud spetsiaalselt 14., 13. ja 12. põlvkonna Intel® protsessoritele ning pakub uusimate GPU-de jaoks PCIe 4.0 ühenduvust.

Realtek 2,5 Gb Ethernet
Realtek 2,5 Gb Ethernet vähendab CPU üldkulusid ja pakub kiiremaks ja sujuvamaks andmeedastuseks erakordselt kõrget TCP ja UDP läbilaskevõimet.

LANGuard
ASUS LANGuard on riistvaratasemel võrgukaitsefunktsioon, mis integreerib täiustatud signaali sidestustehnoloogia ja esmaklassilised anti-EMI pinnale paigaldatavad kondensaatorid, et parandada läbilaskevõimet ja tagada usaldusväärsem ühendus.

Kombineeritud pardafunktsioonid tagavad kõrgendatud heli
Intelligentne disain ja esmaklassiline riistvara loovad helikvaliteeti erinevalt sellest, mida olete kunagi kogenud.

Heli varjestus
Helivarjestus tagab täpse analoog-/digitaaleralduse ja oluliselt vähendatud mitmepoolsed häired.

Spetsiaalsed heli PCB kihid
Eraldi kihid vasaku ja parema raja jaoks tagavad, et mõlemad kanalid tagavad ühtlase ja võrdse kvaliteedi.

Premium helikondensaatorid
Tagab sooja, loomuliku ja kaasahaarava heli erakordse selguse ja täpsusega.

Aura sünkroonimine
Ületage konkurentsist
Hästi häälestatud entusiastide süsteem väärib sobivat esteetikat. ASUS Aura pakub täielikku RGB-valgustuse juhtimist koos mitmesuguste funktsionaalsete eelseadistustega sisseehitatud RGB LED-ide, samuti ribade ja seadmete jaoks, mis on ühendatud parda RGB-päistega – ja seda kõike saab sünkroonida üha kasvava Aura-võimelise riistvara portfelliga. .

Adresseeritavad 2. põlvkonna päised
Kolm Addressable Gen 2 päist suudavad tuvastada LED-ide arvu teise põlvkonna adresseeritavates RGB-seadmetes, võimaldades tarkvaral automaatselt kohandada valgusefekte konkreetsete seadmete jaoks. Uued päised pakuvad ka tagasiühilduvust olemasoleva Aura RGB varustusega.

KAHESUUNNE AI MÜRA SUURENDAMINE
See utiliit kasutab tohutut süvaõppe andmebaasi, et vähendada mikrofoni taustmüra ja sissetulevat heli, säilitades samal ajal vokaali. See eemaldab segavad klaviatuuri klõbinad, hiireklõpsud ja muud ümbritsevad mürad, et saaksite mängimise või kõne ajal kristallselgelt kuulda.

Relvakast
Ühes intuitiivses liideses pakub Armory Crate hõlpsasti kohandatavaid Aura Sync RGB sätteid igale teie arsenalis olevale ühilduvale seadmele ning juhtnuppe ASUSe pidevalt kasvava tootepere jaoks, sealhulgas klaviatuuri ja hiire eelistusi. Armory Crate integreerib ka toodete registreerimise ja uudistevoo, et te ei jätaks kunagi ASUSe kogukonna huvipakkuvaid värskendusi

Q-LED südamik
Q-LED Core ekraan tekitab sisselülitamise enesetesti (POST) ajal toite LED-i abil valgusmustreid, mis võivad aidata kasutajatel võimalikke probleeme tõrkeotsingul.

SafeSlot Core
SafeSlot Core on ASUSe eksklusiivne PCIe® pesa. Tugevdatud disainiga, mis on emaplaadi külge kinnitatud spetsiaalse konksuga, pakub Safeslot Core 1,6 korda tugevamat kinnipidamist ja 1,3 korda suuremat nihkekindlust kui tavalised laienduspesad.

Ülepingekaitse
Maailmatasemel vooluahelat kaitsev toitekonstruktsioon
Eksklusiivne vooluahela disain koos sisseehitatud pingeregulaatoritega, et kaitsta teie emaplaati kahjustuste eest, mida põhjustavad ootamatud kõrgetasemelised pinged ebastabiilsetest või kehvematest toiteallikatest.

Roostevabast terasest tagakülg I/O
3X korrosioonikindlus suurema vastupidavuse tagamiseks
Korrosioonikindlate roostevabast terasest tagaküljel kroomoksiidiga ühendatud sisend-/väljundpaneelide eluiga on kolm korda pikem kui tavalistel paneelidel.ASUS PRIME B760M-R D4. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 1700, Ühilduvate protsessorite seeria: Intel Core i9 14th Gen, Intel Core i3 12th Gen, Intel Core i3 13th Gen, Intel Core i5 12th Gen,.... Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM , Maksimaalne sisemälu: 64 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud salvestusseadmete liidesed: M.2, SATA III, Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD & SSD, RAID tasemed: 0, 1, 5, 10. Etherneti liidese tüüp: 2,5 Gigabit Ethernet. Komponent: PC, Emaplaadi kujutegur: micro ATX, Emaplaadi kiibistiku perekond: Intel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles