Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS PN PN51- B5292ADS1 AMD Ryzen™ 5 5500U 8 GB DDR4-SDRAM 256 GB SSD Windows 11 Home Mini PC must

  • 524.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 175 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768248
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
b> Lihtne muutmine, maksimaalsed võimalused
ASUS Mini PC PN51 on ülikompaktne arvuti, mis pakub võimsat jõudlust paljude kodu- ja ärirakenduste jaoks – ning on populaarse ASUS Mini PC 50 vääriline järeltulija. Sellel on uusim AMD Ryzen™ 5000 mobiilprotsessor koos Radeon™ Vega 7 graafikaga. , pluss kiire 3200 MHz DDR4 mälu tugi, Mini PC PN51 on valmis nõudlikuks töökoormuseks, kuid selle väike suurus võtab laual minimaalselt ruumi ja muudab selle sobivaks rakendusteks, kuhu traditsioonilised arvutid ei mahu – alates digitaalsetest märgistustest kuni kodukino seadistused.

Esitus
ASUS Mini PC PN51 toiteallikaks on uusim AMD Ryzen 5000U mobiilne protsessor. Võrreldes traditsiooniliste sama tasandi mobiilsete protsessoritega suurendab see kogu süsteemi jõudlust kuni 20,2% ja kuni 58,2% paremat igapäevast multitegumtöötlust, tagades sujuva toimimise kõigele, mida teete.

4K eraldusvõime ja nelja ekraani tugi
ASUS Mini PC PN51 toetab kuni nelja 4K eraldusvõimega ekraani HDMI kaudu, DisplayPorti kahe USB-C kaudu ja kasutaja seadistatavat porti*, ilma piiranguteta** kombinatsioonile.

Hüper – realistlik 8K tugi
ASUS Mini PC PN51 toetab ka hämmastavat 8K UHD-lahutust DisplayPort 1.4* või Type-C DisplayPorti kaudu, et saada detail, mis on 4 korda suurem kui 4K või märkimisväärselt 16 korda suurem kui tavaline Full HD väljund. Täpsemalt, PN51 pumpab 8K visuaale sagedusel kuni 30 Hz ühe DisplayPorti kaudu ja kuni 60 Hz läbi DisplayPort Dual-Mode (DP++)**, äratades iga pildi hingematvas stiilis ellu.

Tõsine graafika
ASUS Mini PC PN51 on oma klassi juhtiva graafika jõudlusega, toiteallikaks on AMD Radeon. Tegelikult rikub PN51 skoor 3DMark 11 skoor 6489 traditsiooniliste protsessorite toitel miniarvuteid enam kui 170%.

Igaks stsenaariumiks valmis
ASUS Mini PC PN51 toetab kuni nelja videoväljundit, seega pakub see paindlikkust igasuguste mitme kuvariga seadistuste käsitlemiseks. Samuti saate vabalt valida oma pordikombinatsiooni, muutes PN51 sobivaks peaaegu iga mõeldava kuvamisstsenaariumi jaoks.

Erinevad rakendused
Kuni nelja 4K-kuvari* toega saab ASUS Mini PC PN51 kasutada kõrge eraldusvõimega viidaseinte ehitamiseks salongides, saalides, näitustel ja jaekauplustes, mis kõik saavad toite vaid ühest seadmest – säästes nii kulusid kui ka hooldust. Lisaks muudab PN51 neljaekraani, mikrofonimassiivi ja IR-anduri tugi hõlpsaks teabe jagamise töökohtades, kontorites või konverentsiruumides.

Disain
Moodne ruumisäästlik šassii
Moodsa disaini, elegantsete joonte ja stiilse harjatud viimistlusega ASUS Mini PC PN51 sulandub hõlpsalt kodu-, kontori- ja jaemüügikeskkonda. Kompaktne ja kerge, 115 x 115 x 49 mm ning kõigest 0,62-liitrise mahuga, saab selle paigutada peaaegu kõikjale ja kinnitada isegi VESA-kinnitusega ekraani tagaküljele, et luua ruumisäästlik kõik-ühes. lahendus.

Tõhus SSD jahutusradiaator
ASUS Mini PC PN51 saab kasu ka integreeritud SSD jahutusradiaatorist, mis hoiab tühikäigul M.2 draivi temperatuuri alla 70 °C. See aitab tagada vastupidavuse ja töökindluse, hoides potentsiaalselt kokku hoolduskulusid.

Ühenduvus
Kiire ühenduvus
ASUS Mini PC PN51 pakub laiaulatuslikku ühenduvust mitme pordiga, sealhulgas kaks USB 3.2 Gen 2 Type-C porti DisplayPort 1.4 toega ja konfigureeritav port* pärandseadmete, lisakuvarite või mitme võrguühenduse toetamiseks.

Konfigureeritav port pakub VGA-, DisplayPort-, COM- või LAN-ühenduse võimalust, muutes selle ideaalseks mitmesuguste monitoride või pärandseadmete* jaoks – vöötkoodiskanneritest kuni kviitungiprinteriteni. Sellise pordi mitmekülgsusega sobib PN51 suurepäraselt paljude äriliste stsenaariumide jaoks, sealhulgas märgistuste, müügipunktide (POS) süsteemide ja intelligentsete müügiautomaatide jaoks.

Sujuvad meediakogemused
ASUS Mini PC PN51 toetab HDMI® CEC-d ja sellel on sisseehitatud IR-andur*, mis võimaldab hallata peaaegu kõiki oma meediumiseadmeid heli ja video taasesitusest menüüs navigeerimiseni ühe kaugjuhtimispuldi abil.

PN51 seab ka parima Windows 10 kogemuse standardi kahe mikrofoni massiiviga*, mis toetab Microsoft Cortanat – isiklikku digiassistenti, mis aitab teil asju hõlpsalt teha. Massiivimikrofon tagab täpse hääljuhtimise isegi mürarikastes tingimustes.

Reaktiivne jahutus
Stabiilse jõudluse tagamiseks on ASUS Mini PN51 SSD jaoks spetsiaalne termoseire. Sellel on ka arvukalt eelseadistatud jahutuspoliitikaid, et rahuldada erinevaid stsenaariume.

Kogu süsteemi jahutus:
Ventilaatori kiirust reguleeritakse automaatselt vastavalt M.2 SSD temperatuurile, saavutades parema soojuse hajumise. Varasemate mudelite puhul jälgiti ainult protsessori temperatuuri.

Mitu töörežiimi:
BIOS pakub kolme termopoliitikat, nii et saate vabalt valida selle, mis kasutusolukorrale kõige paremini sobib.

Energiasääst
Vähendage keskkonnamõju, vähendades samal ajal tegevuskulusid
ASUS Mini PC PN51 on energiasäästliku disainiga, mis vähendab keskkonnamõju, aidates samal ajal vähendada tegevuskulusid. Keskkonnasõbralikud ASUS Mini personaalarvutid on saanud valdkonna kõrgeimate keskkonnasertifikaatide, sealhulgas ENERGY STAR®. Täpsemalt, PN51 tarbib tühikäigul vaid 9 vatti. See on ka sosin vaikne, tekitades tühikäigul vaid 21,9 dB ja täiskoormusel 34,7 dB.

ASUSe ärijuht
ASUS Business Manageri tarkvarakomplekt pakub Mini PC PN51 jaoks eksklusiivseid funktsioone. Mõeldud ettevõtetele, kellel puudub piisav IT-tugi, lihtsustab see juhtimis- ja hooldusprotsesse.

USB-pordi haldus- ja haldusturvalisus
ASUS Mini PC PN51 pakub UEFI-tasemel USB-portide haldamist, nii et neid on lihtne valikuliselt lubada või keelata. Samuti saab rakendada administraatori parooli tagamaks, et ainult volitatud kasutajad pääsevad juurde süsteemi turvaseadetele.

Töökindlus
Testitud täiuslikkuse nimel
ASUSe miniarvutid läbivad põhjalikud müra-, vibratsiooni-, kukkumis- ja termošokitestid, et tagada nende vastavus ASUSe rangetele standarditele ja tööstusharu nõuetele. Olge kindel, et teie ASUS Mini PC suudab pikka aega toime tulla äärmuslike tingimustega, alates kuivast –40°C temperatuurist kuni niiske ja kuuma keskkonnani üle 60°C.ASUS PN PN51-B5292ADS1. Protsessori sagedus: 2,1 GHz, Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 5, Protsessori mudel: 5500U. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Salvestusmaht kokku: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: AMD Radeon Graphics. Wi-Fi. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home. Toide: 65 W. Šassii tüüp: Mini PC. Toote tüüp: miniarvuti. Kaal: 700 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles