Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS P12R-E / 10G-2T LGA 1200 (pesa H5) ATX

ASUS P12R-E / 10G-2T LGA 1200 (pesa H5) ATX
Laos
  • 472.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 157.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768305
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
PCIe 4.0 valmis

PCI Express® (PCIe®) 4.0 pakub 16 GT/s ribalaiust, mis on kaks korda suurem kui PCIe 3.0 kiirus, pakkudes väiksemat energiatarbimist, paremat sõiduradade skaleeritavust ja tagasiühilduvust. ASUS P12R serveri emaplaadid on PCIe 4.0 valmis toetama erinevat graafikat, salvestusruumi ja võrkude loomist – võimaldades paindlikku mastaapsust nõudliku või suureneva töökoormuse jaoks.

Intel Xeon E-2300 protsessorid

Väikeettevõtted vajavad oma kriitiliste äri- ja kliendiandmete vajaduste rahuldamiseks töökindlust ja turvalisust. Intel Xeon E-2300 protsessorid, mis on saadaval kuni kaheksa tuumaga ja TDP-ga kuni 95 vatti, pakuvad väikeettevõtetele olulist serveri jõudlust, laiendatavust ja töökindlust, et toetada kriitilisi äri- ja kliendiandmevajadusi.

Kõrge eraldusvõimega HDMI-seire

ASUS P12R serveri emaplaatidel on protsessorilt suunatud HDMI 1.4 port, et pakkuda ärikeskkondades IT-administraatoritele kõrgema eraldusvõimega jälgimist ja lihtsamat hooldust. Kahe ekraaniga jälgimiseks on saadaval ka BMC-lt suunatud VGA-port.

Kahekordne 10G Etherneti ribalaius

Intel X710AT Etherneti kontrolleri toiteallikaga topelt sisseehitatud 10G LAN-iga pakuvad P12R-serveri emaplaadid äritasemel ühenduvust ja toetavad suure tihedusega, suure ribalaiusega ja madala latentsusega juurdepääsukihi võrke, et tagada andmetes kasutatavate suuremahuliste failide kiirem edastamine. - intensiivsed rakendused.

Serverihalduslahendus

ASUS ASMB10-iKVM

ASUS ASMB10-iKVM on ASUSe uusim serverihalduslahendus, mis on üles ehitatud ASPEED 2600 kiibile, mis töötab uusimal AMI MegaRAC SP-X-l. Moodul pakub erinevaid liideseid, et võimaldada ribavälist serverihaldust WebGUI, intelligentse platvormi haldusliidese (IPMI) ja Redfish® API kaudu.

ASUSe juhtimiskeskus

ASUS Control Center (ACC) on tsentraliseeritud ja integreeritud IT-haldusplatvorm ASUSe serverite, tööjaamade ja miniarvutite jälgimiseks ja juhtimiseks. ACC võimaldab BIOS-i kaugvärskendusi, mitme süsteemi jälgimist mobiilseadmete kaudu ning ühe klõpsuga tarkvaravärskendusi ja -saatmist, võimaldades mis tahes IT-infrastruktuuri serverihaldust lihtsamalt.

Täiustatud turvalisus

ASUS P12R serveri emaplaadid integreerivad PFR FPGA platvormi juur-of-trust lahendusena püsivara vastupidavuse tagamiseks, et vältida häkkerite juurdepääsu infrastruktuurile. ASUSe turvalahendused vastavad täielikult 2018. aasta riikliku standardi- ja tehnoloogiainstituudi (NIST) spetsifikatsioonile SP 800 193.

Lisaks sisaldavad kõik P12R-serveri emaplaatide serverid ka usaldusväärse platvormi moodulit 2.0 (TPM 2.0), et kaitsta riistvara integreeritud krüptograafiliste võtmete kaudu ja pakkuda turvaaukude jaoks regulaarset püsivara värskendust.

* Platvormi püsivara vastupidavuse (PFR) moodul tuleb täpsustada ostmise ajal ja see on tehases paigaldatud. Eraldi ei müüda.ASUS P12R-E/10G-2T. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 1200 (Socket H5), Ühilduvate protsessorite seeria: Intel® Pentium®, Intel Xeon E. Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, Maksimaalne sisemälu: 128 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud mäluseadme liidesed: M.2, SATA III. Graafikakaardi perekond: ASPEED, Graafikakaart: AST2600, Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Aspeed AST2600. Etherneti liidese tüüp: 10 Gigabit Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, LAN-kontroller: Intel X710-AT2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles