Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Asus GDDR6 12 GB, PCI Express 4.0, 7680 x 4320, 256-bitine, 2514/2534 MHz, 1 x HDMI, 3 x DP, 2 x 8-pin, 650 W

  • 913.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 304.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1637499
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
EHITATUD TUF
TUF GAMING Radeon™ RX 6700 XT on sitke metsaline, millel on sitke metallist välisilme, ülitõhus jahutus ja komponendid, mis pakuvad suuremat vastupidavust. Täismetallist kate sisaldab kolme võimsat aksiaaltehnilist ventilaatorit, millel on topeltkuullaagrid ja lisalabad. Eksoskeleti all hoiab paks jahutusradiaator termoelemente range kontrolli all ning TUF-komponendid, mis on valitud maksimaalse vastupidavuse ja jõudluse tagamiseks, hoiavad kaarti pakist ees. Sa palusid õelat masinat... see on tegutsemiseks valmis.

SUUREM, PAREM JAHUTUS
Selle põlvkonna aksiaaltehnoloogiaga ventilaatori disain on küpsenud, suurendades labade arvu kõigil kolmel ventilaatoril: 13 keskmisel ventilaatoril ja 11 lisaventilaatoril. Keskmise ventilaatori lisalabad ja täiskõrgusega rõngas tagavad kõrgendatud staatilise rõhu, et suunata õhk otse GPU soojusjaoturile. Külgventilaatorite tõkkerõngad on vähendatud, et võimaldada rohkem külgmist sisselaskevõimet ja tagada parem õhuvool läbi massiivse jahutusmassiivi.

MAXCONTACT
Matriitsist jahutusradiaatori massiivi kuumenemiseks oleme kasutanud MaxContacti tehnoloogiat, et poleerida soojusjaoturi pinda ja parandada siledust mikroskoopilisel tasemel. Täiendav tasapinnalisus võimaldab paremat kontakti stantsiga, et parandada soojusülekannet.

2,9-PUSA DISAIN
Soojusjaotur tõmbab soojuse soojustorudesse, mis viivad selle läbi ribivirna, mis täidab suurema osa kaardi suurest 2,9-pilulisest jalajäljest.

TUF KOMPONENDID
Kaardi võimsuse disaini jaoks valiti tugevad sõjalise kvaliteediga kondensaatorid. Need ja muud komponendid joodetakse trükkplaadi külge, kasutades meie Auto-Extreme automatiseeritud tootmisprotsessi. Täpsed ühendused ja inimlike vigade kõrvaldamine tagavad, et iga graafikakaart vastab meie rangetele spetsifikatsioonidele. Et tagada veatu jõudlus, kui see on oluline, läbivad kaardid kurnava 144-tunnise valideerimiskatse.

METALLKAAT
Töödeldud täielikult alumiiniumist kate loob tugeva väliskesta ning mõttetu tööstusdisain ja halltoonid sobivad hõlpsalt igasse konstruktsiooni.

SOOMUSTATUD ALUMINE
Kaardi alumisel küljel on näha edasisi täiustusi. Suurem osa tagaosast on kaetud kaitsva metallist tagaplaadiga, millel on silmatorkavalt lai õhutusava. Ventilatsiooniava laseb kuumal õhul šassii väljatõmbeventilaatorite poole väljuda, selle asemel, et see GPU jahutisse tagasi suunata. GPU-klamber tagab stantsi ja soojusjaoturi vahelise kriitilise ühenduse täiendava stabiilsuse. I/O-klambris kasutatakse roostevaba terast, et kaitsta porte ja tagada turvalisem kinnitus. Ja mugavalt paigutatud Dual Bios lüliti võimaldab kohandada kaardi vaikejõudlusprofiili ilma tarkvarata.

FUNKTSIONAALNE ESINE
Esikülje RGB elementi saab kohandada nii, et see kuvaks erinevaid esteetilisi ja funktsionaalseid efekte, ning sünkroonida ka teiste ASUSe komponentidega, et võimaldada ühtlast valgustust. Radeon RX 6700 XT toitevajaduste täitmiseks on olemas kaks 8-kontaktilist toitepistikut ja sisseehitatud LED-tuled, mis süttivad, kui PSU PCIe toitepistikud pole õigesti ühendatud. Siit on näha ka sisseehitatud tugevdatud metallraami konstruktsiooni sambad, mis lisavad sõna otseses mõttes vastupidavust.

TARKVARA
GPU TWEAK II

ASUS GPU Tweak II utiliit viib graafikakaardi häälestamise järgmisele tasemele. See võimaldab teil kohandada kriitilisi parameetreid, sealhulgas GPU tuumakellasid, mälu sagedust ja pinge sätteid, koos võimalusega jälgida kõike reaalajas kohandatava ekraanikuva kaudu. Kaasas on ka täiustatud ventilaatori juhtimine koos paljude muude funktsioonidega, mis aitavad teil oma graafikakaardist maksimumi võtta.

RADEONI TARKVARA
Uusim Radeon™ tarkvara Adrenalin 2020 väljaanne vabastab teie GPU kogu potentsiaali päeva 0 draiveritega, mis on optimeeritud uute mänguväljaannete jaoks ja väga kohandatava mängukogemuse jaoks.

Oleme teinud koostööd wtfastiga, et aidata teil mängida viivituse, latentsusaja probleemide ja pakettide kadumiseta. Wtfast Gamers Private Networki 6-kuulise tellimusega saate nautida madalamat pingi, mis tagab sujuvama ja sujuvama võrgumängukogemuse. Ostke ASUSe graafikakaart ja ärge laske end oodata!

Quantumcloud on lihtne ja turvaline teenus, mis võimaldab teil tühikäigul töötava GPU tööle pannes vaevata lisaraha teenida. Tulud kantakse automaatselt üle teie WeChati või PayPali kontole ja teie privaatsus jääb puutumatuks, kuna Quantumcloud ei kogu teie isikuandmeid. Alustage raha teenimist juba täna!
Omadused
Blenderi omadused 7680 x 4320
Brändi nimi Asus
Brutokaal (pakk, kg) 2.25
DirectX versioon Ei
Diskreetne graafikakaardi mälu 12
DisplayPortide kogus 3
Dual Link DVI Ei
Energiatarve (tavaline) 650
ERINEVAD Ei
Fännide arv 3
FireStream Ei
Garantii 1
Graafikakaardi mälu tüüp GDDR6
Graafikaprotsessor Radeon RX 6700 XT
Graafikaprotsessorite perekond AMD
HDCP Jah
HDMI versioon 2.1
HDMI-portide arv 1
Integreeritud TV-tuuner Ei
Jahutustüüp Aktiivne
Liidese tüüp PCI Express 4.0
Netokaal (toode, kg) 2.05
OpenGL versioon 4.6
Paralleeltöötluse tehnoloogia tugi Risttuli
PhysX Ei
Protsessori sagedus (OC-režiim) 2534
Protsessori taktsageduse suurendamine 2514
Shader mudeli versioon Ei
Sisendite/väljundite arv 256
Täiendavad toitepistikud 2x 8-pin
Toote kõrgus 15.2
Toote laius 5.8
Toote sügavus 32.2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles