Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ExpertBook B1 B1400CBA-EB0603X sülearvuti 35,6 cm (14 tolli) Full HD Intel® Core™ i7 i7-1255U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Pro Black

  • 736.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 245.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1770455
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Krunditud esinema.
Teie ettevõtte jaoks seadistatud.

ASUS ExpertBook B1 on kohandatud äri jaoks, muutes selle nutikaks valikuks ambitsioonikatele idufirmadele, väljakujunenud haridusorganisatsioonidele ja igas suuruses kasvavatele ettevõtetele. Sellel on suur jõudlus, sõjaline vastupidavus ja ulatuslik kohandamine, et teie ettevõtet tugevdada. Samuti on see loodud enesekindlalt hakkama saama mis tahes teie ette tulevate ülesannetega, tänu täiskomplektile I/O-pordid, kiire WiFi 6E ja tipptasemel tehisintellekti mürasummutustehnoloogia. ASUS ExpertBook B1 ühtlustab teie töövoogu, et hoida teid tootlikuna.

Suurepärane igakülgne jõudlus
Nautige ASUS ExpertBook B1 rasket jõudlust koos täiustatud 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessori ja Intel® Iris® Xe graafikaga5, mis tagab töö tegemiseks vajaliku võimsa jõudluse. Koos kuni 48 GB mälu ja mahuka salvestusruumiga on ASUS ExpertBook B1 ärisülearvuti, mis varustab teid ka kõige intensiivsema töö tegemiseks ja tagab kiire juurdepääsu vajalikule sisule. See on loodud ka pidevaks ühenduvuseks, ummikuid vähendava WiFi 6E1 ja ASUS WiFi Master3 tehnoloogiaga, mis aitavad teil automaatselt ühenduse luua parima WiFi-signaaliga, tagades kaljukindla ja stabiilse ühenduse kõikjal, kus viibite.

Kiiremad ja stabiilsemad ühendused
ASUS pakub laia valikut traadita ühenduvuslahendusi. WiFi 6E (802.11ax) on uusim ja kiireim WiFi standard1 ning ASUS ExpertBook B1 täiustab selle jõudlust veelgi ASUS WiFi Masteri tehnoloogiaga3. WiFi SmartConnectiga saate automaatselt ühenduse luua parima WiFi-signaaliga, tagades kaljukindla ja stabiilse ühenduse kõikjal, kus viibite.

Sõrmejäljeandur
ASUS ExpertBook B1-l on sisseehitatud biomeetriline turvalisus koos sõrmejäljeanduriga6, mis on integreeritud toitenuppu. Niisiis, sisselülitamiseks ja logimiseks pole vaja muud teha, kui vajutada nuppu – raskesti meeldejäävaid paroole ega PIN-koodi pole vaja!

- Veebikaamera privaatsuskaitse
- TPM 2.0

Sõjalise klassi tugevus ja ehituskvaliteet
Elu teel on raske, nii et ASUS ExpertBook B1 on loodud nii, et see vastaks ja ületaks tööstuse nõudlikke künniseid – sealhulgas ülinõudlikku USA sõjaväestandardit MIL-STD 810H. See on loodud ellu jääma kõik äärmused, alates külmakraadidest kuni kõrbetormide põletava kuumuse ja kiirete põrutuste ja igapäevaste põrutusteni. ASUS ExpertBook B1 läbib ka ranged ettevõttesisesed testid, sealhulgas paneeli rõhu, löögi ja kukkumise testid, et tagada tõsine vastupidavus7.

Laialdane, mitmekülgne ühenduvus
Ühenduvus on eriti oluline ärisülearvuti puhul, et tulla toime kõigi töökoormustega. ASUS ExpertBook B1 sisaldab laia valikut I/O-porte, sealhulgas tööstusharu juhtiv Intel® Thunderbolt™ 4 välkkiire, kuni 40 Gbps andmeedastuse jaoks, kahe kuvari toega videoväljund ja kiirlaadimisvõimalus. Sellel on ka kaks USB 3.2 Gen 2 ja USB 2.0 Type-A, HDMI 2.0, Ethernet ja microSD-kaardi pesa – nii et see on valmis ja valmis tänapäevase kaugtöö paradigma jaoks. Suurema töökindluse tagamiseks katsetatakse tugeva konstruktsiooniga porte üle 10 000 sisestamise.ASUS ExpertBook B1 B1400CBA-EB0603X. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1255U. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,45 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles