Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS Dual -RTX4070-O12G-EVO NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB GDDR6X

  • 692.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 231 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768353
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
2x fännid. 2x lõbus.
ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 EVO ühendab dünaamilise soojusjõudluse laia ühilduvusega. Täiustatud jahutuslahendused lipulaevadelt graafikakaartidelt – sealhulgas kaks Axial-tech ventilaatorit õhuvoolu maksimeerimiseks jahutusradiaatorisse – on pakitud 22,7 cm pikkusele 2,5-pesalisele kaardile, pakkudes rohkem võimsust väiksemas ruumis. Need täiustused muudavad ASUS Duali ideaalseks valikuks mängijatele, kes soovivad kompaktse konstruktsiooniga rasket graafikat.

Aksiaaltehnoloogiline ventilaatori disain
Parem, kiirem, tugevam
Kahel läbiproovitud ja tõelisel Axial-tech ventilaatoril on väiksem rumm, mis hõlbustab pikemate labade kasutamist, ja tõkkerõngas, mis suurendab allapoole suunatud õhurõhku.

Auto-Extreme tehnoloogia
Täppis automatiseeritud tootmine
Auto-Extreme Technology on automatiseeritud tootmisprotsess, mis seab tööstuses uued standardid, võimaldades kogu jootmise lõpule viia ühe käiguga. See vähendab komponentide termilist koormust ja väldib tugevatoimeliste puhastuskemikaalide kasutamist, mille tulemuseks on väiksem keskkonnamõju, väiksem tootmisvõimsuse tarbimine ja üldiselt töökindlam toode.

GPU TWEAK III
Jälgige, näpistage ja häälestage
ASUS GPU Tweak III utiliit viib graafikakaardi häälestamise järgmisele tasemele. See võimaldab teil kohandada kriitilisi parameetreid, sealhulgas GPU tuumakellasid, mälu sagedust ja pinge sätteid, koos võimalusega jälgida kõike reaalajas kohandatava ekraanikuva kaudu. Kaasas on ka täiustatud ventilaatori juhtimine koos paljude muude funktsioonidega, mis aitavad teil oma graafikakaardist maksimumi võtta.

144-tunnine valideerimisprogramm
„Ulatuslik” võib olla alahinnatud
144-tunnine valideerimisprogramm viib kaardid läbi rea rangeid teste, et tagada ühilduvus uusimate mängudega.

Siduge toiteallikaga
Kasutage meie võimsuse kalkulaatorit, et hinnata, kui palju võimsust vajate oma seadme kütuseks, ja seejärel valige ülima jõudluse saavutamiseks ühilduv ROG Thor, ROG Loki või ROG Strix AURA toiteallikas.ASUS Dual -RTX4070-O12G-EVO. Graafikaprotsessorite perekond: NVIDIA, Graafikaprotsessor: GeForce RTX 4070. Diskreetgraafikakaardi mälu: 12 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6X, Mälusiin: 192 bitti. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. OpenGL-i versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 4.0. Jahutustüüp: aktiivne, ventilaatorite arv: 2 ventilaatorit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles