Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS CHROMEBOX4-G3006UN Intel® Core™ i3 i3-10110U 8 GB DDR4-SDRAM 128 GB SSD ChromeOS Mini PC must

  • 427.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 142.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768246
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ASUS Chromebox 4 sisaldab 10. põlvkonna Intel® Core™ või Celeron® protsessorit ja DDR4-2666 mälu kiiremaks, sujuvamaks ja energiasäästlikumaks jõudluseks. See toetab ka kuni kolme 4K-kuvarit ja on varustatud mitmekülgsete USB-C® 3.2 Gen 1 ja USB 3.2 Gen 2 Type-A portidega kiireks andmeedastuseks ning USB-C toetab ka toiteedastust ja DisplayPorti ühendusi. Seade pakub lihtsat juurdepääsu Androidi rakendustele Google Play kaudu ja võimaldab teil nautida oma lemmikrakendusi miniarvuti võimsusega.

Valige oma vajadustele vastavad rakendused
Google Plays saadaolevate Androidi rakenduste rikkalikust valikust leiate hõlpsalt suurepäraseid rakendusi produktiivsuse, suhtluse, meelelahutuse ja muu jaoks, et oma ASUS Chromebox 4-st maksimumi võtta.

Laialdane ühenduvus toiteedastustehnoloogiaga
USB-toiteedastuse toega saab ASUS Chromebox 4 laadida ühendatud telefoni või tarvikut ning saada toidet ka toetatud ekraanilt või muult seadmelt. See välistab vajaduse eraldi toiteadapteri järele ja muudab tööruumi korrashoidmise lihtsamaks.

Kolmekordne ekraan tõelise 4K UHD visuaaliga
Chromebox 4 integreeritud Intel® UHD graafika kuvab videoid ja pilte vapustava 4K UHD eraldusvõimega ning kaks HDMI-porti ja USB-C® 3.2 Gen 1 port laiendavad 4K UHD-visuaali kuni kolmele ekraanile, et suurendada ekraani suurust, võimaldades teil levida välja dokumente, vaadata peegelsisu või laiendada ühte brauserit mitmele ekraanile, et suurendada tootlikkust. Kui saabub aeg lõõgastuda ja lõõgastuda, on teil palju ekraani, millelt veebi sirvida, fotosid või videoid 4K UHD-s vaadata.

Kerge, ruumisäästlik disain
ASUS Chromebox 4-l on kompaktne ja ruumisäästlik disain, mille šassii mõõtmed on 148,5 x 148,5 x 40 mm. Igal seadmel on ka äsja disainitud lukustatav VESA kinnitus, mis kinnitub turvaliselt paljudele pindadele. VESA kinnitus sisaldab sissekeeratavat kummitõket, mis kaitseb Chromebox 4 pinda igapäevaste põrutuste ja löökide eest. VESA-kinnitus võimaldab teil ka seadme ekraani külge kinnitada ja muuta see oma kohandatud kõik-ühes arvutiks, et luua korras ja segadusevaba tööruum.

ASUS Chromebox 4 haridusele
ASUS Chromebox 4 pakub uusi ja rikastavaid kogemusi nii klassiruumis kui ka väljaspool seda. See on lihtne, turvaline ja sellel on sisseehitatud hulk haridusrakendusi, et õpilased ja õpetajad saaksid kohe karbist välja töötada ja õppida.

Google'i administraatorikonsool
Google Chrome'i veebipõhine halduskonsool võimaldab teil hõlpsalt hallata kogu organisatsiooni kasutajaid, rakendusi või seadmeid ühelt armatuurlaualt. Chrome'i seadmehalduse abil saavad IT-administraatorid oma kasutajate jaoks Chrome'i funktsioone seadistada, rakendusi ja laiendusi lubada või blokeerida ning rakendusi sundinstallida.

- Teenuste sisse- või väljalülitamine üksikute kasutajate jaoks. Näiteks saate enamiku kasutajate juurdepääsu Google Meetile piirata, kuid valitud kasutajate jaoks sisse lülitada. Saate isegi luua rühma, millel on õigus juurdepääsuks teatud funktsioonidele.
- Seadete seadistamine üksikute Chrome'i seadmete jaoks: Google'i administraatorikonsool võimaldab teil hallata tuhandeid Chrome'i seadmeid. Näiteks kui teie Aasia kontorite Chrome'i seadmed nõuavad teiste piirkondade seadmetega võrreldes teistsuguseid Chrome'i konfiguratsioone, saate luua Aasia organisatsiooniüksuse ja seadistada selle üksuse jaoks kohandatud ChromeOS-i seadme seaded.

Sisseehitatud turvafunktsioonid
ASUS Chromebox 4 loodi turvalisust silmas pidades. Automaatsed värskendused pakuvad tugevat kaitset viiruste, pahavara ja muude turvaprobleemide eest, seega pole vaja täiendavat turbetarkvara osta ja installida.

Usaldusväärsuse osas põhjalikult testitud
ASUS Chromebox 4 on läbinud põhjalikud müra-, vibratsiooni-, kukkumis- ja termošokitestid, et tagada selle vastavus ASUSe rangetele standarditele ja ületab tööstusharu nõudeid. See tagab kindluse, et ASUS Chromebox 4 suudab pikka aega toime tulla ekstreemsete tingimustega – alates kuivast –40 °C temperatuurist kuni niiske ja kuuma keskkonnani, mille temperatuur on üle 60 °C.

Klaviatuur ja hiir ChromeOS-i jaoks
Valikuline komplekt sisaldab üliõhukest, kompaktset ja vaikset klaviatuuri ning mugavat kahekäelist hiirt, mis sobib ideaalselt igale kasutajale. Klaviatuuril on ChromeOS-i jaoks spetsiaalne paigutus, mis pakub juurdepääsu kõigile teie lemmikotseteedele, Google Assistant™-ile ja otsinguklahvidele. Nii klaviatuur kui ka hiir on loodud ChromeOS-iga ühilduma, et kasutajakogemus oleks intuitiivne. Lisateavet leiate ASUS CHROMEBOX4-G3006UN. Protsessori sagedus: 2,1 GHz, Protsessori perekond: Intel® Core™ i3, Protsessori mudel: i3-10110U. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM, Mälu taktsagedus: 2666 MHz. Salvestusmaht kokku: 128 GB, Salvestusmeedia: SSD, Integreeritud kaardilugeja. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics. Installitud operatsioonisüsteem: ChromeOS. Šassii tüüp: Mini PC. Toote tüüp: miniarvuti. Kaal: 1 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles