Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Asrock H510 Pro BTC+ Intel H510 LGA 1200 (pesa H5)

  • 90.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.33 €
Kaubamärgid ASRock
Kauba ID: 1767993
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Krüptokaevandamine
See emaplaat on spetsiaalselt loodud kaevandamiseks, revolutsiooniline digitaalne krüptovaluuta, mida saab kasutada kõikjal maailmas. Pardal olevad arvukad PCIe-pesad tagavad kiire krüptokaevandamise, samas kui täiendavad toitepistikud tagavad kaevandamise ajal täiustatud süsteemi stabiilsuse.

M.2 SSD jaoks
M.2 pesa toetab 2260/2280/22110 SATA3 režiimi M.2 SSD kuni 6Gb/s.

Nutikas PCIe oleku tuvastamine
Sellel emaplaadil on nutikas viis iga graafikakaardi oleku kuvamiseks. Süsteemi käivitamise ajal kuvatakse sisselülitamise, enesetesti (POST) ekraanil emaplaadile installitud graafikakaartide olek.

USB-tüüpi PCIe x1 kaevanduspordid
Sisseehitatud USB-tüüpi PCIe x1 kaevanduspordid veelgi rohkemate graafikakaartide seadistamiseks.

PCI-E TERASPESSID
Tugeva kattega täiustatud PCI-E teraspesad, mis takistavad graafikakaartide signaali häirimist. Samuti tagab see raskete graafikakaartide turvalise paigaldamise PCI-E pesadesse.

Tõusukomplekt tasuta
Ülima stabiilsuse tagamiseks paigaldage graafikakaardid otse emaplaadile ilma tõusutorude komplekte kasutamata.
*Emaplaadi komplekti ei kuulu graafikakaardid.
Tõusukomplekt tasuta

Inteli LAN
Inteli LAN pakub parimat läbilaskevõimet, madalamat protsessori kasutust, paremat stabiilsust ja suudab pakkuda kasutajatele ülimat võrgukogemust!

Sapphire must PCB
Puhas must PCB välimus. Uus Sapphire Black PCB esindab kaljukindlat kvaliteeti ja annab emaplaadile salapärasema puudutuse.

Suure tihedusega klaaskangast PCB
Suure tihedusega klaaskangast PCB disain, mis vähendab PCB kihtide vahelisi vahesid, et kaitsta emaplaati niiskusest põhjustatud elektrilühiste eest.

Sisselülitamise / lähtestamise nupp
Sisse- ja väljalülitussüsteem koos sisseehitatud nupuga on avatud raami kaevandamiseks hädavajalik.

Digi Power
Erinevalt traditsioonilistest emaplaatidest, mis kasutavad analoogvõimsust, kasutab see emaplaat järgmise põlvkonna digitaalset PWM-i (Pulse-Width Modulation) disaini, mis tagab CPU Vcore pinge tõhusamalt ja sujuvamalt, nii et emaplaadi stabiilsus ja eluiga paranevad oluliselt.

Täielik piikide kaitse
Mõned emaplaadi tundlikud digitaalsed komponendid on voolutõusude suhtes tundlikud, liigne vool võib põhjustada teie süsteemi viivitamatu talitlushäire. ASRock Full Spike Protection sisaldab erinevaid tehnoloogiaid, et vältida teie emaplaadi komponentide kahjustamist nende ootamatute pingetõusude tõttu.

Reaalajas värskendus ja rakenduste pood
ASRock Live Update & APP Shop on loodud teie mugavuse huvides. Pakume kasutajatele allalaadimiseks erinevaid rakendusi ja tugitarkvara. ASRock Live Update & APP Shop.Asrock H510 Pro BTC+ abil saate ka hõlpsasti oma süsteemi optimeerida ja emaplaati ajakohasena hoida. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 1200 (Socket H5), Ühilduvate protsessorite seeria: Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, Intel® Core™ i9. Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, Maksimaalne sisemälu: 32 GB, Mälupesade tüüp: DIMM. Toetatud salvestusseadmete liidesed: M.2, SATA III, Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD ja SSD. Etherneti liidese tüüp: Gigabit Ethernet, LAN-kontroller: Intel® I219-V. Komponent: PC, Emaplaadi kiibistiku perekond: Intel, Emaplaadi kiibistik: Intel H510

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles