Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Armatuurkaamera DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p

  • 67.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.66 €
Kaubamärgid DDPAI
Kauba ID: 1467736
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p DVR

DDPAI N1 Dual on iga juhi asendamatu tarvik. See annab teile meelerahu ja kokkupõrke korral annab see ümberlükkamatuid tõendeid. Seade koosneb esi- ja tagakaamerast, mis jäädvustab kõrglahutusega videot (ees 1296P@30fps, taga 1080P@25fps). Laiad vaatenurgad võimaldavad jäädvustada palju rohkem. N1 Dual pakub ka intelligentset sõiduki jälgimist, kui sõiduk seisab.

DDPAI/N1-Double/10

Kõrglahutusega salvestus

Tänu kõrgele eraldusvõimele saate salvestusi suurepärase kvaliteediga. 135° (eesmine) ja 125° (tagumine) vaateväli tagab teie salvestustele laiema vaatenurga. Nii saate autoõnnetuse kohta tõendusmaterjali, kus te ei jäta juhtunu üksikasju märkamata.

DDPAI/N1-Double/2

Kaks salvestusrežiimi

Teie käsutuses on kaks videosalvestusvõimalust. Mõlema esikaamera salvestab auto ees toimuva. Tagumine kaamera suudab pöörata 360°, nii et esimeses režiimis jäädvustab see kõike, mis toimub auto sees, ja teises - selle, mis toimub selle taga. Nii saad mitte ainult teeolusid jäädvustada, vaid ka oma auto uuel juhil silma peal hoida või oma reisidest huvitavaid kaadreid salvestada.

DDPAI/N1-Double/5

Selge ööfotograafia

DDPAI N1 Dual DVR kasutab NightVIS tehnoloogiat. Seetõttu on öösel salvestatud pildid peaaegu sama eredad ja selged kui päeval salvestatud pildid. Esikaamera on varustatud viie optilise objektiiviga, mille ava on F1,8. Võite olla kindel, et kaamera töötab ideaalselt igal kellaajal päeval või öösel!

DDPAI/N1-Double/3

Nutikas kodeerimine

Kõrglahutusega videod ei pea võtma palju salvestusruumi. N1 Dual toetab kuni 256 GB SD-kaarte. Tehisintellekti kasutamine on võimaldanud välja töötada tõhusa video kodeerimise ja dekodeerimise tehnoloogia, mis salvestab video seadmesse kõrglahutusega. Samal ajal võtab see 30% vähem ruumi, nii et salvestusi saab salvestada pikemaks ajaks. Seade suudab salvestada videoid kogupikkusega 28 tundi.

DDPAI/N1-Double/4

Jälgimine parkimise ajal

Nüüd saate rahulikult puhata. DVR toetab 3 režiimi teie auto jälgimiseks pargitud ajal, pakkudes usaldusväärset kaitset sissemurdmiste ja muude soovimatute sündmuste korral. Time-lapse režiimis suudab seade salvestada kuni 5 päeva, mis on väga mugav, kui viibite pikemat aega autost eemal. Löögi tuvastamise režiim aktiveerub kokkupõrke või kokkupõrke korral ning teeb kohe foto ning loob seejärel 10/20 või 30 sekundi salvestuse. Silmussalvestus on režiim, mis kirjutab mälus vanimate asemel üle uusimad salvestised ei ole piisav (funktsioonid on saadaval valikulise juhtmestikuga, müüakse eraldi).

DDPAI/N1-Double/7

Ärge muretsege aku pärast

Kaamera on varustatud intelligentse IPS toitehaldussüsteemiga. Seetõttu jälgib see pidevalt auto aku pinget ja kui see langeb alla ohutu läve, lülitab kaamera automaatselt välja. Lisaks saate seda reaalajas jälgida spetsiaalse DDPAI rakenduse abil.

DDPAI/N1-Double/1

Rakenduse lisafunktsioonid

DDPAI rakenduses on juurdepääs rohkematele funktsioonidele. Selle abil saate reguleerida salvestuse eraldusvõimet, kokkupõrketundlikkust ja isegi vaadata videot reaalajas. Samuti saate kaamera kaadreid oma seadmesse alla laadida, redigeerida ja sotsiaalmeedias jagada.

DDPAI/N1-Double/8

Ohutu teie autole

N1 Dual on pikk kasutusiga ja talub äärmuslikke temperatuure (-20 ℃ - 70 ℃). See välistab aku paisumise ohu, mistõttu pole armatuurlaua autosse jätmisel ohtu. DDPAI annab ohutusgarantii, mida kinnitab IATF16949 sertifikaat.

DDPAI/N1-Double/6

Läbimõeldud disain

Seade töötati välja ohutust ja mugavust silmas pidades. Sellest lähtuvalt eristub see minimalistliku disainiga, nii et see ei blokeeri vaadet ega sega juhi tähelepanu sõidu ajal. Pealegi sobib see ideaalselt auto sisemusse. Disain pälvis RED Dot Awardi ja iF disainiauhinna.

DDPAI/N1-Double/9

Kaasas

  • DVR N1 Dual
  • Paigaldusalus
  • Tagumine kaamera
  • Auto laadija
  • Toiteadapter esikaamera jaoks
  • Tagakaamera toiteadapter (5,5 m)
  • Juhtimine
  • Lint 3M x 4
  • Elektrostaatilised kleebised x 2
Tootja DDPAI
Mudel N1 kahekordne
Video kodeering H.264/AI.265 (DDPAI kodeerimistehnoloogia)
Esiosa 1296P @ 30 kaadrit sekundis
Luba Ees: 1296P@30fps Taga: 1080P@25fps
Objektiiv Ees: 5 optiliste läätsede komplekti, 135° vaatenurk, F1.8 ava. Taga: 4 optiliste läätsede komplekti, 125° vaatenurk, F2.0 ava.
Säilitamine Kuni 256 GB microSD-kaardil
G-sensor Sisseehitatud 3-teljeline güroskoop. Hädaluku tundlikkust saab äpis reguleerida.
WiFi Sisseehitatud 2,4 GHz Wi-Fi.
USB Tüüp-C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles