Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ARGB ventilaatorikomplekt Darkflash DR12 Pro arvutile 3in1 120x120 (must)

  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1457565
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash DR12 Pro 3 in 1 RGB ventilaatorikomplekt

Kuidas saate hõlpsalt oma arvutile tõhusa jahutuse ja ainulaadse stiili pakkuda? Kasutage lihtsalt 120 mm DR12 Pro ventilaatoreid! Kohandatav värviline LED-valgustus annab teie seadmetele vapustava välimuse. Lihtne paigaldada ja Asus Aura Synciga ühilduvad need vastavad kindlasti ka kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Komplektis on 3 ventilaatorit ja praktiline kaugjuhtimispult, mis võimaldab mugavalt oma seadmeid kaugjuhtida.

Tõhus jahutus – vaikne töö

120 mm ventilaatorid sobivad ideaalselt enamiku arvutite jaoks. Nende installimine ei tekita teile probleeme. Ja te ei pea muretsema häiriva müra pärast. Vaatamata kiirustele kuni 1200 p/min on ventilaatorid ülivaiksed – nende müratase ei ületa 16 dB. See on võimalik tänu kummipatjadele ja spetsiaalselt disainitud hüdraulilisele laagrile. Darkflash pakub optimaalset jahutust ja ületamatut kasutajamugavust.

Mängu tegelane

LED-taustvalgustus annab teie arvutile originaalse mängu iseloomu. Kaks RGB-rõngast tagavad vapustava efekti ja võivad teie seadmeid suurepäraselt täiendada. Veelgi enam, ventilaatori disain on hoolikalt läbi mõeldud, et tekitatav valgus oleks muljetavaldav oma heleduse ja erksate värvidega.

Kaugjuhtimispult – mängi värvidega

Kaasasolev juhtmevaba kaugjuhtimispult võimaldab ventilaatoreid kaugjuhtida. Saate seda kasutada ventilaatorite sisse- ja väljalülitamiseks, värvide reguleerimiseks ja saadaolevate valgustusrežiimide valimiseks, nagu Starry Night, Rainbow, Lightning ja Breathing. Avastage uusi funktsioone, nautige vapustavaid valgusefekte ja muutke oma arvuti atraktiivseks!

Komplekt sisaldab:

  • 3 fänni
  • Pult
  • Juhtplokk
  • Kruvid
Tootja Darkflash
Mudel DR 12 PRO
Värv Must
Suurus 120x120 mm
Ühendus 6 pin
Pöörlemiskiirus 1300 pööret minutis
Maksimaalne helitase 16 dBA
Õhuvool 38 kuupjalga minutis
Toitepinge 12 V
Praegune 0,12 A
Eluaeg 60 000 h
Laagri tüüp Hüdrauliline laager
Taustvalgus ARGB
Vibratsioonivastased padjad JAH
Lubatud ventilaatorite arv 3
Mõõtmed 120x120x25 mm
Kaal 160 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles