Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G väli IP kaamera

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G väli IP kaamera
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid Arenti
Kauba ID: 1461453
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G väli IP kaamera

Kas otsite kaasaegset varustust, mis võimaldab teil hõlpsalt jälgida, mis teie kodu ümber toimub? Outdoor Camera1 on seade, mis jäädvustab pilte Ultra HD kvaliteediga, millel on nutikas liikumisandur, töötab hästi öösel ja võimaldab salvestada selgeid pilte mälukaardile või pilve. See toetab kahesuunalist heli, töötab iOS-i ja Androidiga ning töötab juhtmevabalt. Kõik see võimaldab teil koduümbruse kiiresti üle vaadata ja lõpuks end täiesti turvaliselt tunda. Kaamera on veekindel kuni IP65. Arenti on prestiižse disainiauhinna Red Dot Award 2021 saaja.

Arenti/OUTDOOR1/1

Selged pildid iga kord

Kaamera pakub Ultra HD-videot, mis tähendab, et näete oma telefonis kõike, mis teie kodus toimub, selgelt ja üksikasjalikult. See lahendus võimaldab teil kiiresti tuvastada teie kinnistul olevad inimesed või lemmikloomad. Pealegi töötab seade suurepäraselt öösel – kasutab infrapunaporti, seega garanteerib tõhusa jälgimise ka täielikus pimeduses. Kui öösel tuvastatakse liikumist, lülitub seade täisvärvidele, et saaksite parima kvaliteediga pilte olenemata tingimustest. Arentiga saad rahulikult magada!

Arenti/OUTDOOR1/9

Intelligentne liikumisandur

Seade kasutab liikumisandurit ööpäevaringselt. See võimaldab kaameral automaatselt tuvastada liikumist kaamera levialas. See lahendus minimeerib salvestatava materjali mahtu, säästes seeläbi kaardil ja pilves ruumi. Salvestus luuakse ainult siis, kui kaamera läheduses midagi juhtub, et saaksite kiiresti jõuda huvipakkuva salvestuseni. Veelgi enam, seade võimaldab teil iseseisvalt reguleerida liikumisanduri ulatust - teie otsustate, milline ala on teie jaoks oluline. .

Arenti/OUTDOOR1/3

Töötab populaarsete süsteemidega

Outdoor 1 kaamera töötab sagedusaladel 2,4 GHz ja 5 GHz ning ühildub iOS-i ja Androidiga, mis tähendab, et saate selle hõlpsasti ühendada enamiku mobiilseadmetega. See toetab Amazon Alexat ja Google Assistanti, nii et saate seda hõlpsalt juhtida lihtsa häälkäsklusega. Seade salvestab salvestised SD-kaardile (kuni 256 GB) või pilve – valige, kuhu soovite kaadrit salvestada.

Arenti/OUTDOOR1/5

Kiire kahepoolne suhtlus

Arenti pakub mugavat lahendust – kahesuunalise heli tuge. Te mitte ainult ei näe, vaid ka kuulete kõike, mis kaamera tööulatuses toimub. Lisaks saate hõlpsasti edastada sõnumi kontrollitud alal asuvale inimesele. Paluge kulleril pakk trepile jätta või kutsuge lapsed kodust lahkumata õhtusöögile.

Arenti/OUTDOOR1/6

Juhtmevaba töö

Kaamera saab hõlpsasti kõikjale paigutada – selle paigaldamine ei valmista üldse probleeme. See töötab juhtmevabalt, nii et pääsete kaamera pildile ligi ka siis, kui olete kodust eemal. Lisaks on kaitseaste IP65. Kaamera on vastupidav kõrgetele ja madalatele temperatuuridele ning ei karda vihma, lund ega tuult. Olenemata tingimustest saad oma vara jälgida soojalt voodilt lahkumata!

Arenti/OUTDOOR1/2

Kaasas

  • Kaamera
  • Adapter
  • Hoiatuskleebis
  • Kruvipakett
  • Kasutusjuhend
Pildiandur 1/3" 4-megapiksline CMOS-sensor
Efektiivsed pikslid 2560 (V) * 1440 (V)
Värav 1/20 ~ 1/10 000 s
Min. valgustus Värvus 0,01 luksi F1,6 juures; B&W 0,01 luksi ja F1,6
Infrapuna kaugus Nähtavus öösel kuni 10 m.
Prožektori värvitemperatuur 3000K
Prožektori kaugus 15 m
Päev öö Automaatne (ICR)/värviline/must/valge
WDR DWDR
Fookuskaugus 2,8 mm
Max ava F1.6
Vaatenurk 110°
Objektiivi tüüp Fikseeritud objektiiv
Kokkusurumine H.265
Bitikiirus 32Kbps ~ 2Mbps
Kaadri sagedus 20 kaadrit sekundis
Heliliides Sisseehitatud mikrofon
Häire päästik Intelligentne liikumistuvastus
Sideprotokoll HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Liidese protokoll Privaatne
Traadita võrk WiFi 2.4G ja 5G (IEEE802.11b/g/n/ac)
Toetatud operatsioonisüsteem iOS 9 või uuem, Android 5 või uuem
Ohutus Kasutaja autentimine, AES-128, SSL
Töötemperatuur -20 °C kuni 50 °C
Toiteallikas 12V DC/1A
Energiatarve 5,5 W Max.
Veekindel IP65
Mõõtmed 65 x 65 x 146 mm
Neto kaal 270 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles