Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arenti O2 WiFi 3MP väli-IP kaamera

Arenti O2 WiFi 3MP väli-IP kaamera
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Arenti
Kauba ID: 1467213
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Välis-IP kaamera Arenti O2 WiFi 3 MP.

Nüüd võite olla rahulik, teades, et teie kodu on pideva kaitse all. Välis-IP-kaamera Arenti O2 salvestab kõrge resolutsiooniga 2K/3MP olenemata kellaajast või ööajast. Sellel on sisseehitatud nutikas liikumisandur ja see toetab ka kahesuunalist heli. IP65 reitinguga ei pea te muretsema selle kahjustamise pärast ning spetsiaalne rakendus ja häälassistendid muudavad selle kasutamise lihtsaks. See toetab kuni 128 GB microSD-kaarte ja võimaldab salvestada sisu pilve.

Arenti/O2/8

Suurepärane kvaliteet iga kord

Arenti kaamera avaldab muljet oma fantastilise salvestuskvaliteediga. Ultra HD 2K/3MP kvaliteediga on teie videod äärmiselt teravad ja selged, võimaldades teil kiiresti tuvastada teie kodule lähenevad inimesed, sõidukid või loomad. 145° laia vaatenurgaga ei jää miski teie tähelepanust kõrvale! O2 salvestab videot ka pärast pimedat – sisseehitatud IR LED-id võimaldavad öist salvestamist kuni 10 meetri kauguselt, pakkudes 24-tunnist turvatunnet.

Arenti/O2/9

Arukas liikumise ja heli tuvastamine

Kaitske oma kodu ohtude eest. O2 kaameral on sisseehitatud nutikas liikumis- ja heliandur, mis paneb sind oma kodus veelgi turvalisemalt tundma. Kui kaamera tuvastab oma vaateväljas heli või liikumise, saate oma telefonile kohese märguande, et hoida teid kursis teie kodu ümbruses toimuvaga.

Arenti/O2/2

Kahesuunaline heli

Kaamera on varustatud kvaliteetse mikrofoni ja kõlariga ning toetab kahesuunalist heli, nii et saate otse kaamera levialas olevate inimestega rääkida. Ükskõik, kas soovite anda kättetoimetajajuhile juhiseid, rääkida külalistega uksel või hoiatada sissetungijat, saate nüüd nendega vabalt reaalajas rääkida, isegi kui te pole kodus!

Arenti/O2/5

Lisafunktsioonid

Kas soovite rohkem funktsioone? Laadige alla spetsiaalne Arenti rakendus! Leiate selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist. See annab teile juurdepääsu otsevideo eelvaatele. Rakendus võimaldab teha fotosid, salvestada 60-sekundilisi videoid, teha kahesuunalisi kõnesid või muuta seadeid. Saate kaamerat jagada ka teiste kasutajatega, näiteks pereliikmete või sõpradega. Kaamera toetab ka Google Assistanti ja Amazon Alexat, nii et saate seda oma häälega juhtida.

Arenti/O2/4

Vastupidavus ekstreemsetele tingimustele

Kas kardate oma kaamerat lumetormi või tugeva vihma ajal kahjustada? Ära ole! Kaamera vastupidav disain tagab töökindluse igas olukorras. Tänu IP65 kaitseklassile on seade vastupidav erinevatele ilmastikutingimustele. Teda ei hirmuta ei kuumad suvepäevad ega külmad talvehommikud – ta suudab töötada temperatuuril -20°C kuni 50°C. Pealegi ei valmista selle paigaldamine teile probleeme.

Arenti/O2/11

Erinevad materjalide ladustamisvõimalused.

Arenti kaamera annab teile täieliku paindlikkuse salvestatud materjali salvestamisel. Seade toetab kuni 128 GB microSD-mälukaarte (ei ole kaasas). Kas kardate kaotada olulisi rekordeid? Kasutage pilve, et salvestada oma salvestisi turvaliselt ja pääseda neile igal ajal juurde. Kaamera ühildub ka NVR-iga (Network Video Recorder).

Arenti/O2/10

Kaasas

  • kaamera
  • Toiteadapter
  • microUSB toitekaabel
  • ümbris tarvikute paigaldamiseks
  • kasutusjuhend
Tootja Arenti
Mudel O2
Värv Valge
Maatriks 1/2,8" CMOS
Video eraldusvõime 2304 x 1296 (3 MP)
vaateväli Horisontaalne: 88°, vertikaalne: 47°,
Värav 1/20" – 1/10 000 s
Minimaalne heledus Värv: 0,01 Lux at F2,0; Mustvalge: 0,01 luksi ja F2,0
IR ulatus Öine nägemine kuni 10m
Ööpäev Automaatne (ICR)/värviline/must-valge.
Kõrge dünaamiline ulatus DWDR
Objektiiv 3,6 mm F2.0 juures
Kokkusurumine H.264
Bitikiirus 32 Kbps ~ 2 Mbps
Kaadri sagedus 1/25 kaadrit sekundis
Helisisend/väljund Sisseehitatud mikrofon/kõlar
Häire päästik Liikumisandur
Traadita turvalisus 64/128-bitine WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, WPS
Sideprotokoll HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Liidese protokoll Privaatne
Juhtmeta ühendus 2,4G WiFi (IEEE802.11b/g/n)
Toetatud operatsioonisüsteemid iOS 9 või uuem, Android 5 või uuem
Ohutus AES128
Töötemperatuur -20°С kuni 50°С
Veekindel IP65
Toiteallikas 5V DC/1A
Säilitamine Micro SD-kaart (kuni 128 GB), pilvmälu, võrguvideosalvesti
Mõõtmed 137 x 65 x 75 mm
Kaal 120 g
Rakendus Arenti
Ühilduvus Google'i assistent, Amazon Alexa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles