Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arenti Dome1 WiFi 2K 5G siseruumide IP kaamera

Arenti Dome1 WiFi 2K 5G siseruumide IP kaamera
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid Arenti
Kauba ID: 1461452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sise-IP kaamera Arenti Dome1 WiFi 2K

Kas otsite seadet, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda teie ja teie majapidamise ohutuse eest? Arenti sisekaamera on just selleks loodud! 2K eraldusvõimega loob see kvaliteetseid pilte. See kasutab liikumise ja müra jälgimist, toetab kahesuunalist heli ning töötab iOS-i ja Androidiga, et saaksite oma ruume reaalajas eemalt jälgida. Hoidke eemal olles oma kodul ja lemmikloomadel silm peal või jälgige kõrvaltoas mängivaid lapsi ja veenduge nende turvalisuses. Seadme nutikas disain võimaldab teil kaamerat paigutada nii, nagu soovite, andes teile vabaduse valida jälgitavaid alasid.

Arenti/DOME1/5

See ei jäta tähelepanuta liiklust ja müra

Dome 1 kaamera kasutab intelligentset süsteemi inimese liikumise ja müra tuvastamiseks. See alustab automaatselt salvestamist, kui keegi läheneb kaamerale või kui mikrofon võtab vastu heli, mis võib viidata soovimatule sündmusele. Lisaks teavitatakse teid kohe, kui need rakenduse kaudu tuvastatakse. Arenti kaameraga saad kiiresti tuvastada soovimatud olukorrad ja neid isegi ennetada!

Arenti/DOME1/8

Fantastiline pildikvaliteet

Kaameral on suurepärane pildikvaliteet olenemata kellaajast. See pakub Ultra HD 2K kvaliteeti isegi öösel. See kvaliteet võimaldab hõlpsalt tuvastada kaamera tööulatuses oleva inimese või looma ning uurida peaaegu kõiki detaile. Seade loob lühikesi 180-sekundilisi salvestusi, millele pääsete igal ajal juurde. See mitte ainult ei anna teile paremat arusaamist sellest, mis kodus eemal viibides toimub, vaid pakub ka üksikasjalikku kaadrit ebasoodsate sündmuste, näiteks sissemurdmiste ja muu sarnase korral. Arentiga on teil ülekaal ja olete valmis igaks olukorraks!

Arenti/DOME1/9

Seadke jälgimisala ise üles

Seade töötab täiesti juhtmevabalt ja ei vaja installimiseks täiendavaid juhtmeid. See tähendab, et saate selle mugavalt kõikjale paigutada. Pealegi võimaldab kaamera nutikas disain reguleerida selle asendit – pöörata seda 350° või kallutada -20-90°. Märkimisväärne on liikumistuvastuse tsooni individuaalse seadistamise funktsioon, mis võimaldab teil valitud tsooni täpsemalt juhtida. Kõik see tähendab, et saate oma kodus toimuvat igal ajal kontrollida ja nautida turvatunnet.

Arenti/DOME1/2

Kahesuunaline heli tugi

Dome 1 mitte ainult ei reageeri mürale, vaid toetab ka kahesuunalist heli. Mida see teie jaoks tähendab? Saate kasutada telefoni, et rääkida otse kaameraulatuses mängivate lastega, anda neljajalgsele sõbrale märku, kui ta jamab, ja hirmutada võimalikku sissemurdja. Saate oma korteri üle kontrolli isegi siis, kui teid seal pole!

Arenti/DOME1/4

Lihtne juhtimine rakenduse kaudu

Kaamera salvestab kaadrid SD-kaardile (kuni 256 GB) või pilve. Rakenduses saate otsustada, kuhu eelistate oma faile salvestada. Tänu Android/iOS-i mobiilseadmete toele saate igal ajal kaugjuhtimisega jälgida ruumi olukorda reaalajas. Lisaks ühildub kaamera Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades seda täielikult oma hääle abil juhtida. Ühe lihtsa käsuga ilmub kaamera pilt sinu telefoni ekraanile. Vaata, kui lihtne on hoida kõiki oma kodus turvaliselt!

Arenti/DOME1/7

Kaasas

  • Kaamera
  • Klamber
  • Adapter ja kaabel
  • Kruvipakett
  • Hoiatuskleebis
Pildiandur 1/3" 3MP CMOS sensor
Efektiivsed pikslid 2304 (V) * 1296 (V)
Värav 1/15 ~ 1/10 000 s
Minimaalne valgustus Värv 0,1 Lux at F2,0; B&W 0,01 [email protected]
Infrapuna kaugus Nähtavus öösel kuni 10 m.
Päev öö Automaatne (ICR)/värviline/must/valge
WDR DWDR
Objektiiv 3,6 mm F2,0 juures, 100°
Kokkusurumine H.264
Edastamise kiirus 32Kbps ~ 2Mbps
Helisisend/väljund Sisseehitatud mikrofon/kõlar
Alarm käivitatud Arukas liikumise ja müra tuvastamine
Sideprotokoll HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP
Liidese protokoll Privaatne
Juhtmeta ühendus 2,4G WiFi (IEEE802.11b/g/n)
Toetatud süsteem iOS 9 või uuem, Android 5 või uuem
Ohutus Kasutaja autentimine, AES-128, SSL
Töötemperatuur -20 °C kuni 50 °C
Toiteallikas 5V DC/1A
Energiatarve 4,5 W max.
Panoraam/kallutamine Pööramine: 0–350°, kalle: -20–90°.
Säilitamine SD-kaart (max 256 GB), pilvesalvestus
Mõõtmed 58,7 x 70 x 102 mm
Neto kaal 159 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles