Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arctic Thermal segu MX-4 8g

Arctic Thermal segu MX-4 8g
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452413
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Optimeeritud pakend säästab ressursse

Ressursside säästev kasutamine on meie jaoks ARCTICis väga oluline. Seetõttu uuendasime MX-4 pakendit, et minimeerida selle CO2 jalajälge.

Meie termosegu praktiline taaskasutatav pakendikott aitab meil vähendada pakkematerjalide keskkonnamõju umbes 40% ja seeläbi säästa ressursse.

Parem kui vedel metall

ARCTIC MX-4 segu koosneb süsiniku mikroosakestest, mis tagavad äärmiselt kõrge soojusjuhtivuse. See tagab, et CPU-st või GPU-st toodetud soojus hajub kiiresti ja tõhusalt. Suurepärase jõudlusega MX-4 on parim kaaslane overclockeritele ja entusiastidele.

Lihtne rakendada

Ideaalse konsistentsiga MX-4 on väga lihtne kasutada isegi algajatele. Selle rakenduse võimalusi ja tõhusaimat viisi protsessori ja jahuti vahele jäävate tühimike vältimiseks näitame teile videos.

Ohutu rakendus

See ei sisalda metalliosakesi, nii et elektrijuhtivus ei oleks probleem. Erinevalt hõbeda ja vase segust tagab see, et kokkupuude elektriliste tihvtidega ei põhjustaks kahjustusi.

Kõrge vastupidavus

Vastupidiselt metalli ja räni termilisele segule ei tee MX-4 jõudlus aja jooksul järeleandmisi. Kord pealekandmist ei pea te seda teist korda kasutama, kuna see kestab vähemalt 8 aastat.

Raha väärtus

Suure jõudlusega termosegu, mis sobib ideaalselt süsteemiehitajatele. Pole üllatav, et MX-4 ületab teie ootused oma madala hinnasildi poolest.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles