Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB

Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB
Laos
  • 133.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 44.66 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452405
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VALGUSTAGE OMA HOONE

Liquid Freezer II A-RGB ühendab endas Liquid Freezer II tõhusa ja auhinnatud PWM pumba uute A-RGB ventilaatoritega, mis on optimeeritud staatilise rõhu jaoks. See annab teile täiesti uue esteetika ülimadala müra ja sama madalate temperatuuridega.

EFEKTIIVNE, MAJASISSE ARENDATUD PUMP

Erinevalt paljudest konkurentidest nägime veepumba väljatöötamisega palju vaeva. Tulemuseks on oluliselt vähenenud ümisemine ja suurem efektiivsus. Sarnaselt teistele komponentidele on ka pump PWM-juhitav. See toob kaasa oluliselt madalama mürataseme madalatel ja tüüpilistel koormustel, aga ka palju väiksema energiatarbimise – maksimaalselt 0,8 W tühikäigul, 2,3 W tavakoormusel ja maksimaalselt 6,78 W täiskoormusel kogu perioodi jooksul. AiO, ilma valgustuseta.

PREMIUM-KLASSI RADIAATOR

Erinevalt enamikust teistest kõik-ühes vedelikjahutusseadmete tootjatest tugineme 38 mm paksusetele ja suure ribitihedusega radiaatoritele. See tähendab, et vooluringis saab kasutada suuremat kogust vett ning oluliselt suurendada jahutuspinda.

Vee soojusmahtuvus on palju suurem kui alumiiniumil või vasel. See toob kaasa aeglasema ja kuni 5 °C madalama temperatuuri tõusu kaasaegsete protsessorite ajutises turborežiimis.

SUJUV VRM-FAN

Väikestel fännidel on maine, et nad on eriti valjud ja mitte eriti vastupidavad. Kuid oleme spetsiaalselt Liquid Freezer II jaoks välja töötanud vaikse ja vastupidava diagonaalventilaatori ning oleme 100% veendunud, et see 40 mm ventilaator on sama vastupidav kui meie teised korpusega ventilaatorid. Ebatõenäolisel juhul, kui see peaks ebaõnnestuma, saadab meie klienditeenindus teile tasuta ja lihtsalt asendusseadme, ilma et peaksite kogu seadet välja vahetama.

Ventilaator on PWM-juhitav ja võib teie pingetrafosid ja baaspinda peaaegu kuulmatult jahutada kuni 15 °C võrra. See on eriti tõhus kiirendamise stsenaariumide, ebapiisava VRM-i jahutuse või halva õhuvooluga korpuste korral, võimaldades seega pidevalt suuri koormusi. Kui VRM-i jahutus on piisav, saab selle soovi korral välja lülitada.

Testinud:

INTEGREERITUD KAABLIHALDUSEGA KÕRGE KVALITEEDI VOOLIKUD

Liquid Freezer II kiududega tugevdatud pikad EPDM torud võimaldavad paigaldada ka suurtes korpustes ja takistavad tõhusalt jahutusvedeliku aurustumist, nii et te ei pea muretsema kompaktse vesijahutussüsteemi uuesti täitmise pärast.

Lisaks peidab see tänu hästi läbimõeldud kaablihaldussüsteemile teie radiaatoriventilaatorite A-RGB- ja PWM-kaablid. Nii peate emaplaadiga ühendama vaid kaks pistikut ja säästate installimise ajal väärtuslikku aega. Lõppkokkuvõttes ei pea te enam kaableid peitma ja teie vaade on taandatud olulisele.

STAATILISE RÕHU JUURDE OPTIMISEERITUD VENTILAATORI

Valgustatud P-ventilaatorid on juba tehases paigaldatud kompaktsele vesijahutussüsteemile, millel on järgmised eelised:

• Kõrge staatiline rõhk parandab jahutust |2 mm H2O
• Laiendatud kiirusvahemik | 200–1900 p/min (radiaatoril 1800 p/min)
• Madal energiatarve | 0,17 A (0,2 A LED-id)
• Vähem vibratsiooni ja kummist kaitserauad | vähendatud > 95%
• Pikem kasutusiga | 6 aastat garantiid
• Kvaliteetne liugelaager
• PWM sünkroonse pumba/ventilaatori juhtimiseks
• RGB jagamine sünkroonvalgustuse jaoks

Lisateavet P-ventilaatorite kohta leiate meie KKK-st

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles