Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arctic F14 PWM PST

Arctic F14 PWM PST
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452384
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PIK KASUTUSEE

Fluid Dynamic Bearing on varustatud õlikapsliga, mis väldib määrdeaine lekkimist. Seega on see laager sama vaikne kui hülsslaager, kuid sellel on oluliselt pikem kasutusiga.

TÄIUSLIK KORRAL VENTILAATORI REGULEERIMINE PWM-iga

PWM-funktsioon võimaldab emaplaadil ventilaatorit täpselt vajalikul kiirusel käivitada. See tagab vajaliku jahutuse ja minimeerib mürataset.

SAKSAMAAL VALMISTATUD VENTILAATORI KONTROLLER

Ventilaator ARCTIC F14 PWM PST on hästi tuntud suure õhuvoolu ja mugava mürataseme poolest. Tõeline edasiminek on mootor ja kontroller. Meie Saksa insenerid panid selle ventilaatori tööle madalamal kiirusel, kui jõudlust pole vaja. Sageli ei anna emaplaadid PWM-signaale alla 40% ja muudavad seega arvutid tarbetuks valjuks – mitte nii F14 PWM PST puhul.

PWM JAGAMISTEHNOLOOGIA (PST) VÄHENDAB MÜRA

Kui soovite oma arvuti jahutustõhusust parandada, saate paralleelselt töötada mitu korpuse ventilaatorit (kuna müratase kahekordistamiseks kulub 10 ventilaatorit). Aga mida see aitab, kui nad ei tööta koos? PST tagab, et kõik teie fännid kuulavad ühte juhtsignaali. Näiteks jagate CPU Cooleri PWM-signaali ja tagate, et teie korpuse ventilaatorid seisavad madalal koormusel maha ja pöörlevad vajadusel üles.

INNOVATIIVNE DISAIN VÕIMALDAB VAIKSE JA TÕHUSA VENTILATSIOONI

Ventilaatori labade uuenduslik disain parandab õhuvoolu ja hõlbustab ülitõhusat ventilatsiooni. Tööratas on konstrueeritud nii, et keskenduti mürataseme minimeerimisele, pakkudes samas soovitud õhuvoolu ja rõhku.

KAHETE PAIGALDUS

- Puhuge korpusest välja soe õhk

- Tõmmake oma korpusesse jahedat õhku

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles