Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Arctic CPU Cooler Freezer 34 eSports Duo Red

Arctic CPU Cooler Freezer 34 eSports Duo Red
Laos
  • 78.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.33 €
Kaubamärgid Arctic
Kauba ID: 1452391
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe

Kahe võimsa, rõhuga optimeeritud BioniX P-ventilaatori ja uuendatud termokattega jahutusradiaatoriga Freezer 34 eSports DUO pakub õiglase hinna eest palju jõudlust. 28 dB(A-ni) tasandatud sisetestides suutis Freezer 34 eSports DUO edestada paljusid konkurente, isegi palju suuremaid ja kallimaid topelttorniga jahutuslahendusi.

Uued P-fännid parema jõudluse tagamiseks

Freezer 34 eSports DUO kasutab kõiki meie uute BioniX P-ventilaatorite eeliseid.

  • Kõrge staatiline rõhk suurendab jahutust
  • Laiendatud pöörete vahemik
  • Väiksem energiatarve
  • Vähem vibratsiooni
  • Pikendatud eluiga
  • Kvaliteetne laager
  • PWM PST ventilaatori sünkroonjuhtimiseks

Parem jahutus – parem jõudlus

Protsessori termilist drosselit ei toimu – isegi suure turbokella ja ülekiirendamise korral jahutab Freezer 34 eSports DUO vaikselt, nii et saavutate maksimaalse FPS-i minimaalse müratasemega, et saada võimalikult sujuvalt mängukogemus.

Parem soojuse hajumine

Ühtlaselt hajutatud otsepuudutusega soojustorud ja optimeeritud jahutusradiaatori disain koos 54 jahutusribaga tagavad Freezer 34 eSports DUO ideaalse soojuse hajumise.

Ideaalne õhuvool

Freezer 34 eSports DUO kaks BioniX P-ventilaatorit töötavad push-pull-konfiguratsioonis. Sellest tulenev õhuvoolu suurenemine tagab, et jahutusradiaatorisse transporditakse jahutamiseks rohkem külma õhku ja protsessori soojus hajub jahutusradiaatorist veelgi kiiremini. . See tagab protsessori parima võimaliku jõudluse.

Termiline kate

Termokate tekitab erilise pinnastruktuuriga mikroturbulentse. Koos nihutatud soojustorudega tagab see optimeeritud soojuse hajumise ja parema jahutusvõime.

Kõrge jõudlus tipptasemel protsessori jaoks

Freezer 34 eSports DUO soojustorude kontaktpind ei kata täissoojusjaoturit, vaid, mis veelgi olulisem, on täpselt seal, kus on protsessor DIE ja katab ka kõige suuremad versioonid (18 tuuma) täielikult.

Kaasas MX-4 termopasta

Kaasas on suure jõudlusega MX-4 termosegu, mis tagab parima jahutustulemuse.

Lihtne paigaldamine ja turvaline hoidmine

Kiire ja lihtne paigaldada ning äärmiselt töökindel Freezer 34 eSports DUO kinnitussüsteem ühildub Inteli ja AMD pesadega. Tänu tagaplaadile ja väikesele kaalule on Freezer 34 eSports DUO mitte ainult lollikindel paigaldada, vaid ka täiesti transpordikindel.

Optimaalne RAM-i ühilduvus

Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele vaid 124 x 157 x 103 mm ei ole RAM-moodulite kasutamisel peaaegu mingeid piiranguid. Isegi suuremate jahutusradiaatoritega RAM-mooduleid saab probleemideta paigaldada ja CPU Cooler ei blokeeri neid.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles