Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 77 MB/s lugemiskiirus, 72 MB/s, USB, aku, 4Q 2019, IP-67, FCC, CE, VCCI, WEE, C-TICK, Windows, Mac, Linux, Android, Symbian

Apricorn 77 MB/s lugemiskiirus, 72 MB/s, USB, aku, 4Q 2019, IP-67, FCC, CE, VCCI, WEE, C-TICK, Windows, Mac, Linux, Android, Symbian
Laos
  • 336.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 112.33 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1637309
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Turvavõtme järgmine põlvkond: Aegis Secure Key 3NX
Meie neljanda põlvkonna turvavõtmed pakuvad järgmise põlvkonna turvafunktsioone, kuni 25% jahedamaid töötemperatuure ja veelgi madalamaid kulusid. Tarkvaravaba, 100% riistvarapõhine 256-bitine AES XTS krüptitud, sisseehitatud klahvistiku PIN-koodiga autentimine ja ülikiire USB 3.1 (3.0) andmeedastuskiirus. Kõik andmed krüpteeritakse käigu pealt ning seadme PIN-koodid ja andmed jäävad krüpteerituks ka siis, kui draiv on puhkeolekus. Täielikult platvormideülene ühilduvus ja OS-i agnostiline; õitseb Windowsis, Linuxis, Macis, Androidis, Chrome'is, manustatud süsteemides ja seadmetes, millel on toitega USB-port ja salvestusfailisüsteem. Kõik sisemised komponendid on kaitstud kõvastunud epoksiidikihiga füüsilise manipuleerimise eest ja lukustatud püsivara loob immuunsuse pahavara rünnakute (nt BadUSB) vastu.

Külalistähega AegisWare
Iga Apricorni turvalise seadme süda ja hing, AegisWare on meie patendiga kaitstud püsivara, mis on kombineeritud valdkonna kõige arenenuma funktsioonikomplektiga.

FIPS 140-2 3. taseme kinnitamine (ootel 2019. aasta 4. kvartal)
Vastab USA valitsuse infotehnoloogia ja arvutiturbe standarditele. NIST FIPS 140 on krüptograafia standardprogramm, mida USA föderaalvalitsus nõuab tundlike andmete kaitsmiseks.

Aegise konfiguraatoriga ühilduv:
Windowsi-põhine rakendus, mis seadistab kiiresti mitu seadet korraga. Aegise konfiguraatori abil saate mõne sekundiga luua kohandatud profiile ja masskonfigureerida mitu seadet. Laiendatud arvu seadmete konfigureerimiseks kasutage Powered Aegis Configurator Hubi komplekti.

Eraldi administraatori- ja kasutajarežiim:
Administraatori (seadme konfiguratsiooni) režiim ja kasutaja juurdepääsurežiim. Aegise turvavõti toetab sõltumatuid administraatori ja kasutaja PIN-koode. Administraatori režiim juhib seadme universaalseid programmeeritavaid seadistusi ja sellele pääseb juurde ainult administraatori PIN-koodiga. Kasutajarežiim on piiratud põhiliste välise draivi funktsioonidega, nagu lugemine/kirjutamine, avamine/lukustamine jne. Draivi andmetele pääseb ligi ka kasutajarežiimis administraatori PIN-koodiga.

Polümeerkattega kulumiskindel pardaklaviatuur:
Draiv avatakse, sisestades PIN-koodi klahvistikule, mitte hostarvuti klaviatuurile. Kuni seade on selle klahvistiku kaudu lukust vabastatud, jääb see hostile nähtamatuks. Sisseehitatud klahvistik väldib kõiki riist- ja tarkvaravõtmete logimise katseid paroolide hõivamiseks, jättes hostsüsteemi autentimisprotsessist välja. Polümeerkattega nupud on kulumiskindlad ja mõeldud nii, et need ei paljasta enamkasutatavaid nuppe.

Administraatori sunnitud registreerimine:
Seadistamise ajal tuleb määrata kordumatu PIN-kood. Kõrvaldab tehase vaike-PIN-i haavatavuse. Karbist väljas pole tehases eelseadistatud vaike-PIN-koode. Draivi seadistamiseks ja kasutamiseks peab administraator esmalt administraatorirežiimis määrama kordumatu PIN-koodi.

Kasutaja sunnitud registreerimine:
Administraator saab seadistamisel seadme programmeerida, mis nõuab kasutajalt kordumatu PIN-koodi loomist. Kui administraator on seadme konfigureerinud, saab selle kasutusele võtta KASUTAJA SUNNORDISE REGISTREERIMISE olekus, kus kasutaja peab enne draivile juurdepääsu või selle kasutamist määrama oma kasutaja PIN-koodi.

Andmete taastamise PIN-koodid:
Loob kasutaja sunnitud registreerimise oleku, mis taastab juurdepääsu Drive'ile. Kui kasutaja PIN-kood ununeb, saab taaste-PIN-koodid seadmesse programmeerida, et võimaldada juurdepääsu draivi andmetele, luues kasutaja sunnitud registreerimise uue oleku, samal ajal kui administraatori PIN-kood ja draivi andmed jäävad puutumata. Kui kasutaja asendus-PIN on loodud, taastatakse kasutaja juurdepääs draivile.

Kaks kirjutuskaitstud režiimi:
Globaalsed, administraatori juhitavad kõik juurdepääsu sätted ja individuaalseid sätteid reguleeriv kasutajarežiim. Kasutatakse olukordades, kus draivi sisu tuleb hilisemaks kontrollimiseks säilitada puutumatuna ja muutmata. Kaks kirjutuskaitstud režiimi on järgmised: Universaalse kirjutuskaitstud režiimi määrab administraator administraatorirežiimis ja seda ei saa muuta ega keelata keegi peale administraatori. Teise kirjutuskaitstud režiimi saab seadistada ja keelata kasutaja, kuid ka administraator saab selle lubada või keelata.

Programmeeritavad PIN-koodi pikkused:
Administraator määrab PIN-koodi minimaalse ja maksimaalse pikkuse (7–16 tähemärki). Mida pikem PIN, seda turvalisemaks muutuvad seadmes olevad andmed. Näiteks toore jõu õnnestumise tõenäosus ulatub 1/10 000 000-lt 7-kohalise PIN-koodiga 1/100 000 000-ni 8-kohalise PIN-koodiga. Juhtudel, kui kasutaja seadistab kasutaja sunnitud registreerimisel oma PIN-koodi, saab administraator üldise turvapoliitika osana määrata täiustatud kasutaja parooli pikkuse nõude.

PIN-kood
Tuvastab tahtmatud nupuvajutused ja lülitab seadme tagasi puhkeolekusse, et vältida aku tühjenemist ja valesid toorme jõukatseid.

Püsiketas või irdkandja (USA patent nr 10 338 840)
Seadme häälestuses saab konfigureerida püsikettaks või irdkandjaks. Kohandub hõlpsalt sisseehitatud seadmete ja OS-idega, mis tuvastavad eemaldatava mälu jaoks ainult ühe või teise. Windows, Mac ja Linux tegelevad massmäluseadmetega erinevalt, olenevalt sellest, kas nad teavitavad end hostile kui irdkandjat või püsiketast. Mõned rakendused või manussüsteemid võivad lubada üht tüüpi, kuid mitte teist tüüpi. Näide: Windows 2 Go töötab seadmetega, mis teatavad püsikettana, kuid mitte irdkandjana. Teise võimalusena on olemas USB-käivitusdraivi loojad ja Windowsi pilditööriistad, mis töötavad ainult irdkandjaga, mitte fikseeritud kettaga. Pole haruldane, et vanemad seadmed, millel on sisseehitatud USB-pordid (nagu need, mida leidub haiglates, tootmises ja järelevalves), otsivad ainult irdkandjat ja ignoreerivad kõiki püsikettaseadmeid. USA patent nr 10 338 840

Julma jõu kaitse:
Valige järjestikuste kehtetu PIN-koodi katsete arv (4–20) enne krüpto kustutamist. Kõik Aegis Secure Drives avatakse (autentitakse), sisestades PIN-koodi oma pardaklaviatuuril. Kuna PIN-koodi ei sisestata hostarvuti klaviatuuriga, ei ole need tarkvara- või riistvarapõhiste võtmesalvestajate ega tarkvarapõhiste toore jõu rünnakute suhtes haavatavad. Kui aga seade satub füüsilise jõhkra jõu rünnaku alla, kaitstakse teie andmeid programmeeritava jõhkra jõu häkkimise kaitsemehhanismiga, mis juhul, kui programmeeritud arv (vahemikus 4 kuni 20) on proovitud järjestikuseid valesid paroole sisestada, on seade kustutab oma krüpteerimisvõtme ja hävitab salvestatud andmete dekrüpteerimise võimaluse.

Järelevalveta automaatne lukustus:
Lubatud programmeeritav tegevusetusperiood, enne kui ajam lukustub. Kõik Aegis Secure Drives lukustuvad automaatselt, kui need on arvuti USB-pordist lahti ühendatud või selle USB-pordi toide katkeb või pärast eelprogrammeeritud tegevusetusperioodi.

Luku tühistamine:
Võimaldab draivi USB-pordi uuesti loendamise ajal lukustamata jääda (virtuaalne masin, kaugkäivitus). Mõeldud erijuhtudeks, kui võti peab USB-pordi uuesti loendamise kaudu lukustamata jääma, näiteks taaskäivitamise või virtuaalmasina kaudu.

Draivi lähtestamise funktsioon:
Kõiki Apricorni seadmeid saab uuesti ja uuesti lähtestada ja ümber paigutada. Draivi lähtestamine kustutab nii kasutaja kui ka administraatori PIN-koodi, hävitab andmed, loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme ja võimaldab draivi korduvalt uuesti kasutada lõpmatu arvu juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtmetega, võimaldades administraatoril ja/või kasutajal draivi lähtestada. nii tihti kui vaja.

Enesehävitav PIN-kood:
Kui programmeeritakse ja aktiveeritakse, kustutab see krüpto ja muutub uueks juurdepääsu PIN-koodiks. Viimane kaitseliin andmete turvalisuse tagamiseks, kui seadme füüsiline turvalisus on ohus. Self-Destruct PIN kaitseb nende füüsiliselt ohustavate olukordade eest, kustutades võtme sisu, jättes selle normaalsesse töökorda, mis näib olevat veel kasutusele võtmata.

LED-klahvivajutuse indikaator:
Kinnitab visuaalselt edukat nupuvajutust seadme LED-tulede kaudu.

IP67 sertifikaat:
Tolmu- ja veekindel vastupidav alumiiniumkorpus Andmete kaitsmine ulatub palju kaugemale krüpteerimisest. Aegis Secure Key on piisavalt vastupidav, et kuhugi minna, tänu vastupidavale disainile, mis sobib ideaalselt reisimiseks ja välitöödeks. Vastupidav, pressitud alumiiniumist muljumiskindla korpusega Aegis Secure Key on võltsimisnähtav ja hästi kaitstud füüsiliste kahjustuste eest.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal (pakk, kg) 0.3
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717070
HDMI liidese tüüp muud
Integreeritud klahvistik Jah
Käsiraamat Jah
Klahvistiku klahvide arv 12
Kogus paki kohta 1
Maksimaalne lubatud tippvool 128
Netokaal (toode, kg) 0,19999999999999998
Paroolikaitse Jah
PIN-koodiga turvaline juurdepääs Jah
Plug and Play Jah
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP67
Seadme liides USB-tüüp A
Toote kõrgus 1.84
Toote laius 8.1
Toote sügavus 0,95
Toote värv Must
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Windows, Mac, Linux, Android, Symbian, USB OS
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
Отношение сигнал/шум 77
Цветная глубина в битах Jah
Частотная характеристика 72

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles