Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 32 GB Aegis Secure Key 3z – USB 3.1 välkmälu

  • 224.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 75 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1637311
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Aegis Secure Key 3z ühendab täiustatud andmekaitse, taskukohasuse ja massilise konfigureerimise
Lihtne kasutada USB 3.0 välkmälu koos 256-bitise AES-i riistvara krüptimisega, pardal oleva turvalise PIN-juurdepääsu ja FIPS 140-2 3. taseme valideerimisega.

Tarkvaravaba töö, platvormidevahelise ühilduvuse, USB 3.0 kiiruse, Aegis Configuratori ühilduvuse ja meie kõige arenenuma turbefunktsioonide komplektiga Apricorni Aegis Secure Key 3z viib täiustatud andmeturbe tõhususe ja taskukohasuse uuele tasemele.

FIPS 140-2 3. tase
vastama USA valitsuse infotehnoloogia ja arvutiturbe standarditele. NIST FIPS 140 on krüptograafia standardprogramm, mida USA föderaalvalitsus nõuab tundlike andmete kaitsmiseks.

Aegise turvalise võtme FIPS 140-2 valideerimine hõlmab selle krüptograafilise turvasüsteemi 11 valdkonda, sealhulgas füüsilist turvalisust, krüptograafilise võtme haldust ja disaini terviklikkust. Saadaval neljal tasemel, Aegise turvavõtme FIPS 140-2 3. taseme valideerimine hõlmab nii Aegise turvalise võtme füüsilisi võltsimiskindlaid funktsioone kui ka selle identiteedipõhist autentimist.

Kasutab sõjaväe 256-bitist AES XTS riistvarakrüptimist
Kõik Aegise turvalise võtme andmed krüpteeritakse sisseehitatud 256-bitise AES XTS riistvarakrüptimisega.

Sisseehitatud tähtnumbriline klaviatuur – takistab riist- ja tarkvaraklahvide logimist
Taaslaetavat akut kasutades võimaldab Aegis Secure Key kasutajal avada draiv 7–16-kohalise PIN-koodiga ENNE arvuti, tahvelarvuti või mobiilseadme USB-porti ühendamist. Sisseehitatud klahvistik takistab riist- ja tarkvaravõtmete logimise katseid teie hostsüsteemi kaudu sisestatud parooli jäädvustamiseks.

Tarkvaravaba disain – ilma administraatoriõigusteta võitlemiseks on Aegise turvavõtme kasutuselevõtt imelihtne

Ühildub Aegise konfiguraatoriga
Looge kohandatud profiile ja samaaegselt masskonfigureerige mitut turvavõtit mõne sekundiga Apricorni uue Aegise konfiguraatori / Powered Hubi komplektiga.

Sõltumatud kasutaja ja administraatori PIN-koodid
Aegise turvavõtit saab konfigureerida sõltumatute kasutaja ja administraatori PIN-koodidega, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks ettevõtetes ja valitsusasutustes. Kui kasutaja unustab oma PIN-koodi, saab draivi avada administraatori PIN-koodi abil, mis seejärel kustutab unustatud kasutaja PIN-koodi ja võimaldab kasutajal määrata uue PIN-koodi.

Kasutaja sunnitud registreerimine
Kui administraator on seadme konfigureerinud, saab selle kasutusele võtta KASUTAJA SUNNORDISE REGISTREERIMISE olekus, kus kasutaja peab enne draivile juurdepääsu või selle kasutamist määrama oma kasutaja PIN-koodi.

Andmete taastamise PIN-koodid
Kui kasutaja PIN-kood ununeb, saab programmeerida kuni 4 ühekordset taastamise PIN-koodi, et võimaldada juurdepääsu draivide andmetele, luues kasutaja sunnitud registreerimise uue oleku.

Draivi lähtestamise funktsioon
Aegise turvavõtme sisaldab ka draivi lähtestamise funktsiooni, mis kustutab nii kasutaja kui ka administraatori PIN-koodi, hävitab andmed, loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme ja võimaldab draivi uuesti kasutada. Aegise turvavõti on võimeline genereerima lõpmatu arvu juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtmeid, võimaldades kasutajal draivi lähtestada nii sageli kui vaja.

Tolmu- ja veekindel vastupidav alumiiniumkorpus – IP57 sertifikaat
Andmete kaitsmine ulatub krüpteerimisest palju kaugemale. Aegis Secure Key 3z vastupidav disain muudab selle ideaalseks reisimiseks ja välitöödeks. Vastupidav, pressitud alumiiniumist muljumiskindla korpusega Aegis Secure Key 3z on võltsimisnähtav ja hästi kaitstud füüsiliste kahjustuste eest.

Tugeva epoksükattega kaitstud füüsiliste rünnakute eest
Ajami sisemised komponendid on täielikult kaitstud ülitugeva epoksüseguga, mistõttu on peaaegu võimatu eemaldada ilma elektroonikat püsivaid kahjustusi tekitamata. See barjäär takistab potentsiaalsel häkkeril krüpteerimisahelale juurdepääsu ja mitmesuguste potentsiaalsete rünnakute käivitamist.

Brute Force Self Destruction funktsioon
Kuna Aegise turvavõtme lukust avatakse selle enda klahvistiku ja mitte klaviatuuri abil, ei ole see tarkvara-/riistvarapõhiste klahvilogijate ega toore jõu rünnakute suhtes haavatav. Lisaks kaitseb Aegise turvavõti teie andmeid veelgi programmeeritava "Jõma jõu häkkimise kaitsemehhanismiga", mis kustutab krüpteerimisvõtme ja hävitab kõik salvestatud andmed, kui vale PIN-kood sisestatakse kokku kuni 20 korda järjest.

Järelevalveta automaatse lukustuse funktsioon
Aegise turvavõti lukustub automaatselt, kui eemaldate draivi arvuti USB-pordist või kui USB-pordi toide on välja lülitatud või pärast eelprogrammeeritud tegevusetusperioodi.

Kulumiskindel klahvistik
Kogu Aegis Secure Drive'i tooteperekond, mis on loodud kaitset silmas pidades, sisaldab kulumiskindlaid klaviatuure, et varjata klahvide kasutamist ja vältida potentsiaalse häkkeri vihjamist sageli kasutatavatele klahvidele.

Kaks kirjutuskaitstud režiimi
Secure Key 3z-l on kaks kirjutuskaitstud režiimi. Ühe määrab administraator administraatorirežiimis ja seda ei saa muuta ega keelata keegi peale administraatori. Teise kirjutuskaitstud režiimi saab seadistada ja keelata kasutaja, kuid ka administraator võib selle tühistada. Ideaalne olukordades, kus turvavõtme sisule peavad avalikus keskkonnas juurde pääsema mitu inimest, või kohtuekspertiisi rakenduste jaoks, kus draivi sisu tuleb hilisemaks uurimiseks säilitada puutumata ja muutmata. Lukusta alistamise režiim
Mõeldud erijuhtudeks, kui võti peab USB-pordi uuesti loendamise kaudu lukustamata jääma, näiteks taaskäivitamise või virtuaalmasina kaudu.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal kinnitatud 0,076
Garantii 3
Garantii kaart Jah
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717070
HDMI liidese tüüp Kork
Kaitsefunktsioonid Tolmukindel
Käsiraamat Jah
Kogus paki kohta 1
Kõrgus kinnitatud 3
Korpuse materjal Alumiiniumist
Laetav aku Jah
Laius kinnitatud 16.8
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Maci ühilduvus Jah
Maksimaalne lubatud tippvool 32
Netokaal (toode, kg) 0,066
PIN-koodiga turvaline juurdepääs Jah
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP56
Seadme liides USB-tüüp A
Sertifitseerimine FCC, CE, VCCI, WEE, C-TICK
Sügavus kontrollitud 8.4
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid Android
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Toote kõrgus 0,95
Toote laius 1.84
Toote sügavus 8.1
Toote värv Must
Turvaalgoritmid 256-bitine AES
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
Отношение сигнал/шум 190
Цветная глубина в битах Jah
Частотная характеристика 80

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles