Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 30 GB, 195 MB/s lugemine / 162 MB/s kirjutamine, USB 3.0, FIPS 140-2, 3. tase ootel, IP-58

  • 247.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 82.66 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1637307
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- FIPS 140-2, 3. tase Ootel
- sõjalise kvaliteediga täiskettaga AES 256-bitine XTS riistvara krüptimine
- PIN-koodiga aktiveeritud 7–16 numbrit - tähtnumbriline klaviatuur kasutab teie PIN-koodiks meeldejäävat numbrit või sõna
- Tolmu- ja veekindel - IP58 sertifikaat ootel
- Tarkvaravaba seadistamine ja kasutamine
- OS-ist ja platvormist sõltumatu – ühildub Windowsi, Maci, Linuxi ja manussüsteemidega
- Immuunsus BadUSB ärakasutamise vastu;
- USB-kontroller on lukus / ei ole värskendatav.
- Disainitud ja kokku pandud USA-s

Aegis Secure Key 3.0 toob kaasa täiustatud andmekaitse maailma
Lihtne kasutada FIPS 140-2 3. taseme (ootel) USB 3.0 välkmälu, millel on lennu ajal AES riistvara krüptimine ja turvaline PIN-juurdepääs
Tarkvaravaba töö, platvormidevahelise ühilduvuse, USB 3.0 kiiruse, kuni 240 GB suurendatud võimsuse ja hulga kõrgetasemeliste turvafunktsioonidega, mida te poleks oodanud ühegi välkklahviga leida, pakub Apricorni Aegis Secure Key 3.0 täiustatud andmeturbe maailm teie käeulatuses. See hõlpsasti kasutatav USB 3.0 välkmälupulk sisaldab PIN-juurdepääsu sõjaväelise 256-bitise AES-i riistvarakrüptimisega.

FIPS 140-2, 3. tase kinnitatud (ootel)
vastama USA valitsuse infotehnoloogia ja arvutiturbe standarditele. NIST FIPS 140 on krüptograafia standardprogramm, mida USA föderaalvalitsus nõuab tundlike andmete kaitsmiseks.

Aegise turvalise võtme FIPS 140-2 valideerimine hõlmab selle krüptograafilise turvasüsteemi 11 valdkonda, sealhulgas füüsilist turvalisust, krüptograafilise võtme haldust ja disaini terviklikkust. Neljal tasemel saadaval olev Aegise turvavõtme FIPS 140-2 3. taseme sertifikaat hõlmab nii Aegise turvavõtme füüsilisi võltsimiskindlaid funktsioone kui ka selle identiteedipõhist autentimist.

Kasutab sõjaväe 256-bitist AES XTS riistvarakrüptimist
Kõik Aegise turvavõtme andmed krüpteeritakse lennu ajal sisseehitatud 256-bitise AES XTS riistvarakrüptimisega.

Sisseehitatud tähtnumbriline klaviatuur – takistab riist- ja tarkvaraklahvide logimist
Taaslaetavat akut kasutades võimaldab Aegis Secure Key kasutajal avada draiv 7–16-kohalise PIN-koodiga ENNE arvuti, tahvelarvuti või mobiilseadme USB-porti ühendamist. Sisseehitatud klahvistik takistab riist- ja tarkvaravõtmete logimise katseid teie hostsüsteemi kaudu sisestatud parooli jäädvustamiseks.

Tarkvaravaba disain – ilma administraatoriõigusteta võitlemiseks on Aegise turvavõtme kasutuselevõtt imelihtne

Sõltumatud kasutaja ja administraatori PIN-koodid
Aegise turvavõtit saab konfigureerida sõltumatute kasutaja ja administraatori PIN-koodidega, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks ettevõtetes ja valitsusasutustes. Kui kasutaja unustab oma PIN-koodi, saab draivi avada administraatori PIN-koodi abil, mis seejärel kustutab unustatud kasutaja PIN-koodi ja võimaldab kasutajal määrata uue PIN-koodi.

Draivi lähtestamise funktsioon
Aegise turvavõtme sisaldab ka draivi lähtestamise funktsiooni, mis kustutab nii kasutaja kui ka administraatori PIN-koodi, hävitab andmed, loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme ja võimaldab draivi uuesti kasutada. Aegise turvavõti on võimeline genereerima lõpmatu arvu juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtmeid, võimaldades kasutajal draivi lähtestada nii sageli kui vaja.

Tolmu- ja veekindel vastupidav alumiiniumkorpus – IP58 sertifikaat (ootel)
Andmete kaitsmine ulatub krüpteerimisest palju kaugemale. Aegis Secure Key 3.0 vastupidav disain muudab selle ideaalseks reisimiseks ja välitöödeks. Tugeva, pressitud alumiiniumist muljumiskindla korpusega Aegis Secure Key 3.0 on võltsimisnähtav ja hästi kaitstud füüsiliste kahjustuste eest.

Ingress Protection (IP) reiting on rahvusvaheline standard, mis testib elektritooteid kahe peamise keskkonnateguri, vedelike ja tolmu suhtes. Testimise teeb sõltumatult kolmas osapool ja see hõlmab kahte eraldi testi. Sertifikaadi saamiseks hoiti Aegis Secure Key 8 tundi tolmukambris ja sukeldati 30 minutiks 1 meetri kõrgusele veepaaki, misjärel testiti Secure Key funktsionaalsust ning kontrolliti vee ja tolmu suhtes. selle elektroonika.

Tugeva epoksükattega kaitstud füüsiliste rünnakute eest
Ajami sisemised komponendid on täielikult kaitstud ülitugeva epoksüseguga, mistõttu on peaaegu võimatu eemaldada ilma elektroonikat püsivaid kahjustusi tekitamata. See barjäär takistab potentsiaalsel häkkeril krüpteerimisahelale juurdepääsu ja mitmesuguste potentsiaalsete rünnakute käivitamist.

Brute Force Self Destruction funktsioon
Kuna Aegise turvavõtme lukust avatakse selle enda klahvistiku ja mitte klaviatuuri abil, ei ole see tarkvara-/riistvarapõhiste klahvilogijate ega toore jõu rünnakute suhtes haavatav. Lisaks kaitseb Aegise turvavõti teie andmeid veelgi programmeeritava "Jõma jõu häkkimise kaitsemehhanismiga", mis kustutab krüpteerimisvõtme ja hävitab kõik salvestatud andmed, kui vale PIN-kood sisestatakse kokku kuni 20 korda järjest.

Järelevalveta automaatse lukustuse funktsioon
Aegise turvavõti lukustub automaatselt, kui eemaldate draivi arvuti USB-pordist või kui USB-pordi toide on välja lülitatud või pärast eelprogrammeeritud tegevusetusperioodi.

Kulumiskindel klahvistik
Kogu Aegis Secure Drive'i tooteperekond, mis on loodud kaitset silmas pidades, sisaldab kulumiskindlaid klaviatuure, et varjata klahvide kasutamist ja vältida võimaliku häkkeri vihjeid sageli kasutatavatele klahvidele.

Lukusta alistamise režiim
Mõeldud erijuhtudeks, kui võti peab USB-pordi uuesti loendamise kaudu lukustamata jääma, näiteks taaskäivitamise või virtuaalmasina kaudu.

Aegis Secure Key 3.0 pakub Aegis Secure Key 3.0 vastupidavuse ja turvalisusega uusi funktsioone, kiirust ja salvestusmahtu, mida te ei ootakski.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal (pakk, kg) 0.1
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717070
HDMI liidese tüüp Kork
Kaitsefunktsioonid Tolmukindel
Kogus paki kohta 1
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Maksimaalne lubatud tippvool 30
Netokaal (toode, kg) 0,09
Paroolikaitse Jah
Seadme liides USB-tüüp A
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Toote kõrgus 1.26
Toote laius 2.45
Toote sügavus 9.55
Toote värv Must
Turvaalgoritmid 256-bitine AES
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
Отношение сигнал/шум 195
Частотная характеристика 162

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles