Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 2TB, 5 Gbps, 8MB puhver, 5400 RPM, USB 3.0

Apricorn 2TB, 5 Gbps, 8MB puhver, 5400 RPM, USB 3.0
Laos
  • 411.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 137.33 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1634092
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
- Turvaline juurdepääs PIN-koodile
- Integreeritud USB 3.0 kaabel - Andmeedastuskiirus on kuni 10 korda kiirem kui USB 2.0
- 256-bitine sõjalise klassi AES-XTS riistvara krüptimine
- Tarkvaravaba disain - administraatoriõigusi pole vaja
- Ühildub mis tahes operatsioonisüsteemiga - Windows, Mac ja Linux
- Immuunsus BadUSB ärakasutamise vastu;
- USB-kontroller on lukus / ei ole värskendatav.
- Disainitud ja kokku pandud USA-s

Teie andmete kaasaskantav turvalisus USB 3.0 kiirusel
Reaalajas AES riistvara krüptimise, tarkvaravaba disaini ja ülikiire USB 3.0 ühendusega saate oma andmeid kaitsta kiiremini kui kunagi varem.
Kas otsite lihtsat viisi oma andmete kaitsmiseks, kasutades samal ajal kõige kiiremat USB 3.0 kiirust? Ärge vaadake kaugemale kui Aegis Padlock 3.0, uusim ja kiireim Apricorni Secure Drive sarjast. Sama hõlpsasti kasutatava klahvistiku disaini ja tarkvaravaba seadistusega võimaldab Aegis Padlock 3.0 juurdepääsu draivile oma unikaalse tihvtiga, kuid nüüd andmeedastuskiirusega kuni 5 Gbps.

Kasutab sõjaväelise klassi FIPS PUB 197 valideeritud krüpteerimisalgoritmi
256-bitise riistvara krüptimisega Aegis Padlock 3.0 krüpteerib sujuvalt kõik draivil olevad andmed reaalajas, hoides teie andmed turvaliselt isegi siis, kui kõvaketas on korpusest eemaldatud.

Ülikiire USB 3.0 ühendus – andmeedastuskiirus on kuni 10 korda kiirem kui USB 2.0
Ülikiire USB 3.0 liidese abil pääsete nüüd oma failidele juurde kiiremini kui kunagi varem. Aegis Padlock 3.0 on ka tagasiühilduv USB 2.0 ja 1.1 portidega.

Tarkvaravaba disain – ilma administraatoriõigusteta on Aegise tabalukuga võitlemine imelihtne
Kuna Aegis Padlock 3.0 ei nõua seadistamiseks ega kasutamiseks tarkvara installimist ja töötab mis tahes platvormil, pakub Aegis Padlock 3.0 stressivaba juurutamist ettevõtte keskkondades. Aegise tabalukku saab konfigureerida sõltumatute administraatori ja kasutaja PIN-koodidega. Administraatori funktsioon võimaldab registreerida kuni viis unikaalset kasutaja ID-d ja ühte administraatorit. Kui kasutaja unustab oma PIN-koodi, saab draivi avada administraatori PIN-koodi abil.

Draivi lähtestamise funktsioon
Aegis Padlock 3.0 kasutab ka kasulikku draivi lähtestamise funktsiooni, mida saab rakendada ainulaadse käsuga. See kustutab kõik PIN-koodid ja andmed ning loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme, mis võimaldab draivi lähtestada ja ümber paigutada nii mitu korda kui vaja.

Automaatse lukustuse funktsioon
Järelevalveta tabaluku Aegis Padlock 3.0 saab seadistada lukustama teie valitud etteantud aja möödudes. Ideaalne teie andmete kaitsmiseks, kui olete oma laua taga.

Andmed puhkekaitses
Kõik andmed, PIN-koodid ja krüpteerimisvõtmed on puhkeolekus alati krüptitud.

Brute Force Self Destruction funktsioon
Aegise tabalukk kasutab brute Force rünnaku eest kaitsmiseks kolmeosalist lähenemist. Esimene samm on keelata juurdepääs draivile, kuni draiv saab kasutaja PIN-koodi kontrollida. Pärast mitut vale katset lukustub draiv ise, mistõttu tuleb PIN-koodi sisestamiseks draiv uuesti vooluvõrku ühendada. See funktsioon blokeerib automaatsed katsed sisestada PIN-koode. Lõpuks eeldab tabalukk pärast etteantud arvu ebaõnnestunud PIN-i sisestusi, et seda rünnatakse, ning hävitab krüpteerimisvõtme ja lukustab ennast, muutes andmed kasutuks ja nõudes tabaluku ümberpaigutamiseks täielikku lähtestamist.

Tugeva epoksükattega kaitstud füüsiliste rünnakute eest
Lisaks kõigi PIN-koodide, andmete ja krüpteerimisvõtme enda krüptimisele lisab Aegise tabalukk teie andmete ja häkkeri vahele veel ühe barjääri. Aegis Padlocki krüpteerimiskiip ja vooluringid on täielikult kaitstud ülitugeva epoksüseguga, mida on praktiliselt võimatu eemaldada ilma elektroonikat püsivalt kahjustamata. See barjäär takistab potentsiaalsel häkkeril krüpteerimisahelale juurdepääsu ja mitmesuguste potentsiaalsete rünnakute käivitamist.

Kulumiskindel klahvistik
Kogu Aegis Padlocki perekond, mis on loodud kaitset silmas pidades, sisaldab kulumiskindlaid klaviatuure, mis varjavad klahvi kasutamist ja väldivad potentsiaalse häkkeri vihjamist sageli kasutatavatele klahvidele.

VTC tehnoloogia
Kaitse häkkerite katsete eest ei lõpe Brute Force'iga. Aegise tabaluku elektroonikasse on integreeritud Apricorni muutuva ajaga vooluringi (VTC) tehnoloogia, mille eesmärk on takistada "ajastusrünnakuid", mille eesmärk on draivile juurde pääseda, uurides käitumist ja imbudes tabaluku elektroonikasse.

Kompaktne, vastupidav disain – ideaalne andmete teele kaasavõtmiseks
Aegise tabaluku väikese võimsusega disain sobib suurepäraselt sülearvutiga kasutamiseks ja andmete teele kaasavõtmiseks. Täiuslikult taskusse mahutaval Aegis Padlocki kompaktsel ja tugeval konstruktsioonil on 16-punktiline mitmesuunaline põrutuskinnitussüsteem, mis kaitseb draivi kukkumiste ja löökide eest. Mugav integreeritud USB 3.0 kaabel välistab vajaduse juhtmeid endaga kaasas kanda ja võimaldab teil ühendada ühe sõrmenipsuga.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal kinnitatud 0,404
Bussi jõul USB
Garantii 3
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717050
HDD kiirus 5400
Integreeritud kaardilugeja Ei
Kaitsefunktsioonid Tolmukindel
Kasutusjuhend Jah
Kõrgus kinnitatud 6.8
Laius kinnitatud 19.6
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Maksimaalne andmeedastuskiirus 5000
Mikrofoni liidese sisendpistiku tüüp 2
Netokaal (toode, kg) 0.4
Paroolikaitse Jah
Salvestusdraivi puhvri suurus 8
Salvestusseadme keskmine otsinguaeg 12
Satelliidid HDD
Sertifitseerimine FCC, CE
Sügavus kontrollitud 15.2
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Tööšokk 300
Toote kõrgus 1.9
Toote laius 8.45
Toote sügavus 12
Toote värv Must
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
USB andmeedastuskiirused 5000
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
USB-pistik USB-tüüp A
Цветная глубина в битах Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles