Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 16 GB, A-tüüpi USB, lugemine 195 MB/s, kirjutamiskiirus 162 MB/s, riistvara krüptimine

  • 235.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78.66 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1637306
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Seest väljapoole vastupidav Aegis Secure Key 3.0 on meie kõige vastupidavam krüpteeritud seade, millel on IP68 sertifikaat tolmu puhumise ja pideva vette kastmise vastu. Secure Key 3-l on ka oma klassi kõigist seadmetest suurim salvestusmaht. Tarkvaravaba, 100% riistvarapõhine 256-bitine AES XTS krüptitud, sisseehitatud klahvistiku PIN-koodiga autentimine ja ülikiire USB 3.1 (3.0) andmeedastuskiirus. Kõik andmed krüpteeritakse käigu pealt ning turvalise USB-mälupulga PIN-koodid ja andmed jäävad draivi puhkeolekus krüpteerituks. Täielikult platvormideüleselt ühilduv ja OS-i agnostiline, õitseb Windowsis, Linuxis, Macis, Androidis, Chrome'is, manustatud süsteemides ja seadmetes, millel on toitega USB-port ja salvestusfailisüsteem. Kõik sisemised komponendid on kaitstud kõvastunud epoksiidikihiga füüsilise manipuleerimise eest ja püsivara on lukustatud, muutes selle immuunseks pahavara rünnakute (nt BadUSB) suhtes.

Vastab USA valitsuse infotehnoloogia ja arvutiturbe standarditele. NIST FIPS 140 on krüptograafia standardprogramm, mida USA föderaalvalitsus nõuab tundlike andmete kaitsmiseks. Aegise turvalise võtme FIPS 140-2 valideerimine hõlmab selle krüptograafilise turvasüsteemi 11 valdkonda, sealhulgas füüsilist turvalisust, krüptograafilise võtme haldust ja disaini terviklikkust. Saadaval neljal tasemel, Aegise turvavõtme FIPS 140-2 3. taseme valideerimine hõlmab nii Aegise turvalise võtme füüsilisi võltsimiskindlaid funktsioone kui ka selle identiteedipõhist autentimist. Aegis Secure Key 3, mis on testitud ja kinnitatud riikliku standardi- ja tehnoloogiainstituudi (NIST) poolt kasutamiseks USA, Kanada ja teiste föderaalvalitsuste poolt, põhineb Apricorni FIPS 140-2 3. taseme valideeritud krüpteerimismoodulil, nagu on näidatud sertifikaadil. #2834. Turvavõtme turbepoliitika asub NIST-i saidil järgmisel lingil. Epoksiidkattega piire sisaldab kõiki krüpteerimisfunktsioone ja kõiki kriitilisi turbeparameetreid (CSP), nagu PIN-koodi salvestamine, krüpteerimisvõtme genereerimine ja salvestamine, juhuslike numbrite ja seemne generaatorid, kogu püsivara salvestusruum ja seadme salvestusruum. FIPS-moodul on täielik krüpteerimissüsteem ja kõik CSP-d ei lahku kunagi piiridest ega jagata neid kunagi hostsüsteemiga.

Windowsi-põhine rakendus, mis seadistab kiiresti mitu seadet korraga. Aegise konfiguraatori abil saate mõne sekundiga luua kohandatud profiile ja masskonfigureerida mitu seadet. Laiendatud arvu seadmete konfigureerimiseks kasutage Powered Aegis Configurator Hubi komplekti.

Administraatori (seadme konfiguratsiooni) režiim ja kasutaja juurdepääsurežiim. Aegis Secure Key turvaline USB-mälupulk toetab sõltumatuid administraatori ja kasutaja PIN-koode. Administraatori režiim juhib seadme universaalseid programmeeritavaid seadistusi ja sellele pääseb juurde ainult administraatori PIN-koodiga. Kasutajarežiim on piiratud põhiliste välise draivi funktsioonidega, nagu lugemine/kirjutamine, avamine/lukustamine jne. Draivi andmetele pääseb ligi ka kasutajarežiimis administraatori PIN-koodiga.

Draiv avatakse, sisestades PIN-koodi klahvistikule, mitte hostarvuti klaviatuurile. Kuni seade on selle klahvistiku kaudu lukust vabastatud, jääb see hostile nähtamatuks. Sisseehitatud klahvistik väldib kõiki riist- ja tarkvaravõtmete logimise katseid paroolide hõivamiseks, jättes hostsüsteemi autentimisprotsessist välja. Polümeerkattega nupud on kulumiskindlad ja mõeldud nii, et need ei paljasta enamkasutatavaid nuppe.

Seadistamise ajal tuleb määrata kordumatu PIN-kood. Kõrvaldab tehase vaike-PIN-i haavatavuse. Karbist väljas pole tehases eelseadistatud vaike-PIN-koode. Draivi seadistamiseks ja kasutamiseks peab administraator esmalt administraatorirežiimis määrama kordumatu PIN-koodi.

Administraator saab seadistamisel seadme programmeerida, mis nõuab kasutajalt kordumatu PIN-koodi loomist. Kui administraator on seadme konfigureerinud, saab selle kasutusele võtta KASUTAJA SUNNORDISE REGISTREERIMISE olekus, kus kasutaja peab enne draivile juurdepääsu või selle kasutamist määrama oma kasutaja PIN-koodi.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal kinnitatud 0,088
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717070
HDMI liidese tüüp Kork
Integreeritud klahvistik Jah
Kõrgus kinnitatud 3
Laetav aku Jah
Laius kinnitatud 17
Maksimaalne lubatud tippvool 16
Netokaal (toode, kg) 0,078
Paroolikaitse Jah
PIN-koodiga turvaline juurdepääs Jah
Riistvaraline krüptimine Jah
Seadme liides USB-tüüp A
Sügavus kontrollitud 8.5
Toote kõrgus 1.26
Toote laius 9.55
Toote sügavus 2.45
Toote värv Must
Ühilduvad operatsioonisüsteemid
USB versioon 3.2 2. põlvkond (3.1 2. põlvkond)
Отношение сигнал/шум 195
Цветная глубина в битах Ei
Частотная характеристика 162

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles