Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apricorn 1000 GB, Padlock Fortress HDD, USB 3.0, PIN-juurdepääs

Apricorn 1000 GB, Padlock Fortress HDD, USB 3.0, PIN-juurdepääs
Laos
  • 360.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 120.33 €
Kaubamärgid Apricorn
Kauba ID: 1662699
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas otsite oma andmetele kõrgeimat turvalisuse taset, kasutades samal ajal kiireimat USB 3.0 kiirust?
Ärge vaadake kaugemale kui Aegise tabaluku kindluse FIPS 140-2 valideeritud draiv, mis on sertifitseeritud ja testitud vastavalt NIST FIPS 140-2 2. taseme nõuetele
Aegise tabaluku kindlus – FIPS 140-2 krüptitud USB 3.0 kõvaketas PIN-juurdepääsuga
Aegis Padlock Fortress on hõlpsasti kasutatava, tolmu- ja liivakindla klahvistiku disainiga ning tarkvaravaba seadistamise ja kasutamisega, mis võimaldab teil oma ainulaadse PIN-koodiga lihtsalt ja hõlpsalt draivile juurde pääseda. Ilma tarkvaravärskenduste või ADMIN-õigusteta on see draiv ettevõtte keskkondades imelihtne kasutusele võtta ja reaalajas 256-bitise AES-XTS riistvarakrüptimisega teate, et teie andmed on ööpäevaringselt turvalised. Kombineerige see integreeritud USB 3.0 kaabliga ülikiireks andmetele juurdepääsuks ja teil on nüüd kindel vastus turvalisusele ilma jõudlust kahjustamata.

FIPS 140-2 2. tase Valideeritud
Riikliku Standardi- ja Tehnoloogiainstituudi (NIST) poolt testitud ja kinnitatud Aegise tabaluku kindlus vastab föderaalsete teabetöötlusstandardite (FIPS) 140-2 2. taseme spetsifikatsioonile. FIPS 140-2 valideerimine on krüptograafiastandard, mida USA föderaalvalitsus nõuab tundlike andmete kaitsmiseks. See hõlmab 11 krüptograafilise turvasüsteemi valdkonda, sealhulgas füüsilist turvalisust, krüptovõtme haldamist ja disaini terviklikkust.

FIPS 140-2 spetsifikatsioonile kinnitatud draive peavad kasutama USA valitsusasutused ning USA, Kanada ja Ühendkuningriigi tsiviilettevõtted, kes sõlmivad lepingu USA valitsusega.

Lisaks on valitsused ja riigiettevõtted kogu maailmas haridus-, tervishoiu- ja finantsteenuste sektoris kasutusele võtnud FIPS 140-2 valideeritud draivid, kuna nende kasutamist nõudvad eeskirjad täienevad pidevalt. Ettevõtted, kes soovivad kasutada tugevaimat saadaolevat krüptimist, on kasutusele võtnud ka FIPS 140-2 draivid, kuna on laialt teada, kui ranged on testid sellise sertifikaadi saamiseks.

Lihtne kasutatav klaviatuur, tarkvaravaba disain ja võimalus töötada mistahes operatsioonisüsteemiga muudavad ettevõtte juurutamise imelihtsaks
Aegis Padlock Fortress Secure Drive võimaldab hõlpsasti kasutatava klahvistiku disaini ja tarkvaravaba seadistuse abil draivile juurde pääseda oma ainulaadse PIN-koodiga. Sisseehitatud klahvistik takistab riist- ja tarkvaravõtmete logimise katseid teie hostsüsteemi kaudu sisestatud parooli jäädvustamiseks.

Kasutab sõjaväelise klassi FIPS PUB 197 valideeritud krüpteerimisalgoritmi
256-bitise AES-XTS riistvara krüptimisega Aegis Padlock Fortress krüpteerib sujuvalt kõik draivil olevad andmed reaalajas, hoides teie andmed turvalisena isegi siis, kui pooljuhtketas on selle korpusest eemaldatud.

Tarkvaravaba disain – ilma administraatoriõigusteta, millega võidelda
Seadistamine võtab vaid minuteid. Kuna Aegis Padlock Fortress pole seadistamiseks ega kasutamiseks vaja tarkvara installimist ja seda saab kasutada mis tahes platvormil, pakub see stressivaba juurutamist ettevõtte keskkondades.

Sõltumatud administraatori ja kasutaja PIN-koodid
Aegise tabalukku saab konfigureerida sõltumatute administraatori ja kasutaja PIN-koodidega. Administraatori funktsioon võimaldab registreerida kuni viis unikaalset kasutaja ID-d ja ühte administraatorit, muutes selle kasulikuks ärikoostöö tööriistaks. Kui kasutaja unustab oma PIN-koodi, saab draivi avada administraatori PIN-koodi abil. Oma sunnitud registreerimise funktsiooniga nõuab Aegise tabaluku kindlus teil esmakordsel kasutamisel oma kordumatu PIN-koodi loomine, mis tagab turvalise PIN-koodi kohe alguses.

Draivi lähtestamise funktsioon
Aegis Padlock Fortress kasutab ka kasulikku draivi lähtestamise funktsiooni, mida saab rakendada ainulaadse käsuga. See kustutab kõik PIN-koodid ja andmed ning loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme, mis võimaldab draivi lähtestada ja ümber paigutada nii mitu korda kui vaja.

Automaatse lukustuse funktsioon
Järelevalveta Aegise tabaluku kindluse saab seadistada lukustama pärast teie valitud etteantud aja möödumist. Ideaalne teie andmete kaitsmiseks, kui olete oma laua taga.

Andmete kaitse puhkeolekus
Kõik andmed, PIN-koodid ja krüpteerimisvõtmed on puhkeolekus alati krüptitud.

Brute Force Self Destruction funktsioon
Aegise tabaluku kindlus kasutab brute Force rünnaku eest kaitsmiseks kolmeosalist lähenemist. Esimene samm on keelata juurdepääs draivile, kuni draiv saab kasutaja PIN-koodi kontrollida. Pärast mitut vale katset lukustub draiv ise, mistõttu tuleb PIN-koodi sisestamiseks draiv uuesti vooluvõrku ühendada. See funktsioon blokeerib automaatsed katsed sisestada PIN-koode. Lõpuks eeldab tabaluku kindlus pärast etteantud arvu ebaõnnestunud PIN-koodi sisestamist, et seda rünnatakse, ning hävitab krüpteerimisvõtme ja lukustab end, muutes andmed kasutuks ja nõudes täielikku lähtestamist tabaluku kindluse ümberpaigutamiseks.

Tugeva epoksükattega kaitstud füüsiliste rünnakute eest
Lisaks kõigi PIN-koodide, andmete ja krüpteerimisvõtme enda krüptimisele lisab Aegise tabalukk teie andmete ja häkkeri vahele veel ühe barjääri. Aegis Padlocki krüpteerimiskiip ja vooluringid on täielikult kaitstud ülitugeva epoksüseguga, mida on praktiliselt võimatu eemaldada ilma elektroonikat püsivalt kahjustamata. See barjäär takistab potentsiaalsel häkkeril krüpteerimisahelale juurdepääsu ja mitmesuguste potentsiaalsete rünnakute käivitamist.

VTC (Variable Timing Circuit) tehnoloogia
Kaitse häkkerite katsete eest ei lõpe Brute Force'iga. Aegis Padlock Fortressi elektroonikasse on integreeritud Apricorni muutuva ajaga vooluringi (VTC) tehnoloogia, mis töötab selleks, et takistada "ajastusrünnakuid", mille eesmärk on draivile juurde pääseda, uurides käitumist ja imbudes tabaluku elektroonikasse.

Kulumiskindel klahvistik – vee- ja tolmukindel
Kogu Aegis Padlock Fortressi tooteperekond, mis on loodud kaitset silmas pidades, sisaldab kulumiskindlaid klaviatuure, mis varjavad võtme kasutamist ja väldivad potentsiaalse häkkeri vihjamist sageli kasutatavatele klahvidele.

Kompaktne, vastupidav disain
Aegis Padlock Fortressi väikese võimsusega disain sobib suurepäraselt teie andmete kaasavõtmiseks teele. Täiuslikult taskusse mahutaval Aegis Padlock Fortressi kompaktsel ja tugeval disainil on mugav integreeritud USB-kaabel; välistab vajaduse juhtmetega kaasas kanda ja võimaldab teil olla ühe sõrmenipsuga ühenduses.

Ülikiire USB 3.0 ühendus – andmeedastuskiirus on kuni 10 korda kiirem kui USB 2.0
Kuna USB 3.0 andmeedastuskiirus on kuni kümme korda kiirem kui traditsioonilised USB 2.0 draivid, on Aegis Padlock Fortressi ülikiire jõudlus võrreldav teie arvuti sisemise draivi omaga, võimaldades teil suuri faile sekunditega üle kanda või kogu süsteemist kiiresti varundada. Aegis Padlock Fortress on ka tagurpidi ühilduv USB 2.0 ja 1.1 portidega.
Omadused
Brändi nimi Apricor
Brutokaal kinnitatud 0.4
Bussi jõul USB
Garantii 3
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717050
HDD kiirus 5400
Kaablid kaasas USB
Kaitsefunktsioonid Tolmukindel
Kandekott Jah
Kasutusjuhend Jah
Kõrgus kinnitatud 6.8
Laius kinnitatud 19.5
Maci operatsioonisüsteemid toetatud Jah
Mikrofoni liidese sisendpistiku tüüp 1
Netokaal (toode, kg) 0,30000000000000004
Paroolikaitse Jah
Salvestusdraivi puhvri suurus 8
Salvestusseadme keskmine otsinguaeg 12
Satelliidid HDD
Sügavus kontrollitud 15.1
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah
Tööšokk 300
Toote kõrgus 12
Toote laius 1.9
Toote sügavus 8.45
Toote värv Must
Turvaalgoritmid FIPS 140-2
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
USB andmeedastuskiirused 5000
USB versioon 3.2 1. põlvkond (3.1 1. põlvkond)
USB-pistik USB-tüüp A
Цветная глубина в битах Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles