Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apple Watch Series 6 OLED 40 mm digitaalne 324 x 394 pikslit Puutetundlik ekraan Sinine Wi-Fi GPS (satelliit)

  • 454.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 151.66 €
Kaubamärgid Apple
Kauba ID: 1895458
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tervise tulevik on teie randmel.
Mõõtke oma vere hapnikutaset revolutsioonilise uue anduri ja rakendusega. Tehke EKG igal ajal ja igal pool. Täiustatud Always-On Retina ekraaniga näete oma treeningunäitajaid ühe pilguga. Kui Apple Watch Series 6 on teie randmel, on tervem, aktiivsem ja rohkem ühendatud elu käeulatuses.

Blood Oxygen Värske innovatsiooni hingus.
Teie vere hapnikusisaldus on teie üldise heaolu põhinäitaja. See aitab teil mõista, kui hästi teie keha hapnikku omastab, ja teie kehasse tarnitud hapniku kogust. Apple Watch Series 6 tähelepanuväärne uus andur ja rakendus võimaldavad teil nõudmisel mõõta vere hapnikusisaldust ja taustanäite nii päeval kui öösel.

Uus andur. Uued arusaamad.
Uus vere hapnikuandur koosneb neljast LED-klastrist ja neljast fotodioodist. See uus andur, mis on täielikult ümber kujundatud tagakristalli sisse lülitatud, töötab koos rakendusega Blood Oxygen, et määrata teie vere hapnikutaset.

Sügavalt valgustav.
Rohelised, punased ja infrapuna-LED valgustavad teie randme veresooni ning fotodioodid mõõdavad tagasipeegelduva valguse hulka. Täiustatud algoritmid arvutavad seejärel teie vere värvi, mis näitab olemasoleva hapniku kogust.

EKG randmel. Igal ajal. Igal pool.
EKG rakendusega suudab Apple Watch Series 6 genereerida EKG-d, mis sarnanevad ühe juhtmega elektrokardiogrammiga.2 See on kantava seadme jaoks märkimisväärne saavutus, mis võib pakkuda arstidele olulisi andmeid ja pakkuda teile meelerahu.

Teie sõrm võib teile palju öelda teie südame kohta.
Digitaalsesse kroonisse ja tagakristalli sisseehitatud elektroodid töötavad koos EKG-rakendusega, et lugeda teie südame elektrilisi signaale. Puudutage lihtsalt nuppu Digital Crown, et luua EKG lainekuju vaid 30 sekundiga. EKG rakendus võib näidata, kas teie südamerütmis on kodade virvendusarütmia (ebaregulaarse südamerütmi tõsine vorm) või siinusrütmi tunnused, mis tähendab, et teie süda lööb normaalselt.

Uni Parem päev algab paremast ööst.
Õige uneaeg on hea tervise jaoks oluline. Uus rakendus Sleep aitab teil luua regulaarse magamamineku rutiini ja jälgida oma unetrende ööst õhtusse. Nii saate seada ja saavutada oma isiklikud uneeesmärgid.

Fitness Me lükkasime seda edasi. Et sind edasi lükata.
Mis puutub vormis püsimisse, siis teadmised on jõud. Hankige inspiratsiooni liikumise jätkamiseks ja jälgige oma treeningunäitajaid täpsemalt kui kunagi varem – vees, jõusaalis või teel. 6. seeria on Apple Watch oma parimal kujul. Et aidata teil olla parim.

Motivatsioon Inspiratsioon teie higistamise jaoks.

Muusika, taskuhäälingusaated ja heliraamatud.
Kuulake kõike, mis teid liikuma motiveerib. Sealhulgas 70 miljonit lugu Apple Musicus.

Tegevusrõngad.
Olge motiveeritud vähem istuma, rohkem liikuma ja treenima. Päevast päeva.

Tegevuste jagamine.
Jagage oma tegevussõrmuseid sõprade ja perega, et üksteist julgustada.

Võistlused.
Kutsuge sõpru võistlema seitsmepäevases tegevusväljakutses.

Ekraan Alati sees. Parem kui kunagi varem.
Alati sisse lülitatud Retina ekraan on nüüd õues oluliselt heledam, kui ranne on all. Nii näete kogu teavet oma kella esiküljel hõlpsamini kui kunagi varem – ilma, et peaksite kella äratamiseks randmest tõstma.

Alati avatud juurdepääs.
Teavituskeskuse kuvamiseks pühkige alla, juhtimiskeskuse kuvamiseks pühkige üles või puudutage randmest allalastud olekus tüsistusi. Kui olete koosolekul või olete muul viisil hõivatud, pole vaja kella äratada lihtsaks suhtlemiseks.

Uued näod Lugematu arv viise oma näo ümberkorraldamiseks.
Valige kõigi aegade kõige uute nägude hulgast, seejärel kohandage neid vastavalt oma meeleolule, stiilile või lemmiktegevusele – näo jaoks, mis on sama ainulaadne kui teie oma.

Selle jaoks on oma nägu.
Nüüd saate hõlpsasti avastada ja jagada kohandatud nägusid, olenemata sellest, kes te olete ja mis teid huvitab – kogu kõige olulisem teave on ühes kohas. Leidke oma lemmikud App Store'ist, veebist või sotsiaalmeediast.

Püsige ühenduses Kõik, mida vajate. Ükskõik kuhu lähete.
Apple Watch Series 6 hoiab teid tähtsad inimesed ja asjad teiega kaasas, olenemata sellest, kuhu elu teid viib. Ja saadaoleva mobiiltelefoniga saate ühenduses olla ka siis, kui teil pole telefoni.

Pere seadistamine Teie pere, randmelt ühendatud.
Family Setup abil saate oma iPhone'i kasutada kellade sidumiseks lastele või vanematele täiskasvanutele, kellel pole oma iPhone'i. Nii saavad kõik telefoni, tekstisõnumi või raadiosaatja kaudu ühendust pidada. Samuti saavad nad näiteks muusikat mängida, rakendusi otsida ja tegevusrõngaid sulgeda. See on nende jaoks rohkem iseseisvust ja teil on mugavus, teades, et nad on vaid ühe kõne kaugusel.

Tee oma käik.
Uus treeningkogemus, mida toetab Apple Watch. Proovige oma iPhone'is, iPadis ja Apple TV-s maailmatasemel treeninguid. Ja nüüd saate 3 kuud tasuta, kui ostate Apple Watchi. Apple Watch Series 6. Ekraanitehnoloogia: OLED, Ekraani eraldusvõime: 324 x 394 pikslit, puutetundlik ekraan. Välkmälu: 32 GB. Wi-Fi. GPS (satelliit). Veekindel kuni: 50 m, Rihma värvus: Navy. Installitud operatsioonisüsteem: watchOS 6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles