Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Apple Airpods Pro (2. põlvkonna) kõrvaklapid juhtmevabad kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth valge

  • 268.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89.66 €
Kaubamärgid Apple
Kauba ID: 1713706
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Heli pealt üles ehitatud
MagSafe laadimisümbrisega (USB-C) AirPods Pro (2. põlvkond) pakub kuni 2 korda rohkem aktiivset mürasummutust kui eelmise põlvkonna puhul läbipaistvusrežiimiga, mis võimaldab kuulda ümbritsevat maailma. Täiesti uus adaptiivne heli, mis kohandab mürakontrolli dünaamiliselt teie keskkonnaga. Vestlusteadlikkus aitab vähendada meedia helitugevust ja suurendada teie ees olevaid hääli, kui te teistega suhtlete. Üks laadimine tagab kuni 6 tundi aku kasutusaega. Ja puutetundlik juhtimine võimaldab teil lihtsalt libistades helitugevust reguleerida. MagSafe laadimisümbris on täppisotsingu, sisseehitatud kõlari ja kaelapaelaga omaette ime.

Suurepärane helikvaliteet
Täiustatud H2 kiip tagab nutikama mürasummutuse ja kolmemõõtmelise heli. Adaptiivne EQ häälestab muusika teie kõrvadele reaalajas, et pakkuda kargeid, puhtaid kõrgeid noote ja sügavaid, rikkalikke basse hämmastava selgusega.

Arukas heli
Aktiivne mürasummutus eemaldab kaks korda rohkem soovimatut müra, nii et miski ei sega teie kuulamist edasi-tagasi reisimise ja teravustamise ajal. Läbipaistvusrežiim vähendab ja reguleerib valju müra intensiivsust 48 000 korda sekundis, et saaksite mugavalt kuulda ümbritsevat maailma. Adaptive Audio ühendab dünaamiliselt läbipaistvusrežiimi aktiivse mürasummutusega, et pakkuda teile parimat kuulamiskogemust igas keskkonnas.

Isikupärastatud kuulamine
Täiesti teie enda kuulamiskogemus. Valige nelja erineva suurusega painduvate silikoonist kõrvaotste (XS, S, M, L) hulgast, et tagada ideaalne akustiline tihendus ja sobivus. Isikupärastatud helitugevus kohandab heli teie kuulamiseelistustega aja jooksul ja erinevates keskkondades. Vestlusteadlikkus vähendab automaatselt esitatava helitugevust, suurendab teie ees olevaid hääli ja vähendab taustamüra.¹⁶ Isikupärastatud ruumiheli koos dünaamilise peajälgimisega kohandab kuulamiskogemust, paigutades helielemendid täpselt teid ümbritsevasse ruumi.ᴼ Adaptiivne EQ häälestab muusikat kõrvadele, nii et kuulete iga kord püsivalt üksikasjalikku taasesitust.

Pikenenud aku tööiga
Nautige kuni 6 tundi kuulamisaega ühe laadimisega ja kuni 30 tundi kuulamisaega MagSafe laadimisümbrisega. Laadige MagSafe'i laadimisümbrist Apple Watchi või MagSafe'i laadijaga. Võite kasutada ka USB-C-pistikut või Qi-sertifikaadiga laadijat.

Võimas laadimiskarp
MagSafe laadimisümbris sisaldab U1 kiipi koos täppisotsinguga, mis aitab teil ümbrise asukohta tuvastada. Ja kui olete läheduses, kuid te ei leia seda, saate esitada heli sisseehitatud kõlarist. Sisseehitatud kaelapael˄ võimaldab kinnitada ümbrise selja- või käekoti külge, nii et see on alati käeulatuses. Ja nii AirPods Pro kui ka MagSafe laadimisümbris on loodud vastu pidama ilmastikuoludele, IP54 tolmu-, higi- ja veekindlusega.

Maagilisem kui kunagi varem
MagSafe laadimisümbrisega (USB-C) AirPods Pro (2. põlvkond) pakub veelgi pingutuseta kogemust kui originaalmudel. Puutejuhtimine võimaldab hallata taasesitusfunktsioone varre kaudu ja reguleerida helitugevust kergelt üles või alla libistades. Laske Siril lugema teie tähtsaid sõnumeid ja hoiatusi, kui need saabuvad koos Teavitamismärguannetega. Heli jagamise abil saate hõlpsalt laulu või saadet jagada mis tahes kahe AirPodide komplekti vahel. Ja nagu alati, ühendub AirPods Pro võluväel teie iPhone'i või Apple Watchiga ja heli liigub sujuvalt, kui vahetate oma Apple'i lemmikseadmete vahel.
Omadused
3,5 mm pistik Ei
6,35 mm pistik Ei
Aksessuaarid kuuluvad komplekti 4 suuruses silikoonist kõrvaklapid
Akuga töötav Jah
Andmesideprotokolli toed (uus) Puudutage
Bluetoothi versioon 5.3
Brändi nimi Apple
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
Garantii 1
Heli kiip Apple H2
Intraauraalsete kõrvaklappide tüüp Kõrvaklapid
Kaablid kaasas USB Type-C kuni USB Type-C
Kaasas heliadapterid Ei
Kaitsefunktsioonid Higikindel
Kandmisstiil Kõrvasisene
Kiirendusmõõtur Jah
Kiirvormimine Jah
Kõneaeg (koos laadimisümbrisega) 24
Kõrvaühendus Intraauraalne
Laadimiskarp Jah
Laadimiskorpuse kaal 50.8
Laadimiskorpuse mõõtmed (L x S x K) 60,6 x 21,7 x 45,2
Laadimiskorpuse pistiku tüüp C-tüüpi USB
Laadimiskorpuse tüüp
Läbipaistvuse režiim Jah
Maci operatsioonisüsteemid toetatud MacOS
Mikrofoni mürasummutus Jah
Müra summutav tüüp Aktiivne
Mürasummutus Jah
Netokaal (toode, kg) 0.1
Parema kõrvaklapi kaal 5.3
Peakomplekti tüüp Binauraalne
Pidev heli taasesituse aeg 6
Pidev heli taasesituse aeg (koos laadimisümbrisega) 30
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IPX4
RF-ühenduvus Ei
Soovitatav kasutus Kõned/muusika
Sügavus Jah
Tera suurus Kõrvaklapid
Toetatud mobiilsed operatsioonisüsteemid iOS
Toote värv Valge
Ühendus Puudutage
Ühenduvustehnoloogia Juhtmeta
USB-ühendus Ei
Värviline ekraan 4.5
Vasaku kuulari kaal 5.3
WWAN-i funktsioonid Sisseehitatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles