Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AOC 24P3CW arvutimonitor 60,5 cm (23,8) 1920 x 1080 pikslit Full HD LED must

  • 241.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 80.66 €
Kaubamärgid AOC
Kauba ID: 1759971
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tootlikkus, ühenduvus ja mugavus

23,8-tolline FHD 3-poolne lame IPS-ekraan tagab lihtsa tootlikkuse igas kontorikeskkonnas.

AOC 24P3CW on 23,8-tolline lameekraaniga IPS-ekraan, millel on kolmepoolne raami disain ja millel on kõik, mida vajate oma tööpäevast maksimumi saamiseks. Nautige täiustatud Full HD (1920 x 1080) eraldusvõimet teravate, erksate värvide ja realistliku pildikvaliteedi jaoks, lisaks 300-nitisele heledusele ja rikkalikele 178/178° laiadele vaatenurkadele. Sujuva kaugkoostöö tagamiseks on sellel monitoril kaks sisseehitatud 5W + 5W kõlarit kvaliteetse heli jaoks ja 5MP integreeritud veebikaamera, mis toetab Windows Hello™-i. Monitor 24P3CW on valmis teie tootlikkust suurendama USB-C-ga, mis toetab kuni 65 W toiteedastust, andmeedastust ja DP-alt režiimi. Selle monitori ühenduvust täiustavad USB-jaotur, RJ-45 ja DP-väljund. Kõige tõhusama energiatarbimise tagamiseks täiendab seda monitori terve rida keskkonnasertifikaate, sealhulgas EPA, TCO ja EPEAT.

FHD eraldusvõime

Kas soovite vaadata Blu-ray-filmi täiskvaliteediga, nautida mänge kõrge eraldusvõimega või lugeda kontorirakendustes teravat teksti? Tänu täis-HD eraldusvõimele 1920 x 1080 pikslit võimaldab see monitor just seda teha. Ükskõik, mida vaatate, kuvatakse Full HD-ga seda rikkalike detailidega, ilma et teil oleks vaja tipptasemel graafikakaarti või kulutaks palju teie süsteemi ressursse.

Ehe koostöö ja videokõned

Videokõned pole kunagi olnud nii elutruud kui integreeritud mikrofoniga sisseehitatud veebikaameraga. Ühendage jõud kolleegide ja klientidega mugavalt oma kodus või kontoris ühe lihtsa lahendusega!

Turvalisus ja reageerimisvõime Windows Hello™ sertifitseeritud veebikaameraga

Hankige Windows Hello™ näotuvastusega parim turvalisus! Windows Hello™ sertifikaadiga integreeritud veebikaamera pakub mugavat lisaturvalisust ilma paroolide või PIN-koodita.

Adaptiivne sünkroonimine

Adaptiivne sünkroonimine joondab teie monitori vertikaalse värskendussageduse teie GPU edastatava kaadrisagedusega, muutes teie mängu- ja vabaaja mängukogemuse veelgi sujuvamaks, kõrvaldades kogelemise, rebenemise ja värisemise. See funktsioon on sujuvama meelelahutuse jaoks kasulik ka videote ja muu visuaalse meedia nautimisel.

IPS-paneel

IPS-paneel tagab suurepärase vaatamiskogemuse elutruu, kuid säravate ja täpsete värvidega. Värvid näevad ühtsed välja olenemata sellest, millise nurga alt ekraani vaatate

75Hz värskendussagedus

Hankige ülemine serv! 75 Hz värskendussagedusega joonistab kuvapaneel igas sekundis 75 kaadrit. 75 Hz värskendussagedus on 25% kiirem kui see, mida pakutakse enamikel algtaseme ekraanidel 60 Hz juures, olles samas taskukohane ja pakkudes lisakaadreid, mida mängijatel on vaja oma vastaste võitmiseks.

Võimsus 65W

USB-C on kasvav tehnoloogia, mis võimaldab kiiret andmeedastust, kuvasignaali ja toiteedastust, et teie seadmeid töötamise ajal laadida. Ühe õhukese kaabli kaudu annab AOC USB-C tehnoloogia toite kuni 65 W, laadides tavapäraseid väikese/suure võimsusega seadmeid (nt hiirt või klaviatuuri), nutitelefone ja sülearvuteid.

USB-C

Lihtsustage ühendusi ainult ühe kaabliga. USB-C-ühendus pakub DisplayPorti alternatiivrežiimi kõrge eraldusvõimega videosignaalide edastamiseks sülearvutist monitorile, laadides samal ajal sülearvuti akut monitorilt USB-toiteallikaga. Lisaks tagab USB 3.1 välkkiire andmeedastuse, nii et isegi 4K-filmi edastamine saab tehtud vähem kui ühe minutiga.

Kuva port

DisplayPort pakub ülikiiret digitaalset heli- ja videoedastust ilma kvaliteedi kadumise või sisendviivituseta. Ühendage oma ekraaniga kiiresti ja lihtsalt mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas arvuti, sülearvuti, meediumipleier, mängukonsool ja palju muud. See sobib suurepäraselt nii professionaalidele kui ka kõige nõudlikumatele kodukasutajatele.

HDMI

HDMI-d (High-Definition Multimedia Interface) toetavad praegused mängukonsoolid, praegused GPU-d, digiboksid, toetades HDCP digitaalse sisu kaitsesüsteemi. HDMI 1.3-1.4b versioonid toetavad kuni 144 Hz värskendussagedust@1080p ja 75 Hz@1440p, samas kui HDMI 2.0-2.0b versioonid toetavad 240Hz@1080p, 144Hz@1440p ja 60 Hz@2160p (4K).

Virvendusvaba

AOC Flicker-Free Technology kasutab alalisvoolu (alalisvoolu) taustvalgustuse paneeli, mis vähendab värelevat valgustaset. Silmade väsimine ja väsimus on absoluutselt minimeeritud, nautige neid pikki ja intensiivseid mänguseansse mugavalt!

Madal sinine valgus

AOC Lowblue Light kaitseb teid kahjuliku sinise valguse eest, mis on pikkade seansside ajal põhjustanud silmade pinget, peavalu ja unehäireid. Meie Lowblue Light funktsioon vähendab eralduvaid kahjulikke lainepikkusi ilma värvikompositsiooni ohverdamata, vabastades kogemuse silmakahjustuste pärast.

Kõlarid

Sisseehitatud kõlarid muudavad pere, sõprade ja kolleegidega suhtlemise lihtsaks. Filmide, muusika, mängude ja muu jaoks saate nautida kvaliteetset heli ilma väliste kõlarite ühendamiseta.

USB-jaotur

AOC monitoride sisseehitatud USB-jaoturid toovad teie lauale kasutusmugavuse ja praktilisuse. Küljele paigaldatud pordid on kergesti ligipääsetavad, isegi mitte neid vaatama; eitades vaba USB-pordi leidmiseks raisatud aega arvuti korpuse tagaküljelt otsides.

Raamita disain

Lisaks kaasaegsele ja atraktiivsele välimusele võimaldavad raamita kujundused sujuvalt seadistada mitut monitori. Teie kursor/aknad ei kao enam raamide pimedasse kuristikku, kui paljud kuvad on paigutatud kõrvuti.

Pöördfunktsioon

Tänu pöördefunktsioonile saab teie monitori 180° horisontaalasendist portreerežiimi pöörata, mis on eriti kasulik lauaarvutite avaldamisel.

Reguleeritava kõrgusega alus

Tõstke või langetage ekraani vastavalt iga inimese pikkusele ja istekoha eelistustele. Kergesti reguleeritav alus tagab tundidepikkuse mugavuse.

Vesa mägi

AOC Ergo Base alused pakuvad ühes pakendis mitmekülgsust, tugevust ja kasutusmugavust. Kuid kas soovite siiski kasutada oma seinakinnitust või mitme monitori seadistust lauakinnituste abil? VESA kinnitused pakuvad teile ülimat paindlikkust. Tagurpidi, pöördrežiimis, üksteise peal, kinnitage monitor kuhu iganes soovite, kasutades kolmanda osapoole kinnitusi ja aluseid tänu VESA kinnitusvõimalusele.

Kensingtoni lukk

Kensington Lock on vargusvastane süsteem, mis koosneb metalliga tugevdatud august vastava seadme korpuses, mida saab kasutada võtme/lukusüsteemiga kinnitatud metallkaabliga. Kensingtoni lukud võimaldavad teil oma AOC-monitori kaitsta LAN-sündmuse, organisatsiooni või kõikjal, kus seda kaasas kannate.AOC 24P3CW. Ekraani diagonaal: 60,5 cm (23,8"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, HD-tüüp: Full HD, Ekraani tehnoloogia: LED, Reaktsiooniaeg: 4 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id) Sisseehitatud USB jaotur, USB jaoturi versioon: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles