Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN ALVLY01-03 pinguldav näoseade

ANLAN ALVLY01-03 pinguldav näoseade
Pole laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456943
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pinguldav seade näole ANLAN ALVLY01-03

Hoolitse Anlaniga terve ja särava jume eest. Seade kasutab soojusteraapiat, valgust ja EMS mikrovoolusid, et määratleda lõualuu, taastada sära ja vähendada kortsude teket. 6 režiimi ja 6 intensiivsustasemega saate selle jõudlust kohandada ning kokkupandav disain muudab ladustamise lihtsaks.

EMC mikrovool

Anlani seade kasutab EMS-i mikrovoolusid, mis jõuavad pärisnahasse. See suurendab ATP tootmist, vähendab kortsude teket ja lõdvestab lihaseid. Annab nahale noorusliku välimuse ja parandab näokontuure.

Valgusteraapia

Valige lihtne hooldus ja nautige nooruslikku ja tervet jumet. Sinine valgus lainepikkusega 470 nm hävitab baktereid ja on põletikuvastase toimega. Vähendab rasueritust, vähendab aknet ja ahendab poore. Punane valgus (625 nm), vastupidi, stimuleerib kollageeni tootmist, parandab vereringet, aeglustab vananemisprotsesse ja muudab naha elastseks.

Mõnus massaaž

Tehke endale massaaž pärast rasket ja pikka päeva. Anlani seade tekitab vibratsiooni sagedusega 6000 lööki minutis, mis stimuleerib näolihaseid. Veelgi enam, vibratsioon kiirendab kosmeetikavahendite imendumist, parandab vereringet ja stimuleerib rakkude tööd.

Termoteraapia

ALVLY01-03 kasutab rasva põletamiseks ja topeltlõua vähendamiseks 40°C temperatuuri. Anlan aparaadiga annad oma näole soovitud kuju ja taastad selle elastsuse. Veelgi enam, saate kombineerida soojus- ja valgusteraapiat, et saavutada veelgi paremaid tulemusi.

Kasutusmugavus

Naha sära taastamiseks kulub vaid 10 minutit. Kasutage seadet enne meikimist, et vabaneda tursest ja anda näole särav ilme. Selle aja jooksul võite juua tassi teed või kirjutada sõnumi. Seade töötab juhtmevabalt ega takista Sinu liigutusi.

Lihtne kasutada

Toode on loodud lihtsaks ja hõlpsasti kasutatavaks. Paremal küljel on 2 nuppu: toite- ja režiimivahetus. Komplekti kuulub ka kaugjuhtimispult. Seda saab kasutada seadme sisse/välja lülitamiseks, režiimi ja intensiivsuse taseme valimiseks.

Kaasas

  • näoseade
  • Pult
  • laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Bränd Anlan
Mudel ALVLI01-03
Kaugjuhtimispuldi mõõdud Ligikaudu 30 x 70 x 15 mm
Seadme mõõtmed 177,8 x 106,3 x 49 mm
Vöö pikkus umbes 400 mm
Kaal umbes 148 g
Intensiivsuse tasemete arv 6
Töörežiimide arv 6
Režiimi taimer Umbes 15 minutit
Temperatuur u. 40℃
Aku mahutavus 750 mAh
Materjal ABS
Laadimisaeg umbes 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles