Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN ALMYY06-02 intelligentne silmade masseerija

ANLAN ALMYY06-02 intelligentne silmade masseerija
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456944
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne silmade masseerija ANLAN ALMYY06-02

Tehke endale kodus lõõgastav massaaž. Regulaarne kasutamine jätab naha lõdvestunud ja siledaks. Seadmel on 3 tüüpi valgust - punane, kollane ja sinine. Kas olete hädas elastsuse puudumise ja lõtvunud nahaga? Nende abiga saate taastada ja muuta naha elastsemaks. Lisaks saate tänu reguleeritavale temperatuurile (38-45 ℃) eemaldada tumedad ringid silmade all. Masseerijal on 45° nurga all kaldu disain, mis tagab suurema kasutusmugavuse.

Termoteraapia

Kõrge vibratsioonisagedus 11500-2000 p/min annab ainulaadse tunde. Seade silub peened kortsud ja tursed vaid 20 päevaga. Regulaarne kasutamine ergutab vereringet ja toidab, parandades jumet, muutes silmaümbruse säravaks ja andes lõõgastustunde.

Saage oma probleemidest üks kord jagu

Masseerija aitab toitainetel imenduda palju sügavamalt ja paremini, kui me seda käsitsi teeksime. Võite jätta hüvasti tumedate ringide, kortsude või silmaaluste kottidega.

Kolmevärviline valgusteraapia

Punase valguse kasutamine parandab rakkude funktsiooni ja stimuleerib kollageeni tootmist, muutes naha elastsemaks ja pehmemaks. Sinine valgus tapab baktereid ja on hea akne raviks. Saad pehme ja särava jume tänu melaniini õigele jaotusele, mille vastu aitab sind kollane valgus.

Lihtne kasutada

Enne masseerija kasutamist puhastage oma nägu põhjalikult ja valige teile huvipakkuv režiim. Liigutage rullikut edasi-tagasi, tehes väikeseid ringe keskelt alumise silmalau poole. Liikuge alumise silma siseküljelt ülemise silma sisemusse. Saate toodet kasutada kogu näol, sealhulgas huultel.

Kasutage kõikjal, kus vajate

Seade võib olla ooterežiimis kuni 3 tundi. Kuid see lülitub automaatselt välja 15 minuti pärast. 45 kraadise nurga all olev disain tagab täiusliku sobivuse nahale ja paremad massaažitulemused.

Kaasas

  • Masseerija
  • Laadimiskaabel
  • Toimub
  • Kasutusjuhend
Bränd Anlan
Mudel ALMIY06-02
Ooteaeg 3 tundi
Automaatne väljalülitamine 15 minutit
Laadimisaeg 2 tundi
Vibratsiooni sagedus 11500 2000 p/min
Temperatuur 38-45 ℃
Suurus 130 x 22 x 22 mm
Kaal 42 g
Aku mahutavus 400 mAh
Võimsus 2,5 W
Toiteallikas 5V 1A
Nimipinge 3,7 V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles