Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN ALMJY01-02 elektriline EMS kaelamassaažiseade

ANLAN ALMJY01-02 elektriline EMS kaelamassaažiseade
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456734
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline kaelamassaažiseade, mida toodab ANLAN.

Nautige siledat, pingul ja nähtavalt uuenenud nahka. ANLAN kaelamassaažiseade pakub igakülgseks nahahoolduseks mitmeid režiime. See tagab sügavpuhastuse ja EMS-massaaži. Nahk puutub kokku temperatuuriga 45°C ja kolme värvi valgusega – punane, sinine ja roheline. See kasutab ka ioonilist toimet. See on varustatud vastupidava 500 mAh akuga.

03ANLAN/Kaela ilumassaaž/2

3 töörežiimi

Masseerija 3 saadaolevat režiimi vastavad kasutajate erinevatele vajadustele. EMS-režiim võimaldab lihaseid elektriliselt stimuleerida ja aitab parandada kollageeni tootmist. Silub kortse ja suurendab naha elastsust. Puhastusrežiim avab poorid ja lisab jumele sära. Kuum režiim kasutab 45°C temperatuuri, et nahka õrnalt stimuleerida ja lõdvestada, mis soodustab naha uuenemist.

03ANLAN/Kaela ilumassaažiseade/4

Valgusteraapia 3 värvitoonis

Masseerija pakub ka valgusteraapiat 3 värvitoonis. Punane valgus silub kortse, taastab kahjustatud nahka ja parandab kollageeni tootmist. Sinine valgus vabaneb aknest ja rahustab põletikku. Roheline valgus soodustab vere mikrotsirkulatsiooni nahas ja vähendab turset. Kõik see võimaldab teil parandada oma naha välimust ja seisundit, ilma et peaksite kulutama raha ilusalongi külastamiseks.

03ANLAN/Kaela ilumassaažiseade/5

Heli vibratsioon ja temperatuur 45°C

ANLANi masseerija abil saate parandada ka vereringet ja aeglustada naha vananemist. Seade pakub spetsiaalset massaaži kasutades helivibratsiooni ja kõrget temperatuuri 45°C. Seega silub see nahka, taastab selle elastsuse ja kõrvaldab turse.

03ANLAN/Kaela ilumassaaž/3

Kasutage ära iooniefekti

Positiivsed ja negatiivsed ioonid võivad tõhusalt avada poorid ja parandada toitainete imendumist nahast. See aitab vabaneda aknest ja lahendada kuiva ja tuhmi naha probleemi. Vaata, kui vähe kulub selleks, et nahk oleks sile, pingul ja särav!

03ANLAN/Kaela ilumassaaž/6

Vastupidav laetav aku

Juhtmevaba masseerija võimaldab teil vabaneda juhtmetest ja nautida praktiliselt piiramatut liikumisvabadust. 500 mAh aku tagab pika tööaja. Seadme laadimine võtab aega vaid umbes 2 tundi. Kasutage kaasasolevat USB-kaablit masseerija ühendamiseks toiteallikaga.

03ANLAN/Kaela ilumassaažiseade/1

Korduvkasutatav

See praktiline masseerija on kasulik paljudes valdkondades. Selle abiga saate hoolitseda mitte ainult oma kaela, vaid ka kukla, otsaesise ja põskede eest. See võimaldab teil igakülgselt hoolitseda oma naha välimuse ja seisundi eest. Luba endale lõõgastavat massaaži, sügavpuhastust ja tõhusat valgusteraapiat, et saavutada sile ja pingul jume.

03ANLAN/Kaela ilumassaažiseade/7

Kaasas

  • Kaela masseerija
  • USB laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja ANLAN
Nimi Kaela iluseade
Mudel ALMJI01-02
Materjal ABS
Väljundpinge 3,7 V
Aku mahutavus 500 mAh
Laadimisaeg u. 2 tundi
Võimsus 2,5 W
Sisendpinge 5 V 1 A
Mõõtmed 89 x 47 x 120 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles