Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN ALJMY04-0G Silicone Mini Sonic näohari (hall)

ANLAN ALJMY04-0G Silicone Mini Sonic näohari (hall)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1455814
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline näohari Anlan Mini

Anlan Mini väike ultraheli elektriline näohari töötab kiirustel kuni 12 000 p/min ja puhastab tõhusalt nahka. 3 tüüpi puhastustablettide ja 5 töörežiimiga seade sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele. Pikk kasutusaeg ja ergonoomiline disain muudavad toote kasutamise uskumatult mugavaks.

Täielik puhastus

Hari on varustatud 3 tüüpi õrnade, nahasõbralike puhastustablettidega. Nad vastutavad vastavalt sügava, üldise ja täpse puhastamise eest. Kõik see kokku annab tõhusa ja tervikliku nahahoolduse. Anlan Mini elektrilise näoharjaga puhastate oma näo põhjalikult ja annate sellele värske kauni välimuse.

Kohaldatav kõikidele nahatüüpidele

Valige 5 saadaoleva režiimi hulgast, et saada oma pintslist maksimumi. Kiirused 1-2 sobivad suurepäraselt õrnale nahale, mis vajab erilist hoolt. Kiirus 3 on standardseadistus, ideaalne igapäevaseks kasutamiseks. Rasusele nahale sobivad sügavpuhastuseks kiirused 4-5. Pealegi jätab pintsel meelde viimati kasutatud režiimi ja käivitab selle uuesti kasutamisel automaatselt.

Töökindel aku

Seadme võimas liitiumaku tagab pika tööaja. Pärast ühte täislaadimist saate harja kasutada kuni 400 korda! Nii et te ei pea muretsema selle pärast, et see keeldub töötamast, kui te seda kõige vähem ootate, näiteks reisi ajal. Anlan Mini elektriline näohari ei vea teid kindlasti alt.

Tõhus, ergonoomiline ja funktsionaalne

Tänu ultrahelitehnoloogiale saab hari töötada väga suurel kiirusel, suurendades efektiivsust. Tänu kergele kaalule (85 g) ja kompaktsele suurusele saate selle mugavalt kõikjale kaasa võtta. Seade mahub ideaalselt kätte ja on mugav kasutada. Lisaks on pintsel IPX7 veekindel, mis tähendab, et saate seda vannitoas probleemideta kasutada.

Kaasas

  • Näohari x1
  • Laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend

Tootja ANLAN
Nimi Näopuhastuspintsel
Mudel ALJMY04-0G
Materjal ABS silikoon
Veekindel IPX7
Mõõtmed 10,5 x 6,5 x 2,5 cm
Sissepääs 5V/1A
Kaal 85 g
Värv Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles