Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN ALJMJ01-02 elektriline ripsmekoolutaja

ANLAN ALJMJ01-02 elektriline ripsmekoolutaja
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457320
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Elektriline ripsmekoolutaja ANLAN ALJMJ01-02.

Asendage oma tavaline ripsmekoolutaja Anlani ALJMJ01-02-ga. Seade annab teile kaunite koolutatud ripsmete efekti pikaks ajaks. Seda on lihtne kasutada ja seda saab kasutada koos ripsmetuššiga. Seda on ohutu kasutada ja pintsel kohandub ideaalselt silma kujuga. Lisaks on see äärmiselt kerge ja kaasaskantav, et saaksite selle endaga kõikjale kaasa võtta!

Reguleeritav temperatuur

Anlan elektrilisel ripsmekoolutajal on 2 režiimi, nii et saate valida endale sobiva temperatuuri. Õhukeste õrnade ripsmete puhul seadke temperatuur madalamale temperatuurile (65°C). Ja täidlaste ja paksude ripsmete jaoks kasutate kõrgrežiimi (85°C).

Ohutu kasutamine

Ripsmepikendus on loodud ohutuks kasutamiseks. Selle disain on nõgus ja kumer – kütteelement ei puutu otseselt silmadega kokku, mis väldib põletusi. See on turvalisem ja odavam lahendus kui traditsioonilised ripsmete koolutamise meetodid.

Kiire soojenemine

ANLAN ALJMJ01-02 abil säästa aega oma igapäevaselt meigilt! Seade soojeneb vaid 10 sekundiga – indikaator muudab värvi punasest valgeks. See võimaldab teil ripsmeid kiiresti ja vaevata koolutada!

Mugav juhtimine

Ripsmekoolutaja kasutamine ei tekita teile probleeme. Lülitage seade sisse ja oodake, kuni see soojeneb. Kui harja silikoonriba muudab värvi punasest valgeks, on ripsmekoolutaja kasutusvalmis. Seejärel kooluta ripsmed ja kanna peale ripsmetušš, et efekt püsiks kauem.

Lubatud.

  • Elektriline ripsmekoolutaja
  • Puhastushari
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
bränd Anlan
Mudel ALJMJ01-02
Materjal ABS
Mõõtmed 21 x 19 x 130 mm
Kaal umbes 31 g
Aku mahutavus 360 mAh
Võimsus 1,3 W
väljundvõimsus 3,7 V
Hinnatud jõud 5V DC
Laadimisaeg 1,5-2 tundi
Automaatne väljalülitamine 5 minutit
Temperatuur Madal aste 60-70 ℃, kõrge aste 75-85 ℃.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles