Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN 5 in 1 elektriline küünelakk

ANLAN 5 in 1 elektriline küünelakk
Pole laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1792110
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ANLANi elektriline küünelõikur 5-in-1.

Nüüd saate hõlpsalt oma küünte eest hoolitseda ja neile soovitud kuju anda. ANLANi elektriline küünelõikur pakub 2 erineva kiiruse vahel ja tänu 5 kaasasolevale otsikule töötab see paljudes rakendustes. Toiteallikaks on vaja ainult 2 AAA patareid (ei ole kaasas). Pakendist leiate ka nanopinnaga klaasviili ja karbi otsikute hoidmiseks.

03ANLAN/5-ühes-elektriline küüneviil/2

Kohandatud teie vajadustele

Seade on varustatud tipptasemel mootoriga, muutes selle äärmiselt tõhusaks ja üllatavalt vaikseks. Samuti ei lähe see liiga kuumaks, nii et te ei pea kartma põletuse pärast. Freespink pakub ka 2 kiirust – madalat (8100 p/min) ja kõrget (10500 p/min). Nii saate selle jõudlust oma vajadustele hõlpsalt kohandada.

03ANLAN/5-ühes-elektriline küüneviil/1

5 vahetatavat otsikut

Frees sobib suurepäraselt erinevat tüüpi naelte jaoks ja töötab paljudes rakendustes. See on võimalik tänu komplekti kuuluvatele vahetatavatele otsikutele. Metallilõikurit kasutatakse koorimiseks, valge koonusekujuline lõikur aga võimaldab anda küüntele soovitud kuju. Küünte poleerimiseks sobib silindriline lõikur, nende poleerimiseks aga roosat silindrilist lõikurit. Valge silindriline lõikur võimaldab teil küüned läikida.

03ANLAN/5-ühes-elektriline küüneviil/4

Juhtmeta disain

Öelge hüvasti ebapraktiliste kaablitega, mis piiravad teie vabadust. ANLAN-i kaubamärgi freespink on juhtmevaba, seega pakub see mugavust ja seda saab mugavalt kasutada peaaegu kõikjal – kodus, ilusalongis või isegi reisil olles. Sa ei pea otsima saadaolevaid müügikohti! Seade vajab 2 AAA patareid, mis tuleb eraldi osta.

03ANLAN/5-ühes-elektriline küüneviil/6

Kaasas praktiline fail

Saate teada, et küünte siledaks ja läikivaks muutmiseks kulub vaid mõni sekund. Komplekti kuulub klaasviil, mille pinnal on spetsiaalsed nanosooned. See võimaldab kiiret, kuid ohutut poleerimist – see ei kahjusta teie küüsi ja võimaldab teil lühikese ajaga sära lisada.

03ANLAN/5-in-1-Electric-Nail-File-Drill/3

Kaasas

  • Elektriline freespink
  • Vahetatavad otsikud x5
  • Klaasfail
  • Karp näpunäidete hoidmiseks
  • Kasutusjuhend
Tootja ANLAN
Nimi Elektriline küünepell
Mudel MJQ02-02
Materjal ABS
Kiirus Madal: 8100 p/min;
Kõrge: 10500 p/min;
Nimipinge 1,5 V
Toiteallikas 2x AAA patareid (ei kuulu komplekti)
Mõõtmed 165 x 25 x 25 mm
Kaal u. 55 g (freespink);
u. 77 g (freespink otstega);

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles