Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN 09-AAMY02-02A EMS Relax Soe kompressioon kaelamassaažija

ANLAN 09-AAMY02-02A EMS Relax Soe kompressioon kaelamassaažija
Pole laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1610516
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rippuv kaelamassaažiseade EMS Relax sooja kompressiga ANLAN 09-AAMY02-02A.

Unustage lihasvalu ja kaela jäikus. ANLANi kompaktne kaelamassaažiseade aitab teil lõõgastuda ja annab teile ihaldatud leevendust. See kasutab EMS-i voolusid ja pakub ka sooja kokkusurumise funktsiooni. See võimaldab teil valida 6 režiimi, 15 intensiivsuse taseme ja 3 temperatuuriseade vahel. Samas on see ülimalt lihtne kasutada ja kerge – kaalub vaid 70 g.

EMS massaaž

Tehke endale lõõgastav massaaž, jätke valuga hüvasti ja nautige oma unistuste lõõgastust. ANLAN kaubamärgi seade kasutab EMS elektrilist stimulatsiooni, et kõrvaldada ebamugavustunne ja vähendada lihaste jäikust. Saate seda edukalt kasutada näiteks kaelal, õlgadel, kätel või reitel. Masseerija aitab teil lõõgastuda ja valu leevendada!

Valikus on 6 töörežiimi ja 15 intensiivsuse taset.

Kohandage masseerija tegevust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub kuni 6 töörežiimi. Saadaolevate valikute hulka kuuluvad surumine, koputamine, vajutamine, sõtkumine, nõelravi ja kombineerimine. Samuti saate valida 15 intensiivsuse taseme vahel. Tasemed 1–5 pakuvad õrna massaaži, tasemed 6–10 aitavad leevendada väsimust ja tasemed 11–15 kõrvaldavad näiteks pärast treeningut tekkinud lihasvalu.

Soe kompress

Masseerija pakub ka sooja kompressi funktsiooni, et parandada vereringet ja vähendada väsimustunnet. See on ideaalne pärast pikka ja rasket päeva. Saate valida ka kolme temperatuuri seadistuse vahel: 38°C, 40°C ja 43°C. See aitab teil veelgi kohandada seadme jõudlust teie ootustele vastavaks.

Loodud teie mugavuse huvides

Jäta hüvasti raskete ja ebapraktiliste massööridega. ANLANi seade kaalub vaid 70 g ja sellel on läbimõeldud ergonoomiline disain. See sobib ideaalselt vastu nahka ja on reguleeritava lukuga, nii et saate seda oma vajadustele vastavaks kohandada ja kasutada seda tööl, kodus või reisil olles. Sellel on ka väike ekraan, mis muudab selle kasutamise lihtsaks.

Vastupidav aku

Vabastage end kaablitest ja nautige liikumisvabadust. Masseerija on juhtmevaba disainiga ja varustatud võimsa 500 mAh akuga. Selle tööaeg ulatub ühe laadimisega 67 minutini. Seadmel on ka nutikas taimer – see lülitub automaatselt välja pärast 15-minutilist pidevat töötamist. Seega saab see pakkuda teile optimaalset massaaži ja säästa energiat.

Kasti

  • Kaela masseerija
  • Kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Nimi Rippuv kaela masseerija
Mudel 09-AAMI02-02A
Värv Valge
Režiimide arv 6
EMS intensiivsuse tasemete arv 15
Temperatuur 38°С - 43°С
Aku mahutavus 500 mAh
Laadimisaeg u. 2 tundi
Töötunnid u. 67 minutit (EMS, maksimaalne kuumus)
Automaatne väljalülitamine 15 minuti pärast
Juhtme pikkus u. 50 cm
Mõõtmed 57x54x18 mm
Kaal u. 70 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles