Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN 01-ADRY13-02A ultraheli näomasseerija

ANLAN 01-ADRY13-02A ultraheli näomasseerija
Pole laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1456931
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ultraheli näomasseerija ANLAN 01-ADRY13-02A

Vistrikud, tumedad silmaalused, silmaalused, kortsud – need ja muud probleemid lahendad Anlani masseerija abil. Seade kasutab ultrahelivibratsiooni ja mikrovoolu EMS-i ning pakub ka punase ja sinise valguse teraapiat. See parandab ka teie kasutatava kosmeetika efektiivsust. Lisaks tagab ergonoomiline disain kasutusmugavuse. Vaata ennast!

Soojad ja külmad kompressid

Masseerija pakub sooja ja külma kompressi ning võimaldab reguleerida temperatuuri vastavalt oma vajadustele. Soojas kompressis kasutatakse temperatuuri 38°C/40°C/42°C, mis võimaldab pooridel kiiresti avaneda ja kosmeetikal paremini imenduda. Teisest küljest aitavad külmad kompressid (6°C/8°C/12°C) ahendada poore ja aitavad meigil kauem nahal püsida.

Tõhusam kosmeetika

Valige ioonsete ja kõrgsageduslike vibratsioonirežiimide vahel, et muuta oma kosmeetika tõhusamaks. Kasutatud tehnoloogiad aitavad toitvatel koostisosadel tungida sügavamale nahka, et tagada põhjalik niisutus.

EMC mikrovool

Seade kasutab kortsude silumiseks ja naha pinguldamiseks EMS mikrovoolusid. Selle ravi intensiivsust saate reguleerida ka kolmel tasemel. Lisaks aitab sinine tuli võidelda akne vastu, punane aga aeglustab vananemisprotsessi ja vähendab kortsude teket.

Ergonoomiline disain, lihtne kasutada

Selle masseerija kasutamine ei tekita probleeme. Selle ergonoomiline disain sobib ideaalselt teie kätte ja juhtmeta disain suurendab kasutusmugavust. Nuppude abil saate seadistada töörežiimi, temperatuuri jne. Lisaks võimaldab hõlpsasti loetav LCD-ekraan lihtsa juurdepääsu kõige olulisemale teabele. Lisaks lülitub masseerija automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist. Lisaks on komplektis ümbris seadme mugavaks hoiustamiseks.

Kaasas

  • ultraheli masseerija
  • toimumas
  • puuvillane sõrmus
  • USB C kaabel
  • kasutusjuhend
Bränd ANLAN
Mudel D828
Kaal OKEI. 139 g
Mõõtmed OKEI. 176 x 60 x 50 mm
Materjal ABS, roostevaba teras
Vibratsiooni sagedus 8000 pööret minutis
Temperatuur kuumad kompressid: 38°C/40°C/42°C (±5°); külmad kompressid: 12°C/8°C/6°C (±5°C)
Võimsus 6 W max.
Aku mahutavus 1000 mAh
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles