Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ANLAN 01-ADRY11-001 ultraheli näomasseerija

ANLAN 01-ADRY11-001 ultraheli näomasseerija
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Anlan
Kauba ID: 1457217
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ANLAN EMS Näomassaažiseade

Kas unistad siledast ja ilusast nahast? Uue versiooni enimmüüdud ANLAN ultrahelimassaažiseadmega vabanete kortsudest, tugevdate jumet ja võidate võitluse akne vastu! Seade pakub 5 hooldusrežiimi, 3 temperatuuritaset ja 2 tüüpi valgusteraapiat. Samuti võimaldab see reguleerida EMS-i mikrovoolude intensiivsust 3-astmeliselt ja kasutab vibratsiooni sagedusega umbes 10 000 p/min. Tänu sisseehitatud ekraanile on selle kasutamine lihtne.

5 saadaolevat režiimi

ANLAN-i masseerija pakub kuni 5 režiimi, mis võimaldavad teil oma naha seisundi eest igakülgselt hoolt kanda. Nende hulka kuuluvad puhas (kõrge temperatuur, vibratsioon, positiivsed ioonid, fototeraapia), külm (madal temperatuur, vibratsioon, fototeraapia), EMS tõstmine (EMS mikrovoolud, fototeraapia), niisutamine (kuumus, vibratsioon, negatiivsed ioonid, fototeraapia) ja kollageeni süntees (madal temperatuur, vibratsioon, negatiivsed ioonid, fototeraapia).

Avastage ioonide jõud

Seade pakub positiivseid ja negatiivseid ioone kasutades nahahooldust. Negatiivsed ioonid aitavad nahal toitaineid paremini omastada. Need muudavad kosmeetika tõhusamaks. Positiivsed ioonid tagavad põhjaliku ja tõhusa puhastuse. Need eemaldavad suurepäraselt mustuse ja meigijäägid. Selle tulemusena muutub nahk puhtaks, niisutatuks ja säravaks.

Valgusteraapia eelised

Uurige, kuidas fototeraapia teile kasulik on. Masseerija võib kanda nahale punast või sinist valgust. Punane valgus suurendab naha elastsust. See tugevdab seda ja takistab kortsude teket. Sinine valgus hävitab bakterid, desinfitseerib ja puhastab. Seega võib see vähendada punetust ja aitab ka akne ravimisel.

Sile, elastne nahk

Jäta hüvasti kortsude ja väiksemate puudustega. ANLAN seade pakub EMS mikrovoolumassaaži, mis kiirendab ainevahetust ja paneb naharakud kiiremini uuenema. Selle tulemusena muutub jume pringimaks ja siledamaks. Nüüd saate hõlpsalt taastada oma naha elastsuse ja noorusliku välimuse! Masseerija võimaldab reguleerida ka EMS mikrovoolude intensiivsust 3 etapis.

Kõrge ja madal temperatuur

Seade pakub ka sooje ja jahedaid kompresse. Igal juhul võimaldab see ka temperatuuri reguleerida 3 etapis. Kõrge temperatuur (38°C/40°C/42°C) laseb pooridel kiiresti avaneda, võimaldades toitainetel paremini imenduda. Madalad temperatuurid (6°C/8°C/12°C) ahendavad poore ja pikendavad nahahooldustoodete eluiga.

Nutikas disain

ANLANi juhtmevaba masseerija mahub mugavalt kätte ja laadimiseks kulub vaid umbes 3 tundi. Sisseehitatud ekraan tagab mugava juurdepääsu teabele – näiteks saab kontrollida aku laetuse taset. Spetsiaalne alus teeb seadme hoiustamise lihtsaks. Masseerijal on ka õhuavad, mis tagavad tõhusa soojuse hajumise ja suurendavad kasutusohutust.

Kasti

  • Masseerija x1
  • Puuvillane kinnitusrõngas x1
  • USB laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Bränd ANLAN
Mudel 01-ADRI11-001
Materjal ABS + roostevaba teras
Aku mahutavus 1000 mAh
Temperatuuri vahemik 6-42°С
Vibratsiooni sagedus 10 000 p/min ± 10%
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Kaal 135 g
Seadme mõõtmed 175x55x67mm
Põhisuurus 80x65mm
Töörežiimid Puhas, jahe, EMS tõstmine, niisutamine, kollageeni süntees

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles