Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Anker Space Q45 kõrvaklapid Juhtmega ja traadita peapael Kõned / muusika USB Type-C Bluetooth Blue

Anker Space Q45 kõrvaklapid Juhtmega ja traadita peapael Kõned / muusika USB Type-C Bluetooth Blue
Laos
  • 163.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 54.66 €
Kaubamärgid Anker
Kauba ID: 1769250
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
lennukimootorid Täielikult ümbertöödeldud mürasummutussüsteem, mis sihib ja blokeerib mitmesuguseid müraallikaid, alates imikutest ja lõpetades nutmisega. Nii saate nautida oma isiklikku ruumi kõikjal
sa lähed.

Muutke kõik ruumid enda omaks: olgu see siis siseruumides või õues, pendeldades või lennates... Space Q45 adaptiivne mürasummutussüsteem määrab automaatselt teie asukohale sobiva taseme. Rakenduse abil saate valida ka ühe viiest mürasummutustasemest.

Ideaalne reisimiseks: mürasummutusrežiimi 50-tunnisest kasutusajast piisab, et viia teid lendudel mööda maailma ringi, ilma et peaksite kõrvaklappe laadima. Tavarežiimis võib kasutusaeg olla kuni 65 tundi; Kui aku on tühi, saate 4 tundi kasutada, kui laadite kõrvaklappe 5 minutit.

Kuulake iga detaili: 40 mm draiverid on varustatud teedrajava kahekihilise siidist ja keraamilisest materjalist diafragmaga, et tekitada intensiivse bassi ja puhtaid kõrgeid helisid. Space Q45 mürasummutavad kõrvaklapid toetavad ka kõrglahutusega juhtmevaba helitehnoloogia LDAC-i.

Rohkem kui mugavus: Space Q45 mürasummutavad kõrvaklapid ühendavad elegantse disaini, ergonoomilise konstruktsiooni ja mugavust suurendavad detailid, et pakkuda harmoonilist kehakogemust.

Nautige oma isiklikku ruumi kõikjal
3-astmelise mürasummutussüsteemiga on madala, keskmise ja kõrge sagedusega mürad sihitud eraldi. Hübriidne aktiivne mürasummutussüsteem vähendab madala sagedusega helisid, nagu lennukimootorid ja liiklusmüra, kuni 98%. Teised 2 astet filtreerivad välja ka keskmise ja kõrge sagedusega helid, nagu beebi nutt ja koera haukumine.

Ideaalne pikaajalisteks lendudeks ja reisimiseks
Kuni 50 tunnist helisummutuse režiimi kasutusajast piisab puhkuseks, lennureisiks ümbermaailmareisiks või nädalateks tööle sõitmiseks. Tavarežiimis ulatub teie kuulamisaeg 65 tunnini; Isegi kui aku saab keset reisi tühjaks, saavutate 5-minutilise kiirlaadimisega 4 tundi kasutusaega.

Teie jaoks kohandatud mürasummutav reaktsioon
Adaptiivne mürasummutussüsteem tuvastab teie ümber oleva välise müra ja kohandub automaatselt erinevate kohandatud režiimidega. Maksimeerib lendudel ja rongireisidel, vähendab tuulemüra, kui olete väljas, ja kohandub madalamale mugavale tasemele, kui olete siseruumides.

Väga üksikasjalikud helid
Kogege heli täiesti uute detailidega tänu Space Q45 Bluetooth-kõrvaklappide uuenduslikele kahekihilistele diafragma draiveritele. Lisaefekti saavutamiseks on bassi pikendatud. Vokaal on rikkalik, kõrged on selged. Kõik see muudab loo iga kihi silmapaistvaks.

Hi-Res traadita heli
Isegi kui kasutate Bluetooth-peakomplekti Space Q45 juhtmevabas režiimis, edastab LDAC-režiim 3 korda rohkem andmeid kui tavalised Bluetoothi koodekid, et pakkuda vapustavat kõrglahutusega kogemust.

Tugev ja varustatud disain
Space Q45 mürasummutavad kõrvaklapid on täis mugavust suurendavaid detaile. Alumiiniumsulamist valmistatud hinged painduvad, et kohanduda teie pea kujuga, ja polsterdatud riba on tänu õmblusteta libisemiskonstruktsioonile hõlpsasti laiendatav. Suure läbimõõduga kõrvaklapid kohanduvad erineva suurusega kõrvadega, samas kui painduvad ja pehmed padjad pakuvad tundide kaupa mugavust.

Kohandatud läbipaistvus
Kõnerežiim võimaldab teil mugavalt ümbritsevate inimestega rääkida, samas kui rakenduse 5 läbipaistvustaset võimaldavad teil reguleerida, kui palju teid ümbritsevast mürast kostab.

Mitmepunktiline ühendus
Space Q45 mürasummutavad kõrvaklapid saate ühendada korraga kahe seadmega; see valik on ideaalne, kui soovite lülituda muusika kuulamise, kaugkoosolekutega liitumise ja helistamise vahel






Anker Space Q45. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Juhtmevaba leviala: 15 m. Kaal: 292 g. Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles