Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Anker 535 PowerHouse kaasaskantav elektrijaam 7 liitiumraudfosfaat (LiFePO4) 32000 mAh 716 W 7,6 kg

Anker 535 PowerHouse kaasaskantav elektrijaam 7 liitiumraudfosfaat (LiFePO4) 32000 mAh 716 W 7,6 kg
Laos
  • 357.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 119.33 €
Kaubamärgid Anker
Kauba ID: 1769223
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Energiasäästurežiim Sees
Lülitage oma elektrijaam magama

Energiasäästurežiimi sisselülitamine lülitab elektrijaama automaatselt välja, kui kõik teie seadmed on täielikult laetud, et vältida energia raiskamist.

Kasutage oma elektrijaamast maksimumi
Energiasäästurežiimi väljalülitamine võimaldab stabiilset laadimist ja hoiab teie seadmed töös ka pika kasutuse ajal (nt aeglustatud pildistamisel). Kui energiasäästurežiim on välja lülitatud, võimaldab PowerHouse stabiilset laadimist pikaajalise kasutuse stsenaariumide jaoks, nagu aeglustatud pildistamine või pildistamiseks. CPAP-masinad töötavad.

Ideaalne vähese valgusega keskkondades
Reiside või hädaolukordade ajal on kaasaskantav elektrijaam mugavuse suurendamiseks varustatud sisseehitatud valgusribaga.

Nutikas ekraan lühidalt
Varustatud informatiivse LED-ekraaniga, mis võimaldab selgelt näha elemendi võimsust, voolu sisendit ja väljundit ning hinnangulist aega PowerHouse'i täielikuks laadimiseks.

Võimas vaikne
Elektrijaam töötab tänu sisemisele kiibile ja intelligentsele AI-algoritmile kogu aeg sosinvaiksel tasemel, nii et te vaevalt teate, et see on sisse lülitatud.

Töötab väikeste ja keskmiste seadmete jaoks
Pange tähele, et elektrijaam toetab ainult seadmeid ja seadmeid, mille nimivõimsus on alla 500 W.

Anker 535 PowerHouse. Akutehnoloogia: Liitiumraudfosfaat (LiFePO4), Aku maht: 32000 mAh, Laadimisallikas: AC, Sigarisüütaja. Toote värv: Must, Ekraani tüüp: LED, Kaitsefunktsioonid: Kukkumiskindel. Vahelduvvoolu pistikupesade kogus: 2 vahelduvvoolu pistikupesa(t). Laius: 251 mm, Sügavus: 188 mm, Kõrgus: 292 mm. Pakendi tüüp: kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles