Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon Kindle Scribe e-raamatute lugeja Puuteekraan 16 GB Wi-Fi Hall

  • 428.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 143 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1770436
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lugege ja kirjutage sama loomulikult kui paberil
Kindle Scribe on 10,2-tollise ja 300 ppi pimestamisvaba Paperwhite ekraaniga ideaalne lugemiseks ja kirjutamiseks isegi otsese päikesevalguse käes. Suur ekraan annab teile ruumi märkmete tegemiseks või päevikukirjete kirjutamiseks ning muudab lugemismugavuse parandamiseks lihtsaks fondi suuruse ja veerise laiuse reguleerimise. Kindle Scribe'is kirjutamine tundub nagu paberile kirjutamine. Kindle Scribe'i pind on loodud pakkuma parimat võimalikku lugemis- ja kirjutamiskogemust alates pliiatsi loomulikust haardest kuni kirjutamise ajal kuuldava helini.

Pliiatsi jõud
Kindle Scribe sisaldab kas Basic või Premium Pen. Mõlemad pakuvad teile rohkem võimalusi oma Kindle'i kasutamiseks kui kunagi varem. Premium pliiatsil on spetsiaalne kustutuskumm ja kiirnupp, mille saab määrata pliiatsi, markeri ja muu sujuvaks vahetamiseks.

Lisage oma raamatutele käsitsi kirjutatud märkmeid
Looge käsitsi kirjutatud kleepmärkmeid miljonites Kindle Store'i e-raamatutes ilma lehte risustamata. Lihtsalt puudutage kohta, kuhu soovite lehel märkuse lisada, et oma mõtted hiljem kiiresti jäädvustada. Kleepuvad märkmed korraldatakse automaatselt raamatute kaupa ühte kohta, nii et saate hõlpsalt navigeerida, sirvida ja eksportida kõiki oma raamatusiseseid märkmeid ja esiletõstmisi.

Muutke oma päevikuid sujuvamaks
Kindle Scribe on ka märkmik ja päevik koos lisatud mallidega, nagu jooneline paber, tühi paber, ülesannete loendid ja palju muud. Ei pea enam paberivirnade vahel otsima; hoidke märkmeid kaustades korras ja otsige märkmikke pealkirja järgi, et hiljem kiiresti viidata. Saate juurdepääsu oma sülearvutitele Kindle'i rakenduse sünkroonimisfunktsiooni kaudu (ilmub 2023. aasta alguses).

Tehke oma dokumentidesse märkmeid
Importige ja märkige hõlpsalt PDF-faile või lisage kleepuvaid märkmeid Microsoft Wordi dokumentidele ja muudele ühilduvatele vormingutele. Saatke need oma Kindle Scribe'i oma töölaua veebibrauseri või Kindle'i rakenduse kaudu, kasutades iOS-i või Android-seadme jagamisnuppu.

Lugege ja kirjutage mis tahes valguses
Reguleeritav soe valgus ja automaatselt reguleeritav esituli pakuvad mugavat ja isikupärastatud lugemis- ja kirjutamiskogemust nii päeval kui öösel. Tänu USB-C laadimisele ja nädalaid kestvale akule saate sisusse sukelduda, muretsemata pistikupesa leidmise pärast.

Maailmatasemel raamatukogu, ilusam kui kunagi varem
Kindle Scribe suurendab piltide, illustratsioonide ja graafikute ilu suurel õhukesel ja kõrge eraldusvõimega ekraanil. Kindle Store pakub võrreldamatut miljonite pealkirjadega sisukogu. Kindle Unlimitedi tellimusega saate piiramatu juurdepääsu miljonitele koomiksiraamatutele, audioraamatutele, ajakirjade tellimustele, ilukirjandusele ja äsja lisatud parimatele mitteilukirjanduslikele raamatutele. Prime'i liikmetel on Prime Readingiga ka piiramatu juurdepääs tuhandetele pealkirjadele, sealhulgas e-raamatutele, ajakirjadele ja muule. Nautige juurdepääsu Kindle'i eksklusiivsetele pealkirjadele, mida te mujalt ei leia.

Mugavad kaaned ja vajalikud näpunäited
Need õhukesed, liibuvad kaaned, mis on loodud eranditult Kindle Scribe'i jaoks, kinnituvad kindlalt ja neid saab tagasi pöörata kahte lugemisasendisse. Need äratavad teie Kindle'i avamisel automaatselt ja sulgemisel lülitavad selle puhkerežiimi, muutes selle hõlpsaks naasta sinna, kus pooleli jäite. Lisateavet meie kaante kohta. Saadaval on ka näpunäiteid pliiatsi vahetamiseks. Amazon Kindle Scribe. Ekraani diagonaal: 25,9 cm (10,2"), Tehnoloogia: E paber. Toetatud dokumendivormingud: AZW, AZW3, DOC, DOCX, HTML, MOBI, PDF, PRC, TXT, ePub, Toetatud pildivormingud: GIF, JPEG, PNG. Sisemine salvestusmaht: 16 GB.USB-pistiku tüüp: USB Type-C.Toote värv:hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles