Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon Fire TV Stick 4K Max HDMI 4K Ultra HD Fire OS must

Amazon Fire TV Stick 4K Max HDMI 4K Ultra HD Fire OS must
Laos
  • 85.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28.66 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1770355
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie võimsaim
4K voogesituspulk

Tõstke oma 4K Ultra HD meelelahutust kõrgemale võimsa 2,0 GHz neljatuumalise protsessoriga, mis võimaldab rakenduste välkkiire käivitamist, järgmise põlvkonna Wi-Fi 6E toe sujuvamaks voogesituse tagamiseks ja kahekordse salvestusruumiga veelgi rohkem allalaadimisi. Valige enam kui 1,5 miljoni filmi ja telesaadete hulgast ning juhtige seda kõike ühe nupuvajutusega. Lisaks toob Fire TV Ambient Experience atmosfääri igasse ruumi.

Avage täielik
4K Ultra HD kogemus

Alates playoffidest kuni esilinastusteni – kinematograafilise 4K Ultra HD toega kogege seda kõike nagu oleksite seal. Kogege erksaid värve ja heledust Dolby Visioni ja HDR 10+ toega ning kaasahaaravat heli Dolby Atmosega. Lisage ühilduvad Echo kõlarid täieliku Alexa kodukinosüsteemi jaoks.

Sujuvam 4K voogesitus
igas kodus

Meie esimene voogedastuspulk Wi-Fi 6E toega ülisujuvaks 4K voogesituseks – isegi kodudes, kus on mitu internetti ühendatud seadet. Wi-Fi 6E kasutamiseks vajate ühilduvat ruuterit, näiteks eero Pro 6E. Fire TV Stick 4K Max töötab ka varasemate wifi-ruuteritega.

Wi-Fi 6E tugi
Parandab Wi-Fi 6 ühenduvust, et teie leibkonnas oleks sujuvam voogesitus mitmes seadmes.

Kiiremad kiirused
6 GHz spekter tagab suurema kiiruse ja väiksema latentsusaega sujuvamaks voogesituse ja ülitundlikuks mängimiseks.

Tri-band
Toetab sagedusalasid 2,4 GHz ja 5 GHz ning uut 6 GHz sagedusala, mis muudab 4K sisule juurdepääsu ja selle nautimise lihtsamaks.

Fire TV Ambient kogemus
Vapustav kunstiteos
Muutke oma teler enam kui 2000 kaunite kunsti- ja fotograafiateose abil loomingulise väljenduse lõuendiks.

Abistavad vidinad
Olge kursis kohandatavate Alexa vidinatega, nagu kalender, ülesanded, ilm ja palju muud.

Vahetu õhkkond
Muutke oma teler kauni kunsti kuvamiseks, puudutades kaugjuhtimispuldil Alexa nuppu ja valides otseteede paneelilt Ambient Experience. Või lihtsalt vajutage ja paluge Alexal käivitada keskkonnakogemus.

Targa kodu juhtimisest
targale elule

Juhtige ühilduvaid nutikodu seadmeid otse oma telerist. Võite vajutada ja paluda Alexal teha selliseid toiminguid nagu otsevaate pilt-pildis kaamerakanalite kuvamine ilma saadet katkestamata, vaadata ilmateateid, tellida pitsa ja voogesitada muusikat. Ja Fire TV muutub aina targemaks tänu uutele Alexa oskustele ja häälefunktsioonidele.

Kõige rohkem salvestusruumi
Fire TV Stickis

Fire TV Stick 4K Maxil on 16 GB salvestusruumi – see on kaks korda suurem kui Fire TV Stick 4K ja meie teiste voogesituspulkade 8 GB salvestusruum. See tähendab, et saate alla laadida rohkem voogesituse rakendusi, rohkem mänge ja rohkem sisu.

Üle 1,5 miljoni filmi
ja telesaated

Nautige Netflixi, Prime Video, Disney+, Maxi, Apple TV+, Peacocki, STARZi, Paramount+ ja teiste lemmikuid. Voogesitage telesaadete, uudiste ja spordiülekande otseülekannet ning vaadake isegi tasuta Pluto TV, Amazon Freevee, YouTube'i ja palju muud. Lisaks saate esitada miljoneid lugusid selliste teenuste kaudu nagu Amazon Music ja Spotify.

Rakenduda võivad liitumistasud.

Alexa Voice Remote täiustatud
Juhtige oma ühilduvat telerit, heliriba ja vastuvõtjat spetsiaalsete toite-, helitugevus- ja vaigistusnuppudega. Saate ka spetsiaalsete kanalinuppudega telesaadete otsesaates surfata ning eelseadistatud rakenduste otseteede abil kiiremini oma lemmiksaadete ja -filmide juurde pääseda (rakenduse nupud võivad erineda). See on ulatuslik juhtimine ja lihtne navigeerimine ilma mitme puldiga žongleerimata.

Järgmisel tasemel mängimine.
Konsooli pole vaja.

Olenemata sellest, mis tüüpi mängud teile meeldivad, Games on Fire TV pakub teile tähelepanu. Mängige mänge nagu voogesitage filme Amazon Lunaga või laadige mänge alla Appstore'ist. Kui olete Amazon Prime'i liige, saate Lunas tasuta mängida pöörlevat valikut mänge.

Saate 850 MHz GPU-ga sujuva, sujuva mängu ja kiire graafika. Lülituge väikese viivitusega pilvemängudele automaatse madala latentsusrežiimi toega. Mängige oma lemmikmänge Amazoni pilvemänguteenuses Luna koos tellimuse ja Luna kontrolleriga (müüakse eraldi).Amazon Fire TV Stick 4K Max. HD tüüp: 4K Ultra HD, Installitud operatsioonisüsteem: Fire OS, Protsessori tootja: MediaTek. Seadme liides: HDMI, HDMI-pistiku tüüp: täissuuruses, Wi-Fi standardid: Wi-Fi 6E (802.11ax). Toiteallikas: USB. Toote värv: must. Sisemälu maht: 16 GB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles