Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon Fire Max 11 64 GB 27,9 cm (11 tolli) 4 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) hall

Amazon Fire Max 11 64 GB 27,9 cm (11 tolli) 4 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) hall
Laos
  • 319.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 106.66 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1877002
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ilu peitub detailides
See ilus, klanitud ja uskumatult kerge tahvelarvuti (õhuke kui pliiats ja kaalub umbes naela) on mõeldud liikvel olles vastupidavaks alumiiniumist välispinna ja tugevdatud alumiiniumsilikaatklaasiga. Teie privaatsuse ja mugavuse huvides on sellel seadme avamiseks sõrmejäljeandur, mis muudab selle teie terve päeva ja iga päev, ilma tahvelarvutita elada.

Parim meelelahutuses
Nautige 11-tollist kristallselget ekraani, mille eraldusvõime on 2,4 miljonit pikslit. Laadige alla oma lemmikrakendused ja valige miljonite laulude, filmide ja raamatute hulgast, et nautida kõikjal ja millal soovite (rakenduda võivad liitumistasud).

Voog
Vaadake populaarseid saateid selliste rakendustega nagu
Netflix, Prime Video, Hulu, Max või püüdke oma
lemmikvood Twitchis.

Lugege
Kas ei jõua ära oodata, et pääseda järgmisesse bestselleri, graafilise romaani või taskuhäälingusaatesse? Teil on tuhandeid valikuid selliste rakendustega nagu
Kindle ja Audible.

Mäng
Mängige kaasahaaravaid mänge, nagu PUBG MOBILE, või voogesitage Fortnite'i ja muid Luna mänge (kehtib liitumistasu). Või lõõgastuge koos lemmikutega, nagu Candy Crush ja Robolox.

Mõeldud täpselt, täis jõudu
Kiire kaheksatuumalise protsessori, 4 GB muutmälu ja 14-tunnise aku tööeaga saate nautida uskumatut tahvelarvutit tõsiselt taskukohase hinnaga. Valige oma filmide, mängude, raamatute ja piltide jaoks 64 GB või 128 GB salvestusruumi vahel või vaadake oma e-kirju, korraldage märkmeid või kritseldage kõikjal. Micro-SD-kaardiga (müüakse eraldi) suurendage salvestusruumi kuni 1 TB võrra.

Hoidke ühendust kõikjal
Wi-Fi 6 ja 8 MP kaamera tähendavad kiiremat, selgemat ja sujuvamat ühendust kõnede ajal, olgu siis Microsoft Teamsis töötamiseks, pere ja sõpradega Zoomiga või sotsiaalmeediarakendustes. Kontrollige oma e-kirju, planeerige ja korraldage oma kalendrit või tehke OneNote'iga märkmeid. Proovige Microsoft 365 Personali 3 kuud (uueneb automaatselt hinnaga 6,99 $ kuus pärast tasuta prooviperioodi, kehtivad sobivus ja tingimused; lisateabe saamiseks vaadake KKK-d), mis sisaldab 1 TB pilvesalvestust, seadmeteülest järjepidevust ja andmekaitset.

Hallake oma nutikat kodu (ja elu) hõlpsalt
"Alexa, lülita magamistoa tuled välja."
Avage tahvelarvutis Device Dashboard, et juhtida oma nutikat kodu või paluge Alexalt abi oma lemmikalbumi esitamiseks või uusimate sporditulemuste hankimiseks.
Nüüd on see käed-vabad lõbu.Amazon Fire Max 11. Ekraani diagonaal: 27,9 cm (11 tolli), Ekraani eraldusvõime: 2000 x 1200 pikslit. Sisemälu: 64 GB. Sisemälu: 4 GB. Tagakaamera eraldusvõime (numbriline): 8 MP, Tagakaamera tüüp: Üks kaamera, eesmine kaamera eraldusvõime: 8 MP, Wi-Fi standard: 802.11ax Toote kaal: 490 g. Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles