Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon Echo Show 10 (3. põlvkond)

Amazon Echo Show 10 (3. põlvkond)
Laos
  • 349.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 116.66 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1770412
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mõeldud teiega koos liikumiseks
Liikuge videokõnede ajal või retsepti järgi toiduvalmistamise ajal ruumis ringi ja hiilgav 10,1-tolline HD-ekraan pöördub automaatselt teie poole. Saate keskenduda sellele, kellega räägite või mida vaatate.

Püsige kaadris, kuni olete ühenduses
Võtke ühendust oma lemmikinimestega, ilma et peaksite muretsema enda kaadris hoidmise pärast. Automaatse kadreerimise abil saab 13 MP kaamera panoraamida ja suumida, et olla kindel, et teie ja teie pere olete ees ja keskel. Tehke videokõnesid neile, kellel on Alexa rakendus, Echo Show, Skype, Amazon Chime (varsti tulemas) või Zoom (varsti).

Kodu hääljuhtimine
Alexa saab juhtida tuhandeid ühilduvaid nutikodu seadmeid, nagu turvakaamerad, tuled, termostaadid ja palju muud. Lihtsalt paluge tal näidata teile välisukse kaamerat või muuta köögivalgustid heledamaks. Saate hõlpsasti seadistada ja juhtida ühilduvaid Zigbee nutikodu seadmeid, ilma et oleks vaja eraldi jaoturit. Öelge "Alexa, discover my devices" ning Echo Show 10 avastab ja seadistab ühilduvad seadmed, et saaksite neid oma häälega juhtida või neid ekraanil hallata. Jaotur töötab ka funktsiooniga Ring Smart Lighting (tulemas peagi).

Vaadake ringi, kui olete eemal
Juurdepääs turvaliselt sisseehitatud kaamerale, et ruumis ringi vaadata – see on meelerahu alati, kui soovite. Kodu ja pere turvalisuse tagamiseks saate kasutada ka Alexa Guardi. Kui see on seadistatud, saab Alexa teile saata nutikaid hoiatusi, kui teie Echo seade tuvastab suitsualarmi, vingugaasihäire või klaasi purunemise heli.

Meelelahutust täis
Kõlarid pakuvad esmaklassilist, suunatut heli, mis kohandub teie ruumiga. Vaadake laulusõnu, soovitusi ja albumikujundust rakendusega Amazon Music või voogesitage Apple Musicust, Spotifyst ja mujalt. HD-ekraan äratab teie saated ellu Prime Videost, Netflixist (peagi tulemas), Hulust ja teistest lemmikutest. See sobib suurepäraselt ka viimaste uudiste ja spordisündmustega tutvumiseks.

Alexa võib olla teie kokk
Sinu köögikaaslasena on Alexa valmis aitama sul ostunimekirju täiendada, kalendrisündmusi meelde tuletada või öelda, mitu grammi on supilusikatäis. Saate süüa teha samm-sammult retseptide järgi ja 1-aastase tasuta Food Network Kitchen Premiumi tellimusega saate eksklusiivse juurdepääsu kokanduskursustele ja -saadetele. Öelge lihtsalt: "Alexa, avage toiduvõrgu köök".

Pange oma fotod (nuti)ekraanile
Saate kasutada rakendust Amazon Photos või Facebooki fotosid, et muuta oma avaekraan digitaalseks raamiks, mis kasutab kohanduvaid värve, et teie lemmikpildid näeksid suurepärased välja igas valguses. Ja sisseehitatud kaameraga saate hõlpsasti oma fotoalbumisse lisada, öeldes: "Alexa, tee selfie". Lisaks saavad Prime'i liikmed piiramatult fotode salvestusruumi.

Loodud teie privaatsuse kaitsmiseks
Ehitatud mitme kihi privaatsusnuppudega, sealhulgas mikrofoni/kaamera väljalülitamise nupp ja kaamera katmiseks sisseehitatud katik. Keelake liikumine igal ajal häälega, seadmes või Alexa rakenduses. Ekraani liikumist käivitav töötlus toimub seadmes – liikumisfunktsiooni pakkumiseks pilte ega videoid pilve ei saadeta.

Lihtne seadistada ja kasutada
1. Ühendage Echo Show 10.
2. Looge Interneti-ühendus.
3. Lihtsalt küsige Alexalt muusikat, ilmateadet, uudiseid ja muud.

Iga päev on maa päev
Jätkusuutlike valikute tegemiseks ei pea olema keskkonnateadlane. Võtsime selle seadme disainimisel arvesse jätkusuutlikkust. Tehke järgmist.

Materjalid
30% tarbimisjärgselt taaskasutatud plastist.
100% tarbimisjärgselt taaskasutatud kangas.
100% taaskasutatud survevalu alumiinium.
Komplektis seade, kaabel ja adapter

Puhas Energia
Amazon ehitab uusi tuule- ja päikeseparke, et toota puhast energiat, mis on samaväärne selle seadme kasutatava elektrienergiaga.

Madala energiatarbega režiim
Energiatarbimise vähendamiseks lülitub see seade jõudeoleku ajal vähese energiatarbega režiimi. Madala energiatarbega režiim pole teatud kasutajakonfiguratsioonide jaoks saadaval. Lisateabe saamiseks vaadake jaotist Madala energiatarbega režiimi piirangud.

Alexa
Jälgige ja hallake oma Alexaga ühendatud seadmete energiakasutust uue energia armatuurlaua abil, mis on peagi saadaval Alexa rakenduses.

Seadme pakkimine
99% selle seadme pakenditest on valmistatud puidukiupõhistest materjalidest, mis on pärit vastutustundlikult majandatud metsadest või ringlussevõetud allikatest.Amazon Echo Show 10 (3. põlvkond). Virtuaalne assistent: Amazon Alexa, kuju: ristkülik, toote värv: must. Ekraani diagonaal: 25,6 cm (10,1"), Kaamera eraldusvõime (numbriline): 13 MP. Helitugevuse juhtimine: Nupud Ühendustehnoloogia: Juhtmeta, Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n) ), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi sagedusala: kaheribaline (2,4 GHz / 5 GHz). Toiteallika tüüp: vahelduvvool

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles